- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.401
Kötü olmuş senin için ne yapmayı düşünüyorsun yeni birisi mi ?Günaydın Kızlar
Yaaaaa ben bu aralar hiç okuyamıyorum. 7 yıldır evimde olan yardımcımla yollarımızı ayırdık. Evde her iş bana bakıyor şimdilik. Bu aralar spora öncelik veriyorum. Kitap kalıyor. Sosyal medyada da fazla mı vakit harcıyorum bilmiyorum aslında
Yok canım. Aksine çok iyi oldu. Ayrılmayı ben istedim. Şimdilik yeni birini düşünmüyorum. Hatta bir süre evimde yabancı birini görmek istemiyorum. İlerleyen zamanlarda yeni biri olabilir belki.Kötü olmuş senin için ne yapmayı düşünüyorsun yeni birisi mi ?
bunun icin ayri bir konu mu acsak acaba? :)Bütün yazdığın markaların ekran görüntülerini aldım. Gratiste satılmaları ve kolay ulaşılır olmaları çok güzel
Elimdekiler bittikçe ufak ufak değiştireyim onları.
Daha fazla bilgin oldukça paylaşmanı tabi ki isterim, kendi adıma çok faydalı bilgiler oldu, teşekkür ederim
bunun icin ayri bir konu mu acsak acaba? :)
Harika olur :)bilinciniz için tebrik ederim müsait bir zamanda tekrar inceleyeceğim yazdıklarınızıbunun icin ayri bir konu mu acsak acaba? :)
tesekkur ederim. Daha kapsamli yazmayi dusunuyorum. Sizi de haberdar ederim becerebilirsem.Harika olur :)bilinciniz için tebrik ederim müsait bir zamanda tekrar inceleyeceğim yazdıklarınızı
Ben yokum sanirim listeye alinmadim miYeni baykuş ağacımız..
Eklemediğim var mı acaba. Yıl başında @kalinkaselinin yapacağı liste ile bir daha gözden geçireceğim. Bir kaç tasarımında değişiklik yapacağım. Eskisi de kalabilir. Onun üstünde bir kaç değişiklik yapabilirim. Tavsiyelere açığım
Eki Görüntüle 2086062
Cesminaz ped konusunda şu an yikanabilir organik pedleri araştırıyorum hem çevre kirliliği açısından daha da önemlisi içine konulan ve bilmediğimiz kimyasallar nedeniyle henüz tam araştırmadan araştırmam bitsin yazarımPed, temizlik ürünleri, makyaj malzemeleri ve özellikle şampuan nemlendirici gibi günlük kullandığım şeyler konusunda marka önerisi alabilirim. Bunlar sürekli kullandığımız şeyler zaten, en azından bunları yavaş yavaş değiştirsem evde o bile bir katkı olur sanırım.
Özellikle temizlik, makyaj malzemesi ve şampuanlarda bitkisele yönlenmek istiyordum zaten. Nasip olur da çocuğum olunca ileride daha sağlıklı bir ortamda yetişmesini istiyorum. Bu değişimi yaparken de hayvan deneylerine de dikkat etsem çok iyi olur tabi ki. Çocuğum olunca ona en azından benim elimden gelen buydu yaptım demek istiyorum.
Kucuk bir ilave yapayım makyaj malzemesinde urban da vegan ve bahsettiğin bambu saplı dış fırçası English home da varGunaydin kizlar dun Loving Vincent filmine gittik. Tam bir gorsel sölen. 100den fazla ressam tarafindan yapilmis 60.000 tablo ile film yapilmis. Ben Vincent Van Gogh dan cok etkilenirim yasamindan o yuzden eesmen kosa kosa gittim. ( seans basliyordu da) hepinize siddetle tavsite ediyorum.
xyzt-5544
Cilt bakiminda ve makyajda max factor loreal nivea bu dev markalarin hepsi kanlı. Ben cilt urunu olarak eskiden lancome kullaniyordum ama o gruptaku estee lauder lancome cliniquekisacasi boynerin kozmetik nolumundeki satilanlarin hepsi gene kanli. Yves rocher amway de keza oyle.
Kolay ulasabilir body shop gratisdeki bee beauty otaci eyup sabri tuncer gibi markalar temiz. Sampuan olarak otaci, inecto (gratisde) eyup sabrinin bebek sampuani guzel. Sacinin cok kuru yipranmissa inectonun sampuan ve kremini siddetle oneririm. Ama icinde sles var. Otacilar ise tamamen sulfatsiz.
Ben cilt nrmlendiricisi olarak suan hindistan devizi yagi suruyorum yanaklarimdaki rozalarimi iyilestirdi puruzsuzlestirdi cildimi cok memnunum. Cok az sureceksiniz ve yuzunuze yukari dogru masaj yaparak yedireceksiniz.
Gunes koruma olarak watsonsda bi marka var onun hem tavsan logosu da var solait diye bi matka ven memnun kaldim bioderma vs ile ayni kalitede diyebilirim.
Deodorant da cok onemli gene gratiste soft and gentle diye bi marka var o guzel bir de crystal essence diye bi marka var bu biraz pahali otemine gore ama ikisi de guzrl hele soft ans gentle in kokulari cok guzrl. Crystalin de kokusuz olani bile var.
Ped de ben hayat kimya firmasinin pedine dondum genelde hepsi alleeji yapar ben de bu idare ediyor molped. Gunluk ped zatwn kullanmam. Cok sagliksiz birsry. Hatta ped de dedigin gibi spanc pamuk harika olur dogayi da atikla doldurmamis uruz.
Dis macunu splat kullaniyorum cunku reklamlardaki markalar kanli. Ama vaska markalari da arastiririm.
Dis fircasi humble brush aldim sapi bambu killari plastik ama dogada erken cozunuyor. Bu da gratis eve shop ce rossmanlarda mevcut. Hem de bir tane aldiginizda bir tane de bir cocuga almis oluyorsunuz.
Temizlikte iki yerli marka var uzay kimya ce turmepa bir de frosch markaai var. Ben genel temizligi sirkeyle yapma taraftariyim. Bulasik makinesinde turmepayi denedim begenmedim ama u green clean guzel ( uzay kimyanin) froschun elde yikamasini kullaniyorum gayet memnunum. Camasirda da turmepanin sivi deterjani i kullaniyorum fena degil. U green cleani daha denemedim ama daha basarili olabilir. Bu bahsettiklerim ayni zamanda ekolojik olarak cevreyi kirletmeyen bitkisrl urunler.
Simdilik aklima bunlar geldi ara ara yazarim soran olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?