- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.841
Selamlar, hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yazdım mı hatırlamıyorum dün Beni Ödülle Cezalandırma kitabını bitirdim çok güzeldi, en yakın zamanda eşime de okutturup başarabildiğim kadar uygulamaya çalışacağım(ben uygulama başladım aslında ama tek başına olmuyor).
Yeni kitabım Elif Şafak Aşk sayfa 56
bende çok sevmiştim sevemeni ayrı sevdim
Nasi gidiyor peruk gibi huzunluİyi akşamlar
Savaş ve Barış -II- 'de 117. sayfadayım.
Peruk Gibi Hüzünlü ise 93. sayfa.
Bugün pek okuyamadım, günüm yoğun geçti ama en azından elime almamazlık yapmadım.
Hepinizi öper ve kaçarım.
Hoş bulduk hayırlı geceler ☺Merhaba
Hastalarımıza çok geçmiş olsun diyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Savaş ve Barış yolcuları : Yolunuz uzun ve meşakkâtli . Ama sizin gibi azimli baykuşların elinden birşey kurtulmaz bence. Allah kolaylıklar versin
Serenad
Sayfa - 26
Pek okuyamadım. Hayırlı geceler dilerim
Nasi gidiyor peruk gibi huzunlu
Olur tabiki, 6 ay çok uzun bir süre değil. Buarada en son hangi kitabı okudunuz,muhteşem diye yorum yaptığınız kitabı merak ettimKızlar kütüphane için kimlik resim ve 5 tl lazımmış ilk kayıt olurken veriliyormuş elimde 6 ay önce çekindiğim resimler var olur mu ki ?sürekli kitap alamıyorum kardeşimin çok kitapı var ama kitap konusunda cimridir dr okumamı tavsiye etti unutkanlık için
Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum.
Aslında ne demek istediğinizi anladım,bazı günümüz yazarlarının popüler (balon) kitaplarını ben de okumuyorum.Tabi okuyanlara da saygım var,okuma alışkanlığı kazanalım yeter ki,zaten herkes zamanla nitelikle birşeyler okumak ister :)
Fakat bu kitaplar hakkında gerçekten iyi yorumlar aldım,ön yargıyla yaklaşmayın bence,çeşitli siteler var kitap yorumları görebileceğiniz,size fikir verecektir.
bende sevememiştim.Bugün tüm gün boştum, rahat rahat okudum.
Kar Kokusu bitti, ama ilk defa bir kitabında heyecanlanmadım diyebilirim. Diğer kitaplarına göre kurgusu zayıftı bence. Bi Beyoğlu Rapsodisi veya İstanbul Hatırası değildi..
patasanaAhmet ümit patasana kitabını okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?