- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.501
Okuduğum yoruma benzer bir yorum daha:)Ben okumustum tam net hatirlamasam da inamcla dalga gecer srkilde yazmasina sinirlendigimi hatirliyorum hatta o kitap yuzunden Saramago' yu sevmiyordum ta ki Korluk' u okuyana kadar. Korluk burda ortak okunmasa belki okumazdim bile.
Ve bir tane daha:) artık daha fazla korkuyorum. Çok seviyorum saramago yu ama bu kitabı duygularının değişmesinden korkuyorum bu adama karşı@kalinkaselin bende de Kabil var bende sormuştum okusam mı diye kimse cevap vermemişti. 80 sayfa kadar okumuştumCicoretti dediği gibi inanç ile dalga geçer gibi gelince bırakmıştım.
Güvendiğim kitap profillerinden biri de olumsuz bahsetmiş Kabil kitabındanhandan bitti ben çok beğendim kahramanların ruh dünyaları ayrı ayrı çok güzel anlatılmış biraz psikolojik bir kitaptı server diye bir karakter vardı kitabın sonunda öyle birsey söylemiş ki gece gece yatakta kikir kikir güldüm tam uyuycam aklıma geldikçe güldüm :)
yeni kitabım bu yılın başladığım ilk kitabı görmek jose saramago :) çok seviyorum çok
kabil kitabı hakkında birinden çok kötü seyler duydum o kitabına acayip ön yargı oluştu bende okuyan var mı aranızda?
Kabil den sonra Saramago ya önyargım oldu. Burdaki kızlar sayesinde tekrar denemeye karar verdimVe bir tane daha:) artık daha fazla korkuyorum. Çok seviyorum saramago yu ama bu kitabı duygularının değişmesinden korkuyorum bu adama karşı
ayni sekilde. Edebi olarak hakettigi degeri verip insan olarak sevmemekte buldum cozumu :)))Kabil den sonra Saramago ya önyargım oldu. Burdaki kızlar sayesinde tekrar denemeye karar verdim
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsunEki Görüntüle 2087567 Selamlar
Ben de kankim gibi 2017 de en sevdiğim kitapları paylaşmak istiyorum
Fotoda olmayan, epub olarak okuduğum, Algernon’a Çiçekler’ i de yazılı olarak ekleyeyim
bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde.Merhaba
Iyi seneler diliyorum kitap kurtlari
Seneye guzel baslangic adina Mutlu Prens ile basladim. Oykulerden olusan kisa bir kitap. Dusunduren yerler vardi..
geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belkiOguz atay tutunamayanlar sayfa 154 teyim.agir kitap zor ilerliyor
Benim de ayni.Günaydın kızlar. Dün anca 30 sayfa okudum. Beni asın, sonra da gömün...
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun
bu çocuk kitabı olan değil değil mi. hani bi heykel var. mutlu prens adı.. başka bi kitap heralde.
geçen kitap yurdunda görmüştüm ama satılması bitmiş heralde. bu kitap için ön okuma mahiyetinde başka bir kitap vardı. altlık niyetine . bulsan da onunla başlasan daha rahat ilerler belki
baykuşlar. ben artık vikitapa üye oldum. kullanıcı adım aynı. takipleşelim. sizinkiler varsa da yazarsanız ben de sizi takip edeyim.
hiiç ama hiç kıskanmadım. çok kötü bi foto olmuş. üstelik oğuzu ters koymuşsun
tol da fena değildi sanki başganım:)
hangi yayın evi. 2018 yılında hatta şubat ayında okumayı düşünüyorum. nasıl gidiyor.Selamlar herkese.
Suç ve Ceza syf 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?