- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.461
İçlerinde okuyacaklarım var,bu arada gözlerim Sefiller'i aradı resimdeİyi seneler güzel arkadaşlarım
2017 hedefim 70 idi 68 kitap okuyabildim
En sevdiğim 10 kitap ise aşağıda gördüğünüz bebekler
Sizleri seviyorum
Eki Görüntüle 2087065
sefilleri bir önceki sene okuduğum için 2017 listesinde yokİçlerinde okuyacaklarım var,bu arada gözlerim Sefiller'i aradı resimde
Ben yalnızca favori listeniz sanmıştımsefilleri bir önceki sene okuduğum için 2017 listesinde yok
filmini beğenmiştim ben. sonu biraz enterasan bitti ama gene de kayda değer idi.Herkese gunaydin.
Yabana dogru 126. Gun boyu saatlerce uyudum yattim ve toplamda 40 sayfa okumusum o da zorla yuh olsun bana.
Bu amerikalilarin suni yasamlarindan bikip kendilerini daga tasa vurmalari ilgimi cekmiyorrr! Alaskayla ne alip veremedikleri var. Doga askiysa isteyen o kadar buyuk bir ulkede her yerde dogada yasayabilir bu Alaska macerasi da yine ( bence tabi) egosal bir durum dogaya meydan okumak , zorlu sartlara karsi ayakta kalabilmenin verdigi hazzi mi ariyorlar anlamadim. Cunku tv da da alaakada dogada yasayan insanlari konu edinen bir programin reklamina denk geldim. Bu arada 8 aydir tvsuz yasiyorduk daha yeni aldik tv.
listeyi nereden görebilirim acaba. 2018 de okumadıklarım varsa ben de kendi listeme ekleyeyim..sefilleri bir önceki sene okuduğum için 2017 listesinde yok
seninki kaç yaşındaydı? benimki 2,5 ve 12/30 1/30 dan önce uyutamıyorum ya. halim harab.Günaydın herkese
Tatil bitti geldim ben de.
Akşam Uykusuz Anne Kalmasın Ağlatmadan Uyku Eğitimi diye bir kitaba başladım. Kızım maşallah gece deliksiz uyuyor ama gece çok geç yatıyor ve kendiliğinden uyuyamıyor. Belki işe yarar şeyler öğrenebilirim.
Bugün de Napoli Romanlarının 3. kitabı olan Terkedenler ve Kalanlar a başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?