Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Şimdiden mutlu yıllar. Tüm baykuşlar için harika bir sene olsun 2018. Ank gidiyorum salı gününe kadar uğrayamam. Kapadokya serimizin son kitabına başlarım yolculukta.

Annene benim yerime de sarıl, kocaman öp sevdicek. Ankara ayazında sıcacık karşılamanızı hayatta unutumam.
Mutlu senelerimiz olsun inşallah.

Annene benim yerime de sarıl, kocaman öp sevdicek. Ankara ayazında sıcacık karşılamanızı hayatta unutumam.
Mutlu senelerimiz olsun inşallah.
.Çok çok sarılırım. Bakarsın başka sehirde yeniden biraraya geliriz sevdicekim

günaydın. momo nun filmi mi varmış! 5 sene önce falan okumuştum kitabı. filmini ilk kez duydum şimdi,

Herkese günaydın ,

Dün kitabımı iş yerinde unuttuğum için akşam okuyamadım.Başka kitaba da başlamak istemedim,parelel okumayı pek sevmiyorum,konsantrasyonum bozuluyor.Bildirim yok

Şimdiden hepinize mutlu mu mutlu güzel seneler diliyorum,2018 bizleri bol bol yeni kitaplarla tanıştırsın

Ben de dun yeni kitaba baslayacaktim guya ama bdv ye girdim cok ilginc konular vardi onlari okudum yarim saat bir saat kadar:)) sonra da hayiflandim kendi kendime bu kadar zamanda kac sayfa kitap okurdum diye:))
2- 3 kere girdim girdigime pisman olup sacma sapan ataerkil yorumlar sinirlerimi bozmustu. Bir de bunlari kadinlarin yazdigini gormek...

Ben de dun yeni kitaba baslayacaktim guya ama bdv ye girdim cok ilginc konular vardi onlari okudum yarim saat bir saat kadar:)) sonra da hayiflandim kendi kendime bu kadar zamanda kac sayfa kitap okurdum diye:))
Bazen ben de kendimi alamiyorum bdv den :) hatta bir kere bana da çözüm buldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…