- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.521
ahahhaGünaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun
bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde.
geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki
baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. takipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim.
oğuzu ters koymamış. Çünkü yayın evi logoları hepsi aynı tarafa baksın diye öyle koymuş.
geçmiş olsun, yeni yıla çoğumuz hasta girdik galibamerhabalar
nasılsınız kızlar? gelemedim buraya rahatsızım biraz midemi üşütmüşüm. okuyamıyorum haliyle. yeni yıl dileğim bile günler sonrasına kaldı
geç de olsa herkese sağlıklı, mutlu, dertsiz, tasasız, bol okumalı, bol gezmeli bir yıl dilerim
melinda benim kullanıcı adımGünaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun
bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde.
geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki
baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. takipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim.
onu geçen sene okumuştuk di mi tatlı kıstol da fena değildi sanki başganım:)
"devrim vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi"
oğuzu ters koymamış. Çünkü yayın evi logoları hepsi aynı tarafa baksın diye öyle koymuş.
Bende varım Suç ve Ceza'yahangi yayın evi. 2018 yılında hatta şubat ayında okumayı düşünüyorum. nasıl gidiyor.
savaş barış bitsin azıcık nefes alalım başlarız:)Bende varım Suç ve Ceza'ya
nickelanjelo sende de vardı sanırım çok zaman geçti üstünden ama okumadın hala değil mi?
ben beklerim canım sen uygun zamanı söyle yetersavaş barış bitsin azıcık nefes alalım başlarız:)
Bende varım Suç ve Ceza'ya
nickelanjelo sende de vardı sanırım çok zaman geçti üstünden ama okumadın hala değil mi?
savaş barış bitsin azıcık nefes alalım başlarız:)
Ay tam ben onu söylemek için girdim forumaSuç ve Ceza kitapyurdunda bugün 12 liraymış. Hasan Ali Yücel serisi hem de
Türkiye İş Bankası Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi.hangi yayın evi. 2018 yılında hatta şubat ayında okumayı düşünüyorum. nasıl gidiyor.
Puanlara bayılıyorumaz önce kitapyurdu puanlarımla Ejderha Dövmeli Kız ile Ateşle Oynayan Kız'ı aldımmmm
diğer 2 kitap eşimde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?