Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de aslında Savaş ve Barışa katılmak istiyorum ama elimdeki kitap beni bayağı kastırdı,ağır üstüne ağır okumasam daha iyi olacak

Batiya YonVeren Mwtinler hakkindaki yorumunu merakla bekliyorum.
Stendhal' a ben de katilabilirim ama suan elimde yok ve Savas ve Baris okuyorum. Aytmatov da Gun olur Asra Bedeli okumustum cok evvelden ama unuttum Cengiz Han' a Kusrn Bulut' tan evvel okiyacagim ona da katilabilirim. Cengizha ' a Kusrn Bulutu da ekledin mi kitaptan zamaninda yasaklandigi icin cikartilan bir bolum.

Üstat ile Margaritayı okuyan var mı aranızda kızlar?Hikayesini öğrenince merak ettim kitabı.
Ben gecen hastalarda elime aldim ama baslayamadim bir turlu beraber okuyabiliriz ama onumuzdeki aylarda ancak. Olur mu?
Bunu bende yapacağım. Bizim ki kurtlar vadisi izliyor. Diğer odalar soğuk olduğu için mecbur yanında oturuyorum. Okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum.

Piyano sesi bu konuda epey iyi. Sözlü, çok sesli ya da kemanla bir süre sonra dikkatim dağıldı.
ben tv izlemeyi hic sevmem ama esim srviyor sanirim dun kavga etmistim tv kapatsi dite ama kulaklik olabilir. Dedigin gibi enstrumantal hafif bir muzik esliginde olabilir. Aaah ah zamaninda ne muziklerle ders calismisligim var.

Savaş ve barışta 600 karakter varmış.
Ufak tefek cinayetlerdeki gibi bir mantar pano mu oluştursam ne yapsam.
amaniiinnn cogu kitabin sayfa sayisindan bile cok fazla :))) bir de fransjzca konusmazlar mi bunlar. Habire alttan cevirmen notundan okumaktan hoslanmiyorum hic. Anadilinde konussana be ozenti diyorum surekli
Bu arada bildirimim syf 55 Savas Ve Baris

Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..

Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.

Günaydın
Savaş ve Barış 150
gerek karakter gerek sayfa sayısıyla göz korkutsa da bence gayet akıcı ilerliyor, karakterler de öyle pek karışmadı (henüz )
Kendi adıma daha şimdiden boş yere korkmuşum diyebilirim
Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.
Nasıl veriyorsun propolisi canım
Bir de nerden alıyorsun
büyük kızım doğru düzgün yemediği için çok çabuk hasta oluyor

Anavarza Stamina marketten almıştık canım sabah aç karnına yarım tatlı kaşığı veriyorum benim kızın iştahını da açtı.

Tamamdır benim için daha iyi olur,ilerleyen dönemlerde okuyalım

Sınıf başganı memnun oldum
Aaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…