Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yazi dikkatimi cekti. Aglatarak uyutma taraftari degilim
Fakat uyku icin aglama kismini diger olaylara genelleme kismi oturmadi kafamda..
Sonucta cocuk uyku icin aglamanin ise yaramadigini ogreniyor.
Cocuklar ki cok zekiler ve aglamayi koz olarak da kullanabiliyorlar istediklerini yaptirma konusunda ve bebekler dertlerini aglayarak anlatiyor cogu zaman.
Bu durumda cocugun tum istedigi seylere aglamadigini algiladim ben. ? Oyuncak isteyince .. Alti degissin isteyince.. Vs vs.
Hastayken bilincli olarak aglama kismini yapamaz ki ..
Sadece ogrenilmis caresizligin genele yayilmasi durumu benim aklima yatmadi burda..

minerva1988 in tavsiyesiyle Beni Ödülle Cezalandırılma kitabına başladım sanırım 100. Sayfadayım kitap çok güzel gidiyor kolay okunuyor. Şimdilik sadece yapmamamız gerekenleri anlatıyor bende "tamam haklısın da peki ben ne yapayım o zaman" diyorum. İlerleyen kısımlarda ne yapmam gerektiğini de anlatacak inşallah sabırla bekliyorum.

Çok mantıklı dediğin. Bak hiç aklıma gelmemişti. Sen deyince bana da öyle geldi

İyi akşamlar baykuşlar

Savaş ve Barış 443. sayfadayım, şu an için çok güzel gidiyor, bazı karakterlere çok üzüldüm, ilerde nasıl bir hayat bekliyor onları merak ediyorum.

Bu kitaba ek olarak Cumhuriyet Yazıları 2 kitabım da vardı ama artık yok.
Sağ olsun Necdet Hocam ağır konulara girmiş, Savaş ve Barış ile götürebilceğimi sanmadığım için önümüzdeki zamana bıraktım.

Boş durmayıp yanına başka kitap seçtim. DonukPudra sponsorluğunda Mine Söğüt'ün Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım. Akşam saatleri kahve yanına eşlik etsin istedim.

Birkaç gündür uğramadığımı belli ettim, iyi konuştum. Keyifli okumalar hepimize. Huzurlu akşamlarınız olsun.

150 den sonra:))

Çok iyi okumuşsun gizim

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>40
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Gecenin_resmi ==> 50
Cicoretti ===> 75
__giz__ ====> 100
asmunikal==> 30
chentiq =====> 51
yezdaasya===> 36
Guncel

Beni Asla Bırakma sayfa 152
Kızlar bu sıralar spotifyda kitap okuma diye bir liste var ordan müzik dinleyerek okuyorum, eşim tv izliyorsa kulaklıkla okuyorum dikkatim dagılmiyor, liste epey kabarık, çok sevdim.
Bende böyle yapıyorum Spotify a üye olmadan önce YouTube dan falan açıyordum ama bu daha pratik late night caz i da tavsiye ederim :)

Görmek sayfa:150

120. Sayfaya kadar ağır bir sistem eleştirisi vardı saramago un yarattığı dünyayı tanıtması ve felsefi olarak sistemi eleştirmesi çok kolay okunur değildi ama 120. Sayfada öyle birşey oldu ki herşey hızlandı şu an çok merak ediyorum hedefim yatmadan 200. Sayfaya gelebilmek ve yarın bitirmek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…