Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Suç ve Ceza bitti.

Yeni kitabıma yarın başlayacağım.
Grigory PETROV - Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Ortak okuma yapıyoruz öyleyse,ben de akşama başlayacağım ..

Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını çok isteyip de almamıştım. Çünkü evde okuyacağım çok kitap vardı, hala da var. :)
Kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını çok isteyip de almamıştım. Çünkü evde okuyacağım çok kitap vardı, hala da var. :)
Kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Benim de sizin gibi ertelediğim çok kitap var,yavaş yavaş başlıyorum,kalın klasiklerin arasında okuyacağım.
1984,Hayvan Çiftliği ve Şeker Portakalı beklemede :)

Selamlar, hastalarımıza çok geçmiş olsun.

Yazdım mı hatırlamıyorum dün Beni Ödülle Cezalandırma kitabını bitirdim çok güzeldi, en yakın zamanda eşime de okutturup başarabildiğim kadar uygulamaya çalışacağım(ben uygulama başladım aslında ama tek başına olmuyor).

Yeni kitabım Elif Şafak Aşk sayfa 56
Günaydınlar

Savaş ve Barış'ı alıp okumayı çok istiyordum iyi ki almamışım daha güzel bir zamanda okurum bende İnşallah

bende yeniden okumak istiyordum ama okunacak çok kitabım olduğu için almadım, ilerleyen zamanlarda birlikte okuruz.

Okuruz tabiki

Benim de sizin gibi ertelediğim çok kitap var,yavaş yavaş başlıyorum,kalın klasiklerin arasında okuyacağım.
1984,Hayvan Çiftliği ve Şeker Portakalı beklemede :)
Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum.

Cok cok cok gecmis olsun

Seker portakalini okumadigim icin yorum yapamam ama 1984 ve hayvan ciftligi herkesin harci olmayan kitaplar bence.Kucumsemek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama cerezlik kitaplar degil.Okuyan herkes de anlamiyor olabiir.Biraz siyaset biraz tarih bilmek gerekiyor bence hazmetmek icin.Ilgin varsa onyargili olma bence.

Aslında ne demek istediğinizi anladım,bazı günümüz yazarlarının popüler (balon) kitaplarını ben de okumuyorum.Tabi okuyanlara da saygım var,okuma alışkanlığı kazanalım yeter ki,zaten herkes zamanla nitelikle birşeyler okumak ister :)
Fakat bu kitaplar hakkında gerçekten iyi yorumlar aldım,ön yargıyla yaklaşmayın bence,çeşitli siteler var kitap yorumları görebileceğiniz,size fikir verecektir.

teşekkürler filocum

Bugün tüm gün boştum, rahat rahat okudum.
Kar Kokusu bitti, ama ilk defa bir kitabında heyecanlanmadım diyebilirim. Diğer kitaplarına göre kurgusu zayıftı bence. Bi Beyoğlu Rapsodisi veya İstanbul Hatırası değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…