Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kötü olmuş senin için ne yapmayı düşünüyorsun yeni birisi mi ?

Kötü olmuş senin için ne yapmayı düşünüyorsun yeni birisi mi ?
Yok canım. Aksine çok iyi oldu. Ayrılmayı ben istedim. Şimdilik yeni birini düşünmüyorum. Hatta bir süre evimde yabancı birini görmek istemiyorum. İlerleyen zamanlarda yeni biri olabilir belki.
Allah razı olsun çok iyi biriydi ancak son bir yıldır işleri savsaklamaya başlamıştı. Ona bu şekilde demedim. Başka bir bahane buldum. Nasip böyle imiş...

bunun icin ayri bir konu mu acsak acaba? :)

Gülünün Solduğu Akşam bitti. Kalbim acıyor şuan.
Yarın gündüz dışarıda olacağım, akşam Şam evde film, yiyecek, içecek var takılırız. Yeni kitabıma ancak pazartesi başlarım.
Yeni kitabım sevgili _Cassandra_ cığımın yeniyıl hediyelerinden biri, Aşık Papağan Barı

Geçtiğimiz yıl 52 kitap hedeflemişim toplamda 62 kitap okumuşum

Yeniyıl hedefim 60. Geçen sene stabil bir hayatım olmuştu, son 3 aya kadar işe git eve gel, evin işleri vs. Son 3 ay evdeydim ama sınava çalıştım vs. Bu yıl biraz daha sürprizlerle dolu bir yıl olur umarım.
60 kitap hedefim var.
Evde en az 40 tane film izlemek istiyorum.
En az 2 haftada 1 sinemaya gitmek istiyorum.
6 kez tiyatro, 3 kez konser görmek istiyorum.
Ve bütün bunları not alarak ilerlemek istiyorum.
Daha sağlıklı, daha düzenli, daha pozitif bir yıl istiyorum kendi adıma. Umarım siz sevgili topik arkadaşlarımın da benim de yeniyıl dileklermiz kabul olur. Seneye bu saatlerde burada 2018 ne güzel geçti diye konuşuyor oluruz
Hepimize nice mutlu seneler

Kızlar ben Ocak ayı için affınızı istiyorum. Çok yoğun bir dönemdeyim hiç kitap okumaya vakit bulamayacağım sanırım hatta buralara da pek uğrayamayacağım. Hepinize güzel, mutlu bir 2018 diliyorum. Tüm dilekleriniz gerçek olsun :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Ben yokum sanirim listeye alinmadim mi

Cesminaz ped konusunda şu an yikanabilir organik pedleri araştırıyorum hem çevre kirliliği açısından daha da önemlisi içine konulan ve bilmediğimiz kimyasallar nedeniyle henüz tam araştırmadan araştırmam bitsin yazarım

Kucuk bir ilave yapayım makyaj malzemesinde urban da vegan ve bahsettiğin bambu saplı dış fırçası English home da var

Son düzenleme:
Ve geldik yıl sonuna 2014 yılında okuduğum kitapların isimlerini bir deftere not almıştım tabi oğlum daha küçüktü bir yaş civarı 19.000 kusur sayfa okumuştum bu sene 29.000 kusur sayfa okumusum kendi çapında rekorunu bu sene kırdım:) ve 84 kitapla yıli kapatiyorum hedefim 80 di ve başardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…