kitap sevenler kulübü

kızlarrrrr nerelerdesiniz havalar ısındı kimse nete girmiyor lmaz:

ben bu arada
judith mcnaught gecefısıltıları
tutku
düğün gecesi ni okudum

su anda yabancı ya (diana gabaldon) basladım emily bronte uğultulu tepelere devam ama fazla okuyamıyorum diğer romanlar dikkatimi dağıtıyor:kedi:

ayrıca eski serilere kitaplara baktım nostalji yaptım kütüphanemde açıp açıp okudum kitapları boshayallersmile

ben burdayım canımopuyorumnanaktan
maşallah hızına yetişilmiyokaydirigubbakcemile5
ben boleyn kızındayım henüz diziyi izlemekten kitabı okuyamıyorumkaydirigubbakcemile3
ama dizi bu kitaba göre değil başka bi kitaba göre çekildii için çok farklılıklar var..
tutku ve düğün gecesi alıncak listemde canım nasıl buldun beğendin miCADIARZU

dizi tudors mu bende başladım ikinci sezondayım
düğün gecesi güzel beğendim rahatlıkla okuyabilirsin

ama tutku çok cinsellik içeriyor yani kitabın 200 sayfası cinsellik eğer çirkinin aşığını okuduysan bunun yanında sübyan kalır insan anatomisini en ince ayrıntılara kadar anlatmış çok gereksiz aslında hikaye idare eder ama hikaye oturtulamamış cinsellikle kotarılmaya çalışılmış bana sorarsan parana değmez ben sana özet geçerim istersen

üstelik +18 olmalı bu kitap bence
hani kitapları ara ara açarsın bakarsın ya bu kitabı bitirdikten sonra atarsın kenara
ilk defa gerçekten parama acıdım kitap konusunda

200 sayfa diyorum ama bu 200 sayfa 2 yada 3 tane aksiyonu betimliyor düşün artık

sınavların falan basladı mı cnm bak yabancı yı çok beğeniyorlar çok heycanlıyım basladım bugun

benim ayda 1 oluyor sınavım canım bu ayın sonunda var bide haziranda finalim var bol bol vaktim var yani kaydirigubbakcemile2
evet the tudorsu izliyorum ben de 2. sezonun ortasındayımkaydirigubbakcemile5
düğün gecesi listemin başındaydı onu alayım o zaman tutkuyu listemdekiler bitince belki alırım canımfisfisfis
yabancı yı da listeme eklerimopuyorumnanaktan

tamam cnm

tudors haa ahhh charles ahhh:asigim:
haklısın çok farklı kitaptan birazcık gerçek tarihtende farklı
margaret öldüğü bölümü hatırlıyor musun çok üzülmüştüm hele orda bir şiir okudu margaret çok duygulanmıştım içimden charles a ne kadar küfür ettim mafoldumben
ama gönül ferman dinlemiyor :asigim:

bnmde vaktim var okuyorum bu aralar bol bol

bu arada trafik çevreden 68 le kaldım mafoldumben

Ben geldimmkaydirigubbakcemile2 judith mc naught mutluluk adlı romanını okumuştum..biraz cinsel içerikli ama güzel bir aşk romanı olumunekankayizsmile

Ben geldimmkaydirigubbakcemile2 judith mc naught mutluluk adlı romanını okumuştum..biraz cinsel içerikli ama güzel bir aşk romanı olumunekankayizsmile

ben hepsini okudum cnm eğer cenneti sevdiysen diğer romanlarını da çok seversin eminim hala judith in tadını bulamıyorum hiç bir yazarda

çok üzüldüm canım yaa:teselli:
evet charles a çok kızıyorum ben de
biraz önce 2. sezon 8. bölümü izledim çok heyecanlı gidiyokaydirigubbakcemile2

çok üzüldüm canım yaa:teselli:
evet charles a çok kızıyorum ben de
biraz önce 2. sezon 8. bölümü izledim çok heyecanlı gidiyokaydirigubbakcemile2

charles :asigim::asigim::asigim:
ne kadar kızsamda olmuyor:asigim:
ben daha 2.sezon 3. böülmdeyim cnm

liliqum sende indirebilirsin cnm bak daha iyi ben alışmışım online izlemeye loading cnm bana adresi göndersene opuyorumnanaktan

liliqum sende indirebilirsin cnm bak daha iyi ben alışmışım online izlemeye loading cnm bana adresi göndersene opuyorumnanaktan

Haklısın canım benim için daha iyi olur aslında,çalıştığım için online biraz zor izlerim bilmiyorumkismile ama indirip pc kaydedersem istediğim zaman izlerimm kaydirigubbakcemile5

yolladım kızlar sitenin adınıkaydirigubbakcemile5
biraz önce 3. sezon 3. bölümü izledim kaydirigubbakcemile2
biraz da oturup kitabı okucam ya da dayanamayıp izlemeye devam ederim başladımmı bitirmem lazım sonra içim rahat etmiyokaydirigubbakcemile3

varya ne kadar hızlısın loading maşallah daha 2. sezonda değilmiydin yemedin içmedin izledin hadi kitabının başına
bu arada yabancı çok güzel 838 sayfa dün sabah başladım su an 732 deyim (hava atan üye smile ı):dance:
charles nasıl 3. sezon saçları uzattı mı adama ne yapsa yakışıyo ya:asigim:

kaydirigubbakcemile3
tebrikler canım senin de hızına yetişilmiyokaydirigubbakcemile5
charles 2. sezondaki gibi saçlarında pek bi fark yok bol bol görünmeye devam ediyo her bölümdeyerimseniben
bence 1. sezondaki hali daha iyi amasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…