Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kizlar,
Into The Wild - Yabana Dogru bitti.
Daha once de soyledigim gibi pek keyif alarak okudugumu soyleyemeyecegim. Hikaye bos oldugu icin baska baska seylerle doldurulmus kitap buna ragmen 240 sayfa tutmus. Hikayenin boslugu hayatini kaybeden Mc Candelss' la ilgili cok birsey bilinmemesi esasinda. Evi ailesini birakip yollara dustugu seruveninde ancak birkac kisi ile yakinlik kurabildiginden haliyle hikaye zenginlestirilememis. Yazar da baska baska kisiler ve bir bolumde de kendi yasadiklatindan bahsetmis. Aslinda en heyecanla okudugum da kendi ile ilgili yazdiklari oldu.
Belki daha cok bilinebilseydi daha keyifle okuma imkanim olurdu.
Yaban hayatina karsi verilen mucadeleler bana gore kisinin kendini tatmin etmesiyle alakali. Dogayla mucadeleyi onu cok seven bir insan olarak hicbir zaman anlayamamisimdir. Dogayi sevmek gerek onunla savasmak degil ve ustunlugunu kabullenmek gerekir diye dusunuyorum.
Siradaki kitabim TOLSTOY Savas ve Baris.

Ben okumustum tam net hatirlamasam da inamcla dalga gecer srkilde yazmasina sinirlendigimi hatirliyorum hatta o kitap yuzunden Saramago' yu sevmiyordum ta ki Korluk' u okuyana kadar. Korluk burda ortak okunmasa belki okumazdim bile.
Okuduğum yoruma benzer bir yorum daha:)

@kalinkaselin bende de Kabil var bende sormuştum okusam mı diye kimse cevap vermemişti. 80 sayfa kadar okumuştum Cicoretti dediği gibi inanç ile dalga geçer gibi gelince bırakmıştım.
Ve bir tane daha:) artık daha fazla korkuyorum. Çok seviyorum saramago yu ama bu kitabı duygularının değişmesinden korkuyorum bu adama karşı

Güvendiğim kitap profillerinden biri de olumsuz bahsetmiş Kabil kitabından
Hatta rahatsız olduğu sayfaların fotoğraflarını koymuş ne yalan söyleyeyim ben de rahatsız oldum
Son kitabıymış zaten ve yayınladığı zaman da kilise tarafından kınanmış Saramago
Duygularım değişmesin diyorsan okuma o kitabını bence

Ve bir tane daha:) artık daha fazla korkuyorum. Çok seviyorum saramago yu ama bu kitabı duygularının değişmesinden korkuyorum bu adama karşı
Kabil den sonra Saramago ya önyargım oldu. Burdaki kızlar sayesinde tekrar denemeye karar verdim

Günaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...

Eki Görüntüle 2087567 Selamlar
Ben de kankim gibi 2017 de en sevdiğim kitapları paylaşmak istiyorum
Fotoda olmayan, epub olarak okuduğum, Algernon’a Çiçekler’ i de yazılı olarak ekleyeyim
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun

Merhaba
Iyi seneler diliyorum kitap kurtlari

Seneye guzel baslangic adina Mutlu Prens ile basladim. Oykulerden olusan kisa bir kitap. Dusunduren yerler vardi..
bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde.

Oguz atay tutunamayanlar sayfa 154 teyim.agir kitap zor ilerliyor
geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki

baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. takipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim.

Benim de ayni.

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>40
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Gecenin_resmi ==> 50
Cicoretti ===> 75
__giz__ ====> 100
asmunikal==> 30
chentiq =====> 51
yezdaasya===> 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…