- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.541
Geçmiş olsun canımKalenderiye kitabina basladim sy. 50..
Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
Kırmızı ve siyah ben de var beraber okuyabilirizOkuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob
Ayy çok sevindim. Tuğla gibi kitap olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası. Ayrıca dili ağır mıdır diye de düşünmüyor değilim. Her neyse ne zaman başlayalım?Kırmızı ve siyah ben de var beraber okuyabiliriz
Ben üniversitede okuyup çok sevmiştimAyy çok sevindim. Tuğla gibi kitap olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası. Ayrıca dili ağır mıdır diye de düşünmüyor değilim. Her neyse ne zaman başlayalım?
Canim herkes çok kıskandı hediyelerini:))Merhaba herkese
Bugun biraz calisip biraz mola veriyorum.Karakoyde kahve,hafif muzik ve yagmur esliginde kitap okuyorum.
Bildirim de yapayim Tarihi Hoscakal Lokantasi 79.
Yeni yilin ilk biten kitabi bu olacak.
Ben sadeleştirilmiş şeklinde okumuştum galiba ama çok etkilemişti. Lise zamanı kitapnbulmak zordu arkadaşımın edebiyatta okuyan abisinin kitabiydi:savaş barış bitsin azıcık nefes alalım başlarız:)
Ben pasOkuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob
Basgan ve bir kaç kişi okumuştuÜstat ile Margaritayı okuyan var mı aranızda kızlar?Hikayesini öğrenince merak ettim kitabı.
Ben tee 6 .sınıfta okumuştum yine edebiyat okuyan birinden almıştım ağır gelmisti o zamanAyy çok sevindim. Tuğla gibi kitap olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası. Ayrıca dili ağır mıdır diye de düşünmüyor değilim. Her neyse ne zaman başlayalım?
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Bunu bende yapacağım. Bizim ki kurtlar vadisi izliyor. Diğer odalar soğuk olduğu için mecbur yanında oturuyorum. Okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum.Beni Asla Bırakma sayfa 152
Kızlar bu sıralar spotifyda kitap okuma diye bir liste var ordan müzik dinleyerek okuyorum, eşim tv izliyorsa kulaklıkla okuyorum dikkatim dagılmiyor, liste epey kabarık, çok sevdim.
Piyano sesi bu konuda epey iyi. Sözlü, çok sesli ya da kemanla bir süre sonra dikkatim dağıldı.Bunu bende yapacağım. Bizim ki kurtlar vadisi izliyor. Diğer odalar soğuk olduğu için mecbur yanında oturuyorum. Okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum.
Geçtiğimiz yıl büyük beklentiyle okumuştuk ama açıkçası okunması biraz zor bir kitapÜstat ile Margaritayı okuyan var mı aranızda kızlar?Hikayesini öğrenince merak ettim kitabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?