Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bilmiyordum ama sevimli birşey yapmışsınızBenden de olsa olsa uykucu baykuş olur sanırım
Biraz geç keşfettim ama ben de sevdim burayı emeği geçen herkese çok teşekkürler
Daim olsun dostluğunuz baykuşlar

bende gecen ay okudum karakterleri unutmadan filmini izleyeyim bari hoşuma gitmişti kitap

bu aralar pek kitap okuyamıyorum savaş ve barışa başlamıştım ama ıkı çocukla sessiz ortam bulamadığım için kokrktum kitaptan isimler ceviriler zorlandım örgüye başladım bu ara ama hastasonu okuyacağım kitabımı rahat ilerlemek için nasıl okumamı tavsiye edersiniz klasikleri sırf isimler yüzünden okumaktan çekiniyordum açıkçası ama çocuklarıma da bırakabilmek için hem okumak hem de kütüphane yapmak istiyorum

Isimler zamanla oturuyor ben de. 2. Isim zaten babanin ismi bazen ayni isimde karakter varsa ordan ayiriyorum. Sdece fransizca konusmalarindan hoslanmiyorum ben de.

Bunuda yaptık.
mesela @cesmi_naz ona gelen bütün kitapları eve taşıyabildiği için onu güçlü baykuş ilan ettim minerva ile tanışıp akşam onda kaldım

Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.

Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..

Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi

Canım çok geçmiş olsun.Kıyamam kuzuyaİnşallah çabuk atlatır.

Canim herkes çok kıskandı hediyelerini:))

Güle güle kullan tatlım. Ben de seni çok seviyorum

Bunuda yaptık.
mesela @cesmi_naz ona gelen bütün kitapları eve taşıyabildiği için onu güçlü baykuş ilan ettim minerva ile tanışıp akşam onda kaldım
Süpersiniz yaaa Benim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak @JustHoldMe Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur

Süpersiniz yaaa Benim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak @JustHoldMe Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur
just ımı kimseye vermem. benimdir benim kalacak zaten zor bulmuşum

Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyor 2017 de 54 okumuşum. Çoğunda tek çocukluydum.

Hey gidi 80-100 okuduğum yıllar

Cengizhan' a Küsen Bulut Gün Olur Asra Bedelden' mi çıkarılmış? Anlayamadım da.
Stendhal'ı birkaç ay sonra okuruz artık. sabine de katılır. Okul varken kalın kitap okumak zor oluyor ama bu seferde böyle olsun bakalım.:)
Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?

Geçmiş olsun canım propolis veriyorum çocuklara çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hafif burun akıntısıyla hafif ateşle atlatıyoruz hastalıkları.
Propolis ve birkaç şeyin daha karışımı var bende. Ama tadı çok kötüydü.

Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel var bende, ortak okuma yapabiliriz.

Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?

Bebişim 2 çocukla hedefim ancak bu oluyor 2017 de 54 okumuşum. Çoğunda tek çocukluydum.

Hey gidi 80-100 okuduğum yıllar
Benim çocuğum yok ama hedefim 30.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…