- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.581
Bilmiyordum ama sevimli birşey yapmışsınızAaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)
bende gecen ay okudum karakterleri unutmadan filmini izleyeyim bari hoşuma gitmişti kitapMerhabalar
Yeni yilin ilk kitabi olarak 2017nin nobel edebiyat ödüllü kitabini seçtim Beni Asla Birakma'ya başladım, sanirim 60 lardayim. Daha önce filmini izlemiştim, kitaba hiç yabancılık çekmedim. Zira epey farklı bir konusu var, başta anlamakta zorluk cekilebilecek bir kitap, romantik bir distopya...
ben de aldım ama kalın olduğu için cesaret edemedim okumaya henüz çünkü uzun süreli okuma ortamım olmuyor maalesef inş bu yıl okurumOguz atay tutunamayanlar sayfa 154 teyim.agir kitap zor ilerliyor
Isimler zamanla oturuyor ben de. 2. Isim zaten babanin ismi bazen ayni isimde karakter varsa ordan ayiriyorum. Sdece fransizca konusmalarindan hoslanmiyorum ben de.bu aralar pek kitap okuyamıyorum savaş ve barışa başlamıştım ama ıkı çocukla sessiz ortam bulamadığım için kokrktum kitaptan isimler ceviriler zorlandım örgüye başladım bu ara ama hastasonu okuyacağım kitabımı rahat ilerlemek için nasıl okumamı tavsiye edersiniz klasikleri sırf isimler yüzünden okumaktan çekiniyordum açıkçası ama çocuklarıma da bırakabilmek için hem okumak hem de kütüphane yapmak istiyorum
Bunuda yaptık.Bilmiyordum ama sevimli birşey yapmışsınızBenden de olsa olsa uykucu baykuş olur sanırım
Biraz geç keşfettim ama ben de sevdim burayı emeği geçen herkese çok teşekkürler
Daim olsun dostluğunuz baykuşlar
Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.Okuyacağım bazı kitaplar var. Acaba ortak okuma yapabileceğim biri/birileri çıkar mı? :)
Emre Kongar-Kızlarıma Mektuplar
William Golding- Sineklerin Tanrısı
Saramago- Körlük
Stendhal- Kırmızı ve Siyah
Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel , Toprak Ana, Beyaz Gemi.
Cameron- Can Dostum
James Bowen-Sokak Kedisi Bob
Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..
Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
Canim herkes çok kıskandı hediyelerini:))
Aaa sen başgan olayını bilmiyor muydun ? Melindamiz geçen sene kk da en kitap kurdu uyu seçildi ve sonra bizim basganimiz oldu :))) başgan yardimcilarimiz bile var :)) sınıfımızda her çeşit öğrenci de var :)) biz burayı çok seviyoruz. Burdan tanışıp 10 kişiyle görüştüm. Evlerimizde gün bile yaptık tabi bizim tanışıklığımız eski gizi 6 senedir tanıyorum mesela :) tüm kızların yeri çok ayrıdır. Seviyorum la onları:)
Süpersiniz yaaaBunuda yaptık.
mesela @cesmi_naz ona gelen bütün kitapları eve taşıyabildiği için onu güçlü baykuş ilan ettimminerva ile tanışıp akşam onda kaldım
just ımı kimseye vermem. benimdir benim kalacak zaten zor bulmuşumSüpersiniz yaaaBenim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak @JustHoldMe Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur
Öyle yapsam daha iyi olur. Sadece birkaç ay sonra okuma firsatım olur mu diye düşünmüştum. Malum kalın bir kitap da olunca.Ortak okumalarımız var da o yüzden demiştim,istersen araya başka kitaplar al olmaz mı?
Heyy maşallah!Savaş ve barışta 600 karakter varmış.
Ufak tefek cinayetlerdeki gibi bir mantar pano mu oluştursam ne yapsam.
Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyorkızlar bu sene sınava hazırlanacağım için düşük tuttum hedefimi.
P PembePaltolu ciğim yakıştıramadım hedefini
2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ
nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>25
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Gecenin_resmi ==> 50
Cicoretti ===> 75
__giz__ ====> 100
asmunikal==> 30
Cengizhan' a Küsen Bulut Gün Olur Asra Bedelden' mi çıkarılmış? Anlayamadım da.Batiya YonVeren Mwtinler hakkindaki yorumunu merakla bekliyorum.
Stendhal' a ben de katilabilirim ama suan elimde yok ve Savas ve Baris okuyorum. Aytmatov da Gun olur Asra Bedeli okumustum cok evvelden ama unuttum Cengiz Han' a Kusrn Bulut' tan evvel okiyacagim ona da katilabilirim. Cengizha ' a Kusrn Bulutu da ekledin mi kitaptan zamaninda yasaklandigi icin cikartilan bir bolum.
Ben gecen hastalarda elime aldim ama baslayamadim bir turlu beraber okuyabiliriz ama onumuzdeki aylarda ancak. Olur mu?
ben tv izlemeyi hic sevmem ama esim srviyor sanirim dun kavga etmistim tv kapatsi dite ama kulaklik olabilir. Dedigin gibi enstrumantal hafif bir muzik esliginde olabilir. Aaah ah zamaninda ne muziklerle ders calismisligim var.
Propolis ve birkaç şeyin daha karışımı var bende. Ama tadı çok kötüydü.Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.
Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.
Benim çocuğum yok ama hedefim 30.Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyor2017 de 54 okumuşum. Çoğunda tek çocukluydum.
Hey gidi 80-100 okuduğum yıllar
Hedefi çok olan değil, hedefini tutturan kazanırOrtak okumacılar Kalenderiye 45 deyim. Başlarda olmama rağmen en çok bu kitaptan tat aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?