kitap sevenler kulübü

lunacım pegasusu bitirdim, da vinci ve dijital kale karışımı bi tadı var bence. hala favorim melekler ve şeytanlar:)bugün kütüphaneye gidip ihanet noktasını alcam bulamazsam açlık oyunlarını...

cnm bende aşk romanlarına sardım
pazar liz carlyle yalnız benim ol
dünde sabrina jeffries ömür boyu sürecek'i bitirdim
leyla leyla dolaşıyorum ortalıklarda:asigim:

pegasus uda haftasonu okuyacağım
şimdi puslu kıtalar atlasına basladım malum dersa.s.

ihanet noktasını kaçırdım yine.. açlık oyunlarını aldım ama başlarım bugün yarın:)aşk romanlarının isimlerini not aldım lunacım:)

aaa ama okuyacaksan sırayla oku cnm
sabrina jeffris 1-aşk hırsızı 2-bir prense aşık oldum 3-yalnız benim ol
ama aşk romanlarında judith mcnaught üstüne tanımam bütün kitaplarını özellikle dönem kitaplarını oku cnm ilk olarak onla basla
ayrıca julia quinn dilimize çevrilmiş 3 kitabı var üçüde çok güzeldir

ok tatlım aynen kaydettim listeni:)yakında leyla leyla dolaşırsam sorumlusu sensin ona göre:))

ok tatlım aynen kaydettim listeni:)yakında leyla leyla dolaşırsam sorumlusu sensin ona göre:))

sorumluluk kabul etmiyoruz cicim lülülülülülü

walla bak kaç gündür etkisindeyim hepsini birden okuma aşırı dozdan kurtaramayız seni sonra

Allahda seni güldürsün emi cadı olumunekankayizsmile
yalnız bişey diycem şu açlık oyunlarını okumaya başladım ama devam edemiycem iade ettim bugün bilmiyorumkismile okuduklarından etkilenen eyvahedigeldismile bir hatun olduğumdan mütevellit burda bırakma kararı aldım :kedi: işin içine çocuklar falan girince küçük çocuğu olan bir anne olarak hormon pörtlemesi kafamçokkarıştı yaşamaktan çekindim açıkçası... sanırım alacakaranlık serisine başlıycam opuyorumnanaktan

wuuuw biri alacakaranlık mı dedi:jeyyar:

ben okudugumda allahım acaba böyle bir erkek var mıdır demiştimboshayallersmile

neyse cnm kısmet artık bende çok etkilenirim ağladıgım bile olmuştur bazen tabi annesin dayanamadın ama arenaya gidişe kadar okusaydın gerisi çorap söküğü gibi geliyor çok sürükleyici

ya ne biliyim kardeşi seçilipde kendini öne atınca dayanamadım.
işlerimi hafifletiyim başlıycam alacakaranlığa:)

kızlar ya ben okumayı hiç sevmiyorum...okumak istiyorum alıyorum mesela bi kitapp amaaaan sıkılıp bırakıyorum.yok yani böle bi alışkanlığım olsun istiyorum ama olmuyo işte.:1no2:
kitap okumanın ne faydası var mesela yazarmısınız...film alıp izlemek daha güzel değilmi
?

önce kitabı okuyup sonra filmini izlersen daha iyi anlarsın canım okumanın güzelliğini, kitabı zihninde canlandırmayla film çok farklı oluyo, kitabı okumak kesinlikle daha lezzetli...film o tadı vermiyo.
ayrıca okumak insanı çok yönden geliştirir, kelime hazinen genişler, bakış açın değişir.kurduğun cümleler bile daha kaliteli olur.
valla ben şimdiden 2 yaşındaki kızıma kitap okuyorum, çok ilgisini çekiyo inşallah devam eder.

haklısın ama nasıl kazanıcam bu kitap okuma alışkanlığını bilemiyorum...tavsiye edeceğin bir kitap varmı bana canım yaa..onunla başlasam belki güzel olunca gerisi gelir...

ilgi alanına göre seçmen gerek ne tür seviyosun, macera psikolojik aşk...vs...

haklısın ama nasıl kazanıcam bu kitap okuma alışkanlığını bilemiyorum...tavsiye edeceğin bir kitap varmı bana canım yaa..onunla başlasam belki güzel olunca gerisi gelir...

aşk kitabı okumam diyen ben judith mcnaught düşler krallığını okuyunca nerdeyse bütün kitaplarını okudumboshayallersmile
kesinlikle tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

sınavlarım biteli iki hafta oldu cnm su an tatildeyiz ama baslıcak okul pöffff

yeni kitap var mı??

bu ara biraz işlerim var pek okuyamıyorum ama elimde klasiklerden siyah lale var, Alexandre Dumas'nın.eskiden okumuş olabilirim hatırlayamadım ama klasik olunca dayanamadım başladım başladığım gibi duruyo
sen naptın?

bende emily bronte uğultulu tepelere basladım cnm yavas yavas bütün klasikleri okumayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…