günaydın...
lunacım trafikten kalmışsın, dert etme canım geçersin inşallah:)
bu ara hiç kitabıma bakamıyorum hala siyah lale'de takılıyım.valla çok ayıpladım kendimi...maşallah size kızlar inşallah benim kızımda sizin gibi kitap kurdu olur:))
bu arada sophia kinsella yirmiler kızı na basladım ardından da ufka dokunmak ı okuyacağım yirmiler kızı çok komik sinemada oturmuş bekliyordum biraz okuyayım dedim gülerek okuyormuşum milletde bana bakıyor tip tip
kuzenim yirmiler kızını almış canım merak ediyodum ben de nasıl diye okuyayım en kısa zamandakaydirigubbakcemile5
seninle zevklerimiz hep uyuşuyo cnmolumunekankayizsmile
sophie kinsella severim çok esprili bi dili var bundan sonra konusu ilgimi çekti sen yeter ki isteyi alıcam yazarı alexandra potter
bu arada ejderha dövmeli kızı okuan var mı??
cnm ya nerelerdsin sen özlettin valla bnm bu aralar vaktim var o yuzden okuyabiliyorum yoksa..
kızın nasıl sen sanırım çalışıyorsun zaten çalışmasan tüm zamanlı bir annesin okuyamaman çok normal ama yinede okuyosun takdir ediyorum seni hem kızın da seni böyle gördükçe eminim minik bi kurtçuk olacak o da
trafik cnm ya hemde 2 puanla hiç beklemezdim kendimden utanıyorum ailemin yüzüne bakamıyorum
bu arada yabancıyı okuyacak olanlar- ki muhakkak okuyun kalınlığı gözünüzü korkutmasın piyasadaki dönem romanlarından çok çok dolu bir kitap-kendinizi acıya hazırlayın yemin ederim son 60 sayfada hüngür hüngür ağladım
luna88 şuanda 4. sezon 1. bölümdeyim ve artık charles ı beğenceğini düşünmüyorum canım :bbo:
işbaşındayım hayatım dediğin gibi çalışmak kızımla ilgilenmek derken kitabımla sadece bakışıyoruz bu ara boshayallersmile
ailenin yüzüne bakamamak ne demek lunacım olurmu öyle şey canın sağolsun bir dahakine geçersin canım benim kaydirigubbakcemile3
bu arada ben kaçırdım yabancı yı bana özetlermisin luna konu nasıl listeme eklesemmi dersin?
neden neden neden :1shok::1shok::1shok:
neden ne yaptı ne oldu bana söyle lütfen onun o gülüşü duygusal modları tek kaşını kaldırışı :asigim::asigim:
ne yapmış olabilir bu kadar mafoldumben
kaydirigubbakcemile3
canım ben onun karakterini zaten sevmiyodum artık tipi de kalmamış onu söyleyim sadecekaydirigubbakcemile3
ama ama ama neden öyle diyosun evet bende karakterini sevmiyorum hemen atlıyorum 4. sezona şimdi bakcam noolmuş saçını mı uzatmış ama öyle de güzeldi loading çok acımasızsın o herif bnm zayıf noktam tipsiz deme onamafoldumben
kaydirigubbakcemile3
tamam canım sustum ben tipsiz demem bidaha senin duygularından önemli mi kaydirigubbakcemile5
aman tanrımmmmmmakannehir
tamam dizi bnm için 3. sezonda bitmiştir naapmışlar ona yinede karizma ama ben onu eski haliyle hatırlayacağım
virsey sorucam kralın yardımcısı kraliçeyle birlikte olan sarışın yeşil gözlü çocugun dizideki adı ne
demiştim ama benkaydirigubbakcemile3
Thomas Culpeper onun adı aynı zamanda kraliçenin akrabası :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?