Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Okuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob

Kırmızı ve siyah ben de var beraber okuyabiliriz

Üstat ile Margaritayı okuyan var mı aranızda kızlar?Hikayesini öğrenince merak ettim kitabı.

Yine geçmişi okuyamadım. Çok çok konuşulmuş. Son bir kaç aydır ara ara uğradım buralara. Ama yeni yıl ile birlikte artık daha sık burada olmak istiyorum. Ortak okumamız Savaş ve Barışa ayın 15 inden sonra başlayacağım. Şimdi yine diğer bir ortak okumamız Kalenderiyeye başlıyorum. Çok sevdim ben bu seriyi.

Merhaba herkese
Bugun biraz calisip biraz mola veriyorum.Karakoyde kahve,hafif muzik ve yagmur esliginde kitap okuyorum.
Bildirim de yapayim Tarihi Hoscakal Lokantasi 79.
Yeni yilin ilk biten kitabi bu olacak.
Canim herkes çok kıskandı hediyelerini:))

savaş barış bitsin azıcık nefes alalım başlarız:)
Ben sadeleştirilmiş şeklinde okumuştum galiba ama çok etkilemişti. Lise zamanı kitapnbulmak zordu arkadaşımın edebiyatta okuyan abisinin kitabiydi:

Ben pas

Ayy çok sevindim. Tuğla gibi kitap olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası. Ayrıca dili ağır mıdır diye de düşünmüyor değilim. Her neyse ne zaman başlayalım?
Ben tee 6 .sınıfta okumuştum yine edebiyat okuyan birinden almıştım ağır gelmisti o zaman

Beni Asla Bırakma sayfa 152
Kızlar bu sıralar spotifyda kitap okuma diye bir liste var ordan müzik dinleyerek okuyorum, eşim tv izliyorsa kulaklıkla okuyorum dikkatim dagılmiyor, liste epey kabarık, çok sevdim.
Bunu bende yapacağım. Bizim ki kurtlar vadisi izliyor. Diğer odalar soğuk olduğu için mecbur yanında oturuyorum. Okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…