Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar. Kapadokya serisinin sadece 1.kitabını okudum. İkinci kitaba başladım ama annemde kaldığı için kitap 1 haftadır onuda okuyamadım.
Savaş ve barışa başlayıp, başka bir zaman kapadokya serisinin üç kitabını birden okumayı düşünüyorum.
Eminim çok güzel çok kaliteli kitap. Keyif alarak okumak istiyorum.

Yeni baykuş ağacımız..
Eklemediğim var mı acaba. Yıl başında @kalinkaselinin yapacağı liste ile bir daha gözden geçireceğim. Bir kaç tasarımında değişiklik yapacağım. Eskisi de kalabilir. Onun üstünde bir kaç değişiklik yapabilirim. Tavsiyelere açığım

Ben de dun yeni kitaba baslayacaktim guya ama bdv ye girdim cok ilginc konular vardi onlari okudum yarim saat bir saat kadar:)) sonra da hayiflandim kendi kendime bu kadar zamanda kac sayfa kitap okurdum diye:))
Bazen çok keyifli oluyor orayı okumak ama

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

Selamlar 2017'nin son kitabını bitirdim. Fark ettim ki Kitap Hırsızı'nın son bölümlerini iş yerinde okumak çok iyi bir fikir değilmiş. Çok güzeldi çok beğenerek ve bir çok yerinde gözlerim dolarak okudum. Akşam da filmini izlemek istiyorum muhtemelen salı gününden önce yeni kitaba başlamam.
Hepinize çok mutlu yıllar diliyorum. Umarım 2018 hepimiz için süper iyi bir yıl olur

Güzel olmuş ama ben yokum, beni de ekler misin? 3 aydır topikteyim ama gözden kaçtım

Filmi de harikaydı
Geoffrey rush en sevdiğim oyunculardan

2- 3 kere girdim girdigime pisman olup sacma sapan ataerkil yorumlar sinirlerimi bozmustu. Bir de bunlari kadinlarin yazdigini gormek...
Gerçekten bazen öyle yorumlar okuyorum ki konu sahibinin yerine ben burada kendi kendime sesli olarak cevap veriyorum:)) Gören olsa neye atarlandı bu durduk yere der:)

Bazen ben de kendimi alamiyorum bdv den :) hatta bir kere bana da çözüm buldular
İşte bu ilginç:) Ben genelde yorumları okuyup okuyup gülüyorum, bazen gerçekten komedi gibi cevaplar oluyor gerçi bu yorumları yapanlar genelde günü banlı geçiriyor:)

Bazen çok keyifli oluyor orayı okumak ama
Evet bazen çok değişik konular oluyor. Dünkü okuduğum konuların bazılarını entrikalı bir roman okuyor gibi okudum zaten. Şimdi düşünüyorum da yazarlar arada girip bdv yi okusalar konu bulmak için ilham perisini beklemelerine hiç gerek kalmaz:))

_asmunikal_ ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş
Gülünün Solduğu Akşam sayfa 158’deyim. Çok duygulanarak, hatta bazı yerlerde dayanamayıp ağlayarak okuyorum. Deniz Gezmiş ve arkadaşları ile ilgili daha önce Abim Deniz kitabını okumuştum, bu bilgi olarak çok daha doyurucu oldu.
Keşke bu kitaplarda yazılanlar hiç yaşanmamış olsaydı.

dur ben de bakiyim zaten oyalanip duruyorum insallah gene kinu sahiplerini yerden yere vurmuyorlardir

_asmunikal_ emeğine sağlık kuzum, çok güzel olmuş.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

_asmunikal_ emeğine sağlık güzel kuzum
Harika olmuş

Selam Kızlar

İki gündür yazamadım çok az okuyorum

_asmunikal_ eline sağlık

Emeğine sağlık çok hoş olmuş :)

teşekkür ederim kızlar

Hatta 3 tane. 3 ü de alt alta. Demek ki çok baykuşum ben.

Ellerine sağlık
evet baykuş anasın

Güzel olmuş ama ben yokum, beni de ekler misin? 3 aydır topikteyim ama gözden kaçtım

hemen ekliyorum. atlamış olabilirim

Diğeri benimdir ben eskisinde yokum emeğine sağlık yenisi de güzel olmuş
bende öyle düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…