yasasiiin tam benlik bir yer burasi :)
nasilsiniz arkadaslar?
gecen sali günü aziziye kitabevinden bir sürü (8) kitap aldim... suan ücünsünü okuyorum neredeyse bitti..
evimde ki tüm kitaplari bitirmistim...
insaAllah yazin türkiyeye gelirizde bir sürü kitap almaya niyetim var...
yurt disinda daha pahali olyuor fiyatlari malesef...
Slm arkadaşlar nasılsınız a.s. Ben bu aralar o kadar yoğunum ki anlatamam,hala izleyemedim diziyi :sinifsinif:
Sırmanın günlüğünü bitirdim bu arada :kedi: gece evi serisinin son kitabı yanmış a başlıcam :lepi:
yasasiiin tam benlik bir yer burasi :)
nasilsiniz arkadaslar?
gecen sali günü aziziye kitabevinden bir sürü (8) kitap aldim... suan ücünsünü okuyorum neredeyse bitti..
evimde ki tüm kitaplari bitirmistim...
insaAllah yazin türkiyeye gelirizde bir sürü kitap almaya niyetim var...
yurt disinda daha pahali olyuor fiyatlari malesef...
liliqum gece evi serisi nasıl??
bana sormamışsın ama niyeyse atladımkaydirigubbakcemile3
ben ilk kitabın bikaç sayfasını okudum sadece biliyorum yorum yapılmaz bu kadar okumayla ama niyeyse sevmedim, konuya alışamadım o yüzden de okumayı bıraktımbilmiyorumkismile
belki daha sonra okurum ama şimdilik düşünmüyorum..
luna88 tesekkürler a.s.
bende öyle düsünüyordum aslinda ama malesef
kitaplarin üzerinde mesela 4.90 tl yaziyor ben 4.90 euro ödedim yani iki kati oluyor neredeyse...
yada 9,90 tl yaziyor 9.90 euro ödedim 9 kitaba toplam 49 euro verdim türkiyede bu diyelim ki hemen hemen 90 100 tl yapar
cnm bende bu vampir kitaplarına biraz önyargılıyım bi tek okursam ki dizisini izlemiştim okuyacağımı zannetmiyorum true blood ı okurum
cnm genel olarak kitaplar ortalama 20 lira mağazalarda 9 kitap 180 lira falan yapıyor yine iyi almışsın 9,90 liraya olanlar cep boyu olanlar yinede pahalı ben öğrenciyim ve harçlığımın önemli bi kısmını kitaba yatırıyorum dısarda yemek yemiyorum bişeylerden kısıyorum yurtdısında kaldıgımda kitaplar çok ucuzdu cep boy kitaplar 1 pound du 2,5 lira falan üstelik kütüphane vardı her yerde ve bulamayacağınız kaynak yoktu o kütüphane binalarıda öyle güzeldiki eski yapılar hep boshayallersmile
canım ben alacakaranlık serisinin hayranıyım:asigim:
Kitapları elime alıp alıp sevdiğim bölümleri tekrardan okurum.boshayallersmile
Gece evi serisinin konusu çok saçma geldi biliyorum fantastik kitap mutlaka saçma olcak ve alacakaranlık da saçma ama ne bileyim gece evi daha saçma geldi sankibilmiyorumkismile
pound dedigine göre sanirim ingilterede aldin? bende leicester'dan uzuca almistim kitaplari... 9,90 lira euro olarak 9,90 yapmiyor ki ama o yüzden pahaliya geldi diyorum :) ama ne yapalim herkes kendine göre kazanc yapmaya calisiyor :ecrin_bebek:
luna88
ben daha cok dini kitaplar ve roman okumasini seviyorum
ahmed günbay yildiz
senai demirci
iskender pala
emine senlikoglu
suan aklima ilk gelenler
siirleri cok sevmeme ragmen sadece cahit zarifolgunun siir kitabi ver bende
yazin memlekete gidersim insaAllah daha cok alirim
almanca olan kitaplarda daha cok roman aslinda
büyük eserlerden dostojevski suc ve ceza okudum mesela
inanilmaz etkilenmistim anlatmasi imkansiz okunulmasi gerek bence
peki sen daha cok neler okursun?
kraliçenin soytarısı elimde sürünüyo resmen kızlar kaptıramadım kendimiakannehir
aaaaa ben çok sevmiştim onu hatta boleyn kızından daha fazla bu arada ben ölümsüz ve bekar la başlayan serinin 4 kitabını okudum tavsiye ederim baya komik hatta istersen bende e-book olarak var pdf dosyası atarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?