Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_asmunikal_ eline saglik cok tatli olmus.
Kizlar biz cok guzel bir grubuz. Zihin komsulariyiz. Sizleri seviyorum komsularim .

Dün okudum ama yazmadım sanırım. Kesene bereket güzel yüreğine sağlık canım minerva1988 ya yaptığın güzellik için
İnceden kıskandım tabi ama o da benim fesat ruhumdan

salı akşamına kadar izin alabilir miyim lütfen? kalinkaselin

şimdiden tüm kitap kurtlarının yeni yılı kutlu olsun. 2018 geçirdiğiniz diğer yıllardan daha iyi geçsin inşallah
Tabiki bide bir hafta yada on gün gibi sürelerle genelde izin almıyoruz ay içinde bazı haftalar yada bazı dönemler hepimizin giremediği oluyor rahat ol:)

evet benim listemdeki kitap. Yeni vejeteryan oldugum su gunlerde faydasi dokunur umarim.
Yorumlarini bekliyorum merakla
Aaa vejetaryen mı oldun ne güzel bende beş altı aydır et ve tavuk kesinlikle yemiyorum hatta yazın bir ay kadar vegan beslenme denemesi yaptım ve bu konuya inanılmaz ilgi duyuyorum zaten işin içine bir kez girince çıkamıyor insan ayila bayila yediğin herşey bir bir çıkıyor hayatindan

Karamazov Kardeşler'in çok ağır olduğunu söylüyorlar,o yüzden sürekli erteliyorum,kitap hakkında birşeyler yazsanız madem :)
Ben okudum ama çeviri o kadar kötüydü ki yasom diye bir yayın eviydi sanırım elimde var diye okuyim demiştim güzelim kitabın içine etmişler sonra iş bankasından adam gibi bir ceviri aldım yeniden okuyacağım konusu gayet güzel ama çeviriden dolayı çok sıkılarak bitirmistim

Mısır'dayım, ve burda her sene uluslararası kitap fuarı varmış, Türk yayınevleri de geliyormuş ancak hangileri onu bilmiyorum, bu sene yerinde gidip göreceğim inşallah, ve umarım sevdiğim yazarlar gelir
Neeee mısır damisin:) yaaaa orası benim en merak ettiğim 3 ülkeden biri hatta bu sene eşimi ikna edemedim gelmek için olaylar var şimdi gidilmez diyor iki yıldır biraz bilgi versene. Mesela şu soruları çok merak ediyorum?

Kaç gün tatil yeter?
Geldiğimizde hangi şehirlere ugramaliyiz?
Olaylar vs... Nerelerde var ve tehlikeli ?
Nil kıyısında iki gün tatil nerede yöre otel şehir vs...
Kendimiz gezecegimiz için İngilizce yeterli olur mu ?
Pahalı mı genel olarak yemek , araba kiralama , benzin ...

Çok şey sordum farkındayım ama çok merak ediyorum

günaydın. momo nun filmi mi varmış! 5 sene önce falan okumuştum kitabı. filmini ilk kez duydum şimdi,
Momo'nun yazarini öğrenebilir miyim acaba?
Benim de 2018 okunacaklar listem de ve ben okumak için sabirsizlaniyorum

İsterseniz ortak okuyabiliriz bir ara

Merhaba
kücük kizim dün gece hic uyumadi, tabi beni de uyutmadi. Bu sebepten Karun ve Anarsist bitti.
John Verdon Aklindan Bir Sayi Tut okumustum.
simdi de Peter Pan Ölmeli basladim
sayfa - 67
_asmunikal_ emegine ve ellerine saglik. Baykus tablomuz cok güzel olmus, yalniz benim nickim " hayatin_anlami "
kusura bakma canim

Cicoretti zihin komsum iyi ki de sizlerle komsu olmusum
hepinize selamlar

hayatimin anlamı olan baykuş ilan ediyorum seni

Dün okudum ama yazmadım sanırım. Kesene bereket güzel yüreğine sağlık canım minerva1988 ya yaptığın güzellik için
İnceden kıskandım tabi ama o da benim fesat ruhumdan
sen mi fesatsin dur bakalim belki minervacimla bitmez ...

evet korka korka biraktim eti. Sut urunlerini de azalttim suan. 4 yildir fitness ve agirlik calisiyirum antrenmanlardan dolayi cok artirmistim. Ama biraktim ve eksikligini hissetmiyorum sasirtici birsekilde. Simdi mercimek fasulye nohutla idare ediyorum ama cesitleri artiricam insallah. Veganliga da gecmek istiyorum ama sut disinda da cok seye dikkat etmek gerekiyor. Ayakkabida kullanilan yapistiricinin hayvansal madde icerip icermedigini bile kontrol etmek gerekiyor dikkatli bir vegan olunca. Benim yolculugum hayvan deneyleri ile basladi. Ilgini cekerse baya baya anlatirim senden de fikir almak isterim. Veganlik deneyimin nasildi? Ve neden denedin?

Baykuş olmuşum.
tebriklerrrr

Sefiller ortak okumasında kesin varım arkadaşım hediye almış
ben de varim elimde mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…