Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Nasi gidiyor peruk gibi huzunlu

Selamlar. Dün gece sabaha kadar okudum. Savaş ve barış syf 300 deyim. Kitap acayip sardı beni. Çok güzel. Film izler gibi, olayları ben yaşarmışım gibi okuyorum. Arada dublaj yapıyorum hatta(radyo tiyatrosu misali)

Resmen okumuyorum kitabı yaşıyorum. Klasiklere girmemesine şaşmamalı.

Bu arada ben kitabı İş Bankası Yayınlarından değil Yordam Kitaptan aldım. Çeviri Mete Ergin'in ve çok özenilmiş. Cümleler sıkmıyor boğmuyor. Orijinalinden sapılmamış. Yordam kitap çevirisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Kızlar kütüphane için kimlik resim ve 5 tl lazımmış ilk kayıt olurken veriliyormuş elimde 6 ay önce çekindiğim resimler var olur mu ki ?sürekli kitap alamıyorum kardeşimin çok kitapı var ama kitap konusunda cimridir dr okumamı tavsiye etti unutkanlık için

Merhaba
Hastalarımıza çok geçmiş olsun diyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Savaş ve Barış yolcuları : Yolunuz uzun ve meşakkâtli . Ama sizin gibi azimli baykuşların elinden birşey kurtulmaz bence. Allah kolaylıklar versin

Serenad
Sayfa - 26
Pek okuyamadım. Hayırlı geceler dilerim

Hoş bulduk hayırlı geceler ☺

Olur tabiki, 6 ay çok uzun bir süre değil. Buarada en son hangi kitabı okudunuz,muhteşem diye yorum yaptığınız kitabı merak ettim

Kesinlikle bazı kitaplar çok ısıtılıyor, özellikle sosyal medyada

Bu yüzden bir yazardan memnun kaldıysa tüm kitaplarını okumak istiyorum ve alıyorum sırayla.

Bu dönem mesela nazan bekiroğlu kitabını begendim, diğer kitaplarını da okuyorum çok memnunum. Hem kitapligimda aynı yazarın kitaplarını yan yana görmekte hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…