Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba, hoşgeldiniz
Sizi aramızda görmek çok isteriz

Yeni kitaba gectim. Ahh yandan yandan

Isim belirtemeyecegim cunku karar veremedim. Soyle dumani ustunde siparis verdiklerime baslayayim kokularini icime cekeyim diyorum. Sonra da icimden bir ses vicdan yapiyor. En az 5 kitabin var yarim biraktigin onlari bitir hele diyor. Sonra oteki ses, zaten guzel olsa yarim birakmazdinm hazir motive olmuşsun yeni bir seye basla diyor. bakalim kim galip gelecek

Hayvan ciftligi kitabi begenmedim. Neden begenmedim çünkü sinirlerim bozuldu. Cok sey diyesim var demiyorum. Sadece size melodisini cocukken hatirladigim bir sarki var ama sozlerini unuttum diyeyim. Gerisi size kalsin

Kalenderiye bitti. Tadı damağımda kaldı resmen
Bu güzel seriyi hayatımıza sokan minerva1988 ve seriye kavuşmamızı sağlayan kalinkaselin binlerce teşekkür ederim tekrardan
Sonunda ortak okumaya dahil olabileceğim ben de. Gözüm de korkuyor bir yandan ama korkunun ecele faydası yok yarın gündüz evde değilim, akşamları da batıl inançlarım sebebiyle yeni birşeye başlamıyorum pazar günü beni korkutan kitapla arkadan kovalarım artık sizleri

Her şey utku sayesinde tatlı kıs :)

Selamlar.
Savaş ve barışa devam. Yavaş okuyorum bu aralar.
Yanında ruhlar evini okuyorum.
Babamın ameliyatı ve kafamın dolu olması sebebiyle verimli bir ay geçiremeyeceğim.
2 haftada iki kitabı bitiremedim.
Bir de etrafım kalabalık olunca hiç okuyamıyorum ben. Okusamda boşa okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…