kitap sevenler kulübü

bencede cnm bayıllıyorum tarihi kitaplara o zmnlarda yasamak isterdim bu çağın insanı değilim galiba :gitme:

bencede cnm bayıllıyorum tarihi kitaplara o zmnlarda yasamak isterdim bu çağın insanı değilim galiba :gitme:

o zamanların elbiselerini hayal etsene, daracık korseler kabarık etekler abartılı saçlar...zor olsa gerek aslında boshayallersmile

hoşgeldin cnmmmmm kaydirigubbakcemile5
Hoş buldumm,tşk ederimm luna88 :kedi:

liliqum hoşgeldin canım, bu ara okuduğun bir kitap varmı?

Hoş buldum as66 :kedi: Şuan elimde Katre-i Matem var onu okuyorum,bitmek üzere cnm:1rolleyes: geçen hafta 3 tane kitap almıştım,bitince onlara başlıcam inş. olumunekankayizsmile

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz ? olumunekankayizsmile ıçinizde boleyn serisini okuyan varmı ?Tarihi kitaplar bunlar,dediğiniz gibi korseler kabarık etekler filann delikafadulden

günaydınnn
evet cnmm ben okudum
boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını okudum bakirenin aşığına da baslamıstım ama okuyamamıştım hatırlamıyorum neden yaza bıraktım onuda sanırım 2 kitap daha çıktı ardından ayrıca 9 günlük kraliçeyide okudum bakirenin aşığında geçen 9 gün kraliçe olan kızın yaşamı

hatta 9 günlük kraliçenin filmi olan lady jane i de izledim kitaptan farklı işlenmiş ama çok güzeldi 87 yapım yılı helena bonhem carter ve cary elves oynuyodu yanlış hatırlamıyorsam

günaydın kızlar:)
lunacım nasılsın canım, keyfin iyidir inşallah:)
ben bu hafta sayfa çeviremedim yaa. işim yoğun evde misafir derken kitabımla sadece bakışıyoruz:))

günaydınnnn=)

iyiyim cnm bnm sen nasılsın kısçen nasıl

bende pek bişey okuyamadım ehliyet sınavım var yarın ona çalısıyorum

kısçem iyi ablacı dedesi ve anneannesi var yanında gözü beni görmüyo:))
sınavında başarılar dilerim canım, ehliyetini alıncada hemen at kendini trafiğe benim gibi alıp cüzdana atma kendilerini

inşallah cnm bana dua et

bayanların kaderi mi bu çevremdeki bütün bayanların ehliyeti cüzdanlarında bnmde öyle olacağa benziyor

olmaz inşallah lunacım, bakmışsın bir yerlerden sana bir araba nasip olmuş geçmişsin direksiyon başına...beni ve kızımıda gezdirirmisin ablasııııı:)))

ayıp ettin basımın üstüne arabam olursa ohh valla gezeriz kız kızakaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz ? olumunekankayizsmile İçinizde boleyn serisini okuyan varmı ?Tarihi kitaplar bunlar,dediğiniz gibi korseler kabarık etekler filann delikafadulden

ben de aldım bakirenin aşığı ve boleyn mirası eksik kuzenim el koydu kitaplarıma onları almadan vermicekmişkaydirigubbakcemile3
filmini izlemiştim boleyn kızının inş. kuzenimden alabilirsem kitapları da okucam ben de bayılıyorum eski zamanı anlatan kitaplara durup durup judith mcnaught un kitaplarını okuyorumopuyorumnanaktan

hatta 9 günlük kraliçenin filmi olan lady jane i de izledim kitaptan farklı işlenmiş ama çok güzeldi 87 yapım yılı helena bonhem carter ve cary elves oynuyodu yanlış hatırlamıyorsam

9 günlük kraliçeyi aldım ben de. okul açıkken pek okuyamıyorum başladımmı bitirmem lazım kitabıkaydirigubbakcemile5
yaz gelsin de çok birikti kitaplarım doya doya kitap okucamopuyorumnanaktan

loading cnm bende okudum boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını elimdede bakirenin aşığı var diğerlerini okumadım ahhhh keşke yaz gelsede geçsek balkona uzatsak bacakları okusak doya doya

boleyn kızını bende izledim ama beğenmedim çünkü o 800 sayfalık kitap nasıl sindire sindire anlatıyorsa filminde o kadar üstünkörü değiştirilmiş kesilmiş kırpılmış hiçbirşey kalmamış tamam görseillik dekor kıyafetler çok güzel ama kitabı okuyanlar için doyurucu bir film olmamış

kitabı mantıysa filmi tuzsuz şekilsiz bir hamur olmaktan öteye geçememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…