- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.441
Burası herkese açık canım. Tek şart günlük bildirim yapmak bir de diğer konuda bitirdiğin kitapları bildirmek. Sayfa başında konu linki mevcut.Savas ve baris elimde var ama once bir turlu okumak nasip olmayan tutunamayanlari okuyacam.
Siz davet etmediniz ama ben bodoslama daldim.artik bende yazacam buraya.insaAllah kizmazsiniz
Hoş buldumgecenin_resmi hosgeldiniz. Daimi olmanizi dilerim. Ilk sayfamizda kurallarimiz mevcut bir goz atin derim.
HoşgeldinizSavas ve baris elimde var ama once bir turlu okumak nasip olmayan tutunamayanlari okuyacam.
Siz davet etmediniz ama ben bodoslama daldim.artik bende yazacam buraya.insaAllah kizmazsiniz
Michael ende idi yanlislik olmasin.Momo'nun yazarini öğrenebilir miyim acaba?
Benim de 2018 okunacaklar listem de ve ben okumak için sabirsizlaniyorum
Hoşgeldin :) bize kendini sevdirmek için özel bir sey yapmana gerek yok. Kitap okumayı seven bir insan nerede okuyan birini görse hemen ona ısınıveriyor zatenHoş buldumEvet şimdi okudum.insaAllah bende baykus olabilirim.şimdi tutunamayanlari okuyrum daha yeni dün başladım.36.sayfadayım.2018 hedefim 60 kitap bitirmek.umarim kendimi size sevdirebilirim
Cok tesekkur ederim.cok sevdim bu topigi.Hoşgeldin :) bize kendini sevdirmek için özel bir sey yapmana gerek yok. Kitap okumayı seven bir insan nerede okuyan birini görse hemen ona ısınıveriyor zatenBu topikte de kızlar çok seviyeli ve okuma kalitesi yönünden epey başarılı bir grup. Topiğe girdiğimden bu yana benim okuma hızım epey artti.mutlaka sen de pek çok tavsiye alırsın, bize de tavsiyeler verirsin
İki ay düzenli bildirim yapan kişileri baykuş yapıyoruz cnm ikinci ayın sonunda yani geçen ay not almıştım okuduğun kitapları bu ayki lestede kendini görebilirsin listeye görenleri asmu baykuş yapiyorArkadaşlar ben gruba ne zaman katildigimi hatirlamiyorum iki ay gecmedigi icin mi baykus olamadim kasim ve aralikta bildirim yaptim ama
50 kitap2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ
nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>25
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Eksik olanlar buraya yazsın olur mu? Not alicam yeni liste yapicam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?