Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçen yıl başında ek olarak koyduğum hedefler

1. Bir genç kızın gizli defteri serisini (elimde 10 tanesi vardı) okumak. ------> 9 tanesini okudum hedefe ulaşıldı olarak sayıyorum

2. 5 nobel ödüllü yazar okumak ( Jose saramago , Toni morrison, John steinbeck) 3 tane okudum -----------> hedefime ulaşamadım

3. 1 tane biyografi okuyacağım dedim frida kahlonun biyografisini okudum --------> hedefe ulaşıldı

4. 5 türk yazarlardan özellikle günümüz yazarlarından ziyade eski türk yazarlardan okuyacağım dedim( Peyami Safa , Hüseyin Rahmi Gürpınar , Orhan Kemal , Yaşar Kemal ) okudum ---------> hedefe ulaşıldı

5. 80 kitap hedefime ulaştım

Yanlız şunu farkettim dünya edebiyatı özellikle günümüz yazarlari hakkında pek bilgim yok İtalyan , Alman ve Fransız edebiyatlarinda günümüz yazarlarını araştıracagim verimli bir yıldı umarım seneye daha verimli olur:))

Hepinize mutlu yıllar diliyorum:) bol okumalı bir yıl olsun

Şu an "Nehrin İki Yakası" nı okuyorum. 300 sayfa ve ben 50 lerdeyim daha. Ama kitabın konusu çok değişik. Yöneticiler nehrin lanetli olduğunu söylüyor. Nehre girmek ve nehrin diğer tarafına geçmek yasak. Sonra bir deli (!) bu yasakların nedenini sorunca yöneticiler tarafından sürgün ediliyor. Çok ilgimi çekti kitap.

Tebrikler
İyi seneler güzel arkadaşlarım
2017 hedefim 70 idi 68 kitap okuyabildim
En sevdiğim 10 kitap ise aşağıda gördüğünüz bebekler
Sizleri seviyorum

Eki Görüntüle 2087065
Biz de seni seviyoruzz

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar.
2018'in ilk kitabını Sebahattin Ali'den sectim : Kuyucakli Yusuf.
En başta sağlıklı ve huzurlu, sonrasında bol okumali bir yıl dilerim...

Günaydın

Ocak ayının büyük ortak okumasına bugün başlıyorum.
Onun yanına ek olarak Necdet Adabağ__Cumhuriyet Yazıları 2 kitabını da seçtim.
Neden böyle ağır bir kitap daha ekledim ben de bilmiyorum ama hazır seçmişken okuyayım, 2 yıldır elimde okunmayı bekliyordu.

Yeni yılın ilk günü, güzel haberlerle başlasın inşallah, seviyorum sizi.

Halide Edip Adıvar - Handan

Bu kitabı ilk Ayşe kulin in Handan kitabında duymuştum çok merak etmiştim

Çok ağır bir dili olacağını ve çok zorlanacagimi düşünüyordum yazıldığı dönemden dolayı ama can yayınları öyle bir basmış ki kitabı ancak bu kadar güzel olabilirdi buyrun kitaplarını can yayınlarından okumak istiyorum

Kitap hiç tahmin etmediğim şekilde mektuplardan oluşuyor herkes birbirine mektup yolluyor ve olayları herkesin gözünden bölüm bölüm mektuptan öğreniyoruz ... Çok surukleyiciydi henüz bitirmesini sonunu cok merak ediyorum kendimi Osmanlı'nın son dönemlerinde bir filmi izler gibi hissettim tavsiye ediyorum

Günaydınlar ve iyi haftalar
Yeni yılın ilk kitabı olarak Aşık Papağan Barı’na başladım. Henüz çok başlarındayım ama anlatım ve konu olarak sevdim. Özellikle kafamda hayal etmeye çalışmak acayip hoşuma gitti. Kadının kalbine araba saplandı, onu çekici ile çıkarttılar daha ben olsun
Üzüm sürmez bitirmem sanırım, sonra ben de Savaş ve Barış’cılardan olacağım. O kitap için 2 ay veriyorum kendime. Çünkü araya başka kitaplar alarak yavaş yavaş okuyacağım

Merhaba kızlar
İnşallah çok güzel bir yıl olur. Konumuzda böylece 1 yılını doldurdu.en başından beri beraber olduğumuz arkadaşlarımız ve sonradan katılan arkadaşlarımız sayesinde kitap okuma ve kitap tavsiye açısından çok verimli bir yıl oldu benim için. Bu yüzden hepinize teşekkür ederim 2017 yılında hedefime ulaşamadım ama çok güzel kitaplar okudum.
Yeni yıla annemlerde girdim yanıma büyük ortak okuma kitabımızı malesef alamadım Beş Sevim Apartmanı nı okuyup eve geçince başlayacağım
Hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar ben gruba ne zaman katildigimi hatirlamiyorum iki ay gecmedigi icin mi baykus olamadim kasim ve aralikta bildirim yaptim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…