- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.301
Şimdiden mutlu yıllar. Tüm baykuşlar için harika bir sene olsun 2018. Ank gidiyorum salı gününe kadar uğrayamam. Kapadokya serimizin son kitabına başlarım yolculukta.
.Çok çok sarılırım. Bakarsın başka sehirde yeniden biraraya geliriz sevdicekimAnnene benim yerime de sarıl, kocaman öp sevdicek. Ankara ayazında sıcacık karşılamanızı hayatta unutumam.
Mutlu senelerimiz olsun inşallah.
Çok sevdim, dizi izler gibi merakla aliyorum elimeNasıl gidiyor?
Aynen ya ellerinden öperim çok güzel kadın ya :))Annene benim yerime de sarıl, kocaman öp sevdicek. Ankara ayazında sıcacık karşılamanızı hayatta unutumam.
Mutlu senelerimiz olsun inşallah.
.Çok çok sarılırım. Bakarsın başka sehirde yeniden biraraya geliriz sevdicekim
Aynen ya ellerinden öperim çok güzel kadın ya :))
günaydın. momo nun filmi mi varmış! 5 sene önce falan okumuştum kitabı. filmini ilk kez duydum şimdi,Günaydın
Bugün evi temizleyecektim, dısarda kar atıştiriyor, birşey yapasım gelmedi, bugün dinlenip, okuyup keyif yapasım geldi.Momo'yu bitirdim, çok sevdim, filmini de izleyeceğim internetten bulabilirsem.
Ne okuyacağima karar veremedim, elimde "Vejetaryen" ve "Beni Asla Birakma" var, okuyup sevenler bir tavsiye versin kizlar.
2- 3 kere girdim girdigime pisman olup sacma sapan ataerkil yorumlar sinirlerimi bozmustu. Bir de bunlari kadinlarin yazdigini gormek...Ben de dun yeni kitaba baslayacaktim guya ama bdv ye girdim cok ilginc konular vardi onlari okudum yarim saat bir saat kadar:)) sonra da hayiflandim kendi kendime bu kadar zamanda kac sayfa kitap okurdum diye:))
Filmini indirdim ama türkce altyazi bulamadigim için izleyemedim malesefgünaydın. momo nun filmi mi varmış! 5 sene önce falan okumuştum kitabı. filmini ilk kez duydum şimdi,
Bazen ben de kendimi alamiyorum bdv den :) hatta bir kere bana da çözüm buldularBen de dun yeni kitaba baslayacaktim guya ama bdv ye girdim cok ilginc konular vardi onlari okudum yarim saat bir saat kadar:)) sonra da hayiflandim kendi kendime bu kadar zamanda kac sayfa kitap okurdum diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?