- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.821
Ortak okuma yapıyoruz öyleyse,ben de akşama başlayacağım ..Suç ve Ceza bitti.
Yeni kitabıma yarın başlayacağım.
Grigory PETROV - Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Öğlen eve gittiğimde seçtim kitabı ve denk geldiğine çok sevindim :)Ortak okuma yapıyoruz öyleyse,ben de akşama başlayacağım ..
Çok iyi yapmışsınız,ben de dün akşam seçmiştimÖğlen eve gittiğimde seçtim kitabı ve denk geldiğine çok sevindim :)
Suç ve Ceza bitti.
Yeni kitabıma yarın başlayacağım.
Grigory PETROV - Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Ortak okuma yapıyoruz öyleyse,ben de akşama başlayacağım ..
Benim de sizin gibi ertelediğim çok kitap var,yavaş yavaş başlıyorum,kalın klasiklerin arasında okuyacağım.Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını çok isteyip de almamıştım. Çünkü evde okuyacağım çok kitap vardı, hala da var. :)
Kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Günaydınlar
Savaş ve Barış'ı alıp okumayı çok istiyordum iyi ki almamışım daha güzel bir zamanda okurum bende İnşallah
Selamlar, hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yazdım mı hatırlamıyorum dün Beni Ödülle Cezalandırma kitabını bitirdim çok güzeldi, en yakın zamanda eşime de okutturup başarabildiğim kadar uygulamaya çalışacağım(ben uygulama başladım aslında ama tek başına olmuyor).
Yeni kitabım Elif Şafak Aşk sayfa 56
bende yeniden okumak istiyordum ama okunacak çok kitabım olduğu için almadım, ilerleyen zamanlarda birlikte okuruz.
Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)Benim de sizin gibi ertelediğim çok kitap var,yavaş yavaş başlıyorum,kalın klasiklerin arasında okuyacağım.
1984,Hayvan Çiftliği ve Şeker Portakalı beklemede :)
Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
Babam ameliyat olacak. Onu koşturuyoruz.
Annem garibime kan vermez olmuş hastane ona canım sıkılıyor. İş güç derken günde 10-15 syf geçmiyo okumam.
Savaş ve barış epey sardı ama @Papatya nın derdinden bende de var.
İnsanın canı sıkkın olunca ya da kafasına bir şey takılınca okumakta zorluk çeker. Daha boş kafa dağıtacak şeyler arar.
Ne bileyim ya. Benim süreç uzun. Bu ay sadece savaş ve barışı bitirsem öpüp başıma koyacağım.
Hepinizi öptüm. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.
Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum.
Aslında ne demek istediğinizi anladım,bazı günümüz yazarlarının popüler (balon) kitaplarını ben de okumuyorum.Tabi okuyanlara da saygım var,okuma alışkanlığı kazanalım yeter ki,zaten herkes zamanla nitelikle birşeyler okumak ister :)Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum.
çok teşekkür ederim canımÇok güzel kitaba başlamışsın. Keyifli okumalar.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun Rabbim şifasını nasip etsinçok teşekkür ederim canım
teşekkürler filocumSeri güzel aslında ama migren bırakmıyor ki okuyayım. Ayrıca benden bahsediyoruz. SIKILSAM bile kitabı elimde 3 ay surunduruyorum biliyorsunuz ki
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Ben sizi atandı zannediyordum
YezdaAsya geçmiş olsun.
kelebek geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?