- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.601
teşekkür ederim :) öyle oldu galiba Allah şifa versin hepimizeahahha
huyum kurusun çok kötü foto çekerim
hiç dikkat etmemiştim
geçmiş olsun, yeni yıla çoğumuz hasta girdik galiba
çok teşekkür ederim canımyezdaasya gecmis olsun canim.
İştah sorunu hallolsa hasta da olmayacak gibi hissediyorumAnavarza Stamina marketten almıştık canım sabah aç karnına yarım tatlı kaşığı veriyorum benim kızın iştahını da açtı.
Ne? Kim? Ne hediyesi? Benim neden haberim yok?Canım çok geçmiş olsun.Kıyamam kuzuyaİnşallah çabuk atlatır.
Güle güle kullan tatlım. Ben de seni çok seviyorum
Ben deOrtak okumacılar Kalenderiye 45 deyim. Başlarda olmama rağmen en çok bu kitaptan tat aldım.
Tamam haberlesip uygun bir zamanda okuyalım o zaman.:)Welldone0 Bu ay içinde okuyabilirim sanırım.
Dimi.. Kitabın ilk bölümünü bitirdim. Ve büyük olasılıkla serinin en sevdiğim kitabı olacak.Ben de
Buna benzer yorum yapmak icin gelmistim.
Dimi.. Kitabın ilk bölümünü bitirdim. Ve büyük olasılıkla serinin en sevdiğim kitabı olacak.
En yakın zamanda inşallah canımSüpersiniz yaaaBenim de tanışacağım bir baykuş var aslında ama bakalım ne zaman kısmet olacak Disipline Girmis BirKadin Tabi topik buluşması yapılırsa hep beraber o da çok keyifli olur
Al al eksik kalmasın.Bende serinin bu kitabını almamıştım biraz bekler öyle alırım diyordum haftaya alayım hemen
Sayfamızın kıymetli baykuşlarından 5 ini evimde ağırlamak üzerine başka bir baykuşa misafir olmak, bu vesile ile diğer bir kıymetli baykuşla tanışmak ve daha başka bir baykuşka memleket buluşması yapmak şerefine nail olmuş bulunmaktayım
Hepinizi çok seviyorum
İştah sorunu hallolsa hasta da olmayacak gibi hissediyorum
Bakalım inşallah biz sen faydasını görürüz
Ne? Kim? Ne hediyesi? Benim neden haberim yok?
Çok geçmiş olsun canımKalenderiye kitabina basladim sy. 50..
Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
çok geçmiş olsun miniğeSavaş ve Barış syf. 30 dahaok başlardayım. Oğlumda hırıltıyla başlayan öksürükle devam eden rahatsızlık başladı. Bu yüzden gerilerde kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?