- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.561
Sanırım bir kaç ay sonraAyy çok sevindim. Tuğla gibi kitap olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası. Ayrıca dili ağır mıdır diye de düşünmüyor değilim. Her neyse ne zaman başlayalım?
Ayy o zaman erteliyorum daha sakin bir zamanda okuyayımGeçtiğimiz yıl büyük beklentiyle okumuştuk ama açıkçası okunması biraz zor bir kitap
BaşganBasgan ve bir kaç kişi okumuştu
Ben de aslında Savaş ve Barışa katılmak istiyorum ama elimdeki kitap beni bayağı kastırdı,ağır üstüne ağır okumasam daha iyi olacakYine geçmişi okuyamadım. Çok çok konuşulmuş.Son bir kaç aydır ara ara uğradım buralara. Ama yeni yıl ile birlikte artık daha sık burada olmak istiyorum. Ortak okumamız Savaş ve Barışa ayın 15 inden sonra başlayacağım. Şimdi yine diğer bir ortak okumamız Kalenderiyeye başlıyorum. Çok sevdim ben bu seriyi.
O zaman da ben okuyamam sanırım.Sanırım bir kaç ay sonra
Ortak okumalarımız var da o yüzden demiştim,istersen araya başka kitaplar al olmaz mı?O zaman da ben okuyamam sanırım.
O benimBaşgan
600 müSavaş ve barışta 600 karakter varmış.
Ufak tefek cinayetlerdeki gibi bir mantar pano mu oluştursam ne yapsam.
Batiya YonVeren Mwtinler hakkindaki yorumunu merakla bekliyorum.Merhabalar,
Bugün elimdeki kitap haricinde başka bir kitap da okumak istedim ve aforizmalardan oluşan Jane Austen - Hayata Geç Kalma kitabını okuyup bitirdim. Tek oturuşta okunabilen bir kitaptı.
Batıya Yön Veren Metinler 'de ise sf. 104'teyim.
Stendhal' a ben de katilabilirim ama suan elimde yok ve Savas ve Baris okuyorum. Aytmatov da Gun olur Asra Bedeli okumustum cok evvelden ama unuttum Cengiz Han' a Kusrn Bulut' tan evvel okiyacagim ona da katilabilirim. Cengizha ' a Kusrn Bulutu da ekledin mi kitaptan zamaninda yasaklandigi icin cikartilan bir bolum.Okuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob
Ben gecen hastalarda elime aldim ama baslayamadim bir turlu beraber okuyabiliriz ama onumuzdeki aylarda ancak. Olur mu?Üstat ile Margaritayı okuyan var mı aranızda kızlar?Hikayesini öğrenince merak ettim kitabı.
Bunu bende yapacağım. Bizim ki kurtlar vadisi izliyor. Diğer odalar soğuk olduğu için mecbur yanında oturuyorum. Okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum.
ben tv izlemeyi hic sevmem ama esim srviyor sanirim dun kavga etmistim tv kapatsi dite ama kulaklik olabilir. Dedigin gibi enstrumantal hafif bir muzik esliginde olabilir. Aaah ah zamaninda ne muziklerle ders calismisligim var.Piyano sesi bu konuda epey iyi. Sözlü, çok sesli ya da kemanla bir süre sonra dikkatim dağıldı.
amaniiinnn cogu kitabin sayfa sayisindan bile cok fazla :))) bir de fransjzca konusmazlar mi bunlar. Habire alttan cevirmen notundan okumaktan hoslanmiyorum hic. Anadilinde konussana be ozenti diyorum surekliSavaş ve barışta 600 karakter varmış.
Ufak tefek cinayetlerdeki gibi bir mantar pano mu oluştursam ne yapsam.
Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..
Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
Nasıl veriyorsun propolisi canımGeçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.
Anavarza Stamina marketten almıştık canım sabah aç karnına yarım tatlı kaşığı veriyorum benim kızın iştahını da açtı.Günaydın
Savaş ve Barış 150
gerek karakter gerek sayfa sayısıyla göz korkutsa da bence gayet akıcı ilerliyor, karakterler de öyle pek karışmadı (henüz)
Kendi adıma daha şimdiden boş yere korkmuşum diyebilirim
Nasıl veriyorsun propolisi canım
Bir de nerden alıyorsun
büyük kızım doğru düzgün yemediği için çok çabuk hasta oluyor
Tamamdır benim için daha iyi olur,ilerleyen dönemlerde okuyalımBatiya YonVeren Mwtinler hakkindaki yorumunu merakla bekliyorum.
Stendhal' a ben de katilabilirim ama suan elimde yok ve Savas ve Baris okuyorum. Aytmatov da Gun olur Asra Bedeli okumustum cok evvelden ama unuttum Cengiz Han' a Kusrn Bulut' tan evvel okiyacagim ona da katilabilirim. Cengizha ' a Kusrn Bulutu da ekledin mi kitaptan zamaninda yasaklandigi icin cikartilan bir bolum.
Ben gecen hastalarda elime aldim ama baslayamadim bir turlu beraber okuyabiliriz ama onumuzdeki aylarda ancak. Olur mu?
ben tv izlemeyi hic sevmem ama esim srviyor sanirim dun kavga etmistim tv kapatsi dite ama kulaklik olabilir. Dedigin gibi enstrumantal hafif bir muzik esliginde olabilir. Aaah ah zamaninda ne muziklerle ders calismisligim var.
Sınıf başganı memnun oldumO benim
loliss kankime katılıyorum çok büyük beklentiyle başladım ama zorlandım
Şuan çok bir şey anımsamıyorum mesela
İlerde yine okumak lazım
çok tatlısınO benim
loliss kankime katılıyorum çok büyük beklentiyle başladım ama zorlandım
Şuan çok bir şey anımsamıyorum mesela
İlerde yine okumak lazım
Aaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)Sınıf başganı memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?