- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.021
Gecmis olsun. Allah şifa versin.Selamlar.
Savaş ve barışa devam. Yavaş okuyorum bu aralar.
Yanında ruhlar evini okuyorum.
Babamın ameliyatı ve kafamın dolu olması sebebiyle verimli bir ay geçiremeyeceğim.
2 haftada iki kitabı bitiremedim.
Bir de etrafım kalabalık olunca hiç okuyamıyorum ben. Okusamda boşa okuyorum.
Benim için o gün uygun.Pazartesi günü yani.Bu arada günaydın herkese
İyi haftasonları
Beyaz Zambaklar Ülkesinde syf 152.
Düşüncelerime tercüman olmuşsunSelamlar,
Savas ve Baris syf 318. Is cok yogun geciyo bir cumleyi bitiremeden baska bir is cikiyor bu ay ve subat bu sekilde olacak saniyorum .
ayni fikirdeyim :))) spor naai gidiyo?
Kitaplarin katkisina gelince edebiyata, romana dudak buken kisiler benim de cevremde var. Hatta esim bile okuduklarima onyargili bazen dile getirmese de. Yani ben edebiyat seviyorum tarih, siyaset, cografya, kimya vs sevsem o tur kitaplar okurum. Illa direk bilgi iceren birseyler mi okumam lazim birsey ogrenmem jcin. Simdiye kadar okudugum romanlardan da cok cok bilgi almisligim oldu. Dediginiz gibi insanin kendini ifade etme sekli bile gelisiyor ve kompleks cumleleri daha dogru kavrama kabiliyeti artiyor. 'Seyi sey yapinca yani oyle oldu hani' gibi konusmuyor insan.
Çok geçmiş olsun. Babanıza acil şifalar diliyorumSelamlar.
Babamın ameliyatı ve kafamın dolu olması sebebiyle verimli bir ay geçiremeyeceğim.
Selamlar.
Aslinda birlikte okumak istiyorum ama ben sizi geciktirecegim boyle giderse. Bu Savas ve Baris' ta istedigim hizda degilim malesef dilerseniz siz baslayin kizlar" Gün Olur Asra Bedel" e ne zaman başlayalım ? Sadece bu ay rahat rahat okuyabilirim. O yüzden çok sabırsızım.
kardelen_08 Cicoretti
ya sen Ankaradaydin evet benim kulturel faaliyetler sifir bu yil. Findikkiran mi varmis, denk getirirsrm ben de gideyim insallah. Hangi bolgede calisiyodun?Ankara'da canım Opera Sahnesi
hepsind katiliyorum. Roman diyince de sanirim insanlarin aklina bos icerikli cerez kitaplar geliyor. Ah bir bilseler neler varDüşüncelerime tercüman olmuşsun
Bence, salt bilgiyi düz mantıkla çok kişi yazabilir ama hem bir olay örgüsü oluşturup, hem de satır aralarında bilgiyi sunmak marifet ister.
Ne yazık ki çevremizde, kültür seviyesi düşük insanlar roman okurmuş gibi bir algı var. Oysa ki önyargılarımızdan bir kurtulsak; bir Ömer Seyfettin ya da Tolstoy hikâyesinin ve hâttâ bir Nasreddin Hoca fıkrasının bile okuyanda ne derin mânâlar ve izler bırakabileceğini müşahede edebilirdik.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Yarın misafirim var , bugün ve yarın pek okuyabileceğimi sanmıyorum. Selamlar
Ben 10 gün daha bekleyebilirim. 10 gün sonra okusak üçümüzü de uygun olur mu acaba?Aslinda birlikte okumak istiyorum ama ben sizi geciktirecegim boyle giderse. Bu Savas ve Baris' ta istedigim hizda degilim malesef dilerseniz siz baslayin kizlar
ya sen Ankaradaydin evet benim kulturel faaliyetler sifir bu yil. Findikkiran mi varmis, denk getirirsrm ben de gideyim insallah. Hangi bolgede calisiyodun?
hepsind katiliyorum. Roman diyince de sanirim insanlarin aklina bos icerikli cerez kitaplar geliyor. Ah bir bilseler neler var
Ben olsam ilk sese kulak verirdim çünkü ikinci tam benim fikrimi belirten bir sesYeni kitaba gectim. Ahh yandan yandan
Isim belirtemeyecegim cunku karar veremedim. Soyle dumani ustunde siparis verdiklerime baslayayim kokularini icime cekeyim diyorum. Sonra da icimden bir ses vicdan yapiyor. En az 5 kitabin var yarim biraktigin onlari bitir hele diyor. Sonra oteki ses, zaten guzel olsa yarim birakmazdinm hazir motive olmuşsun yeni bir seye basla diyor.bakalim kim galip gelecek
Savaş kısmı bizim alıştığımız askerin tam gaz ileri gittiği topyekün bir savaş değil ya ondan böyle hissettin benceSelam gun boyu evdeydim ama 100 sayfa bile okuyamadim. Suan 400 de falanim. Klasik eserlerdeki sosyete insanlarinin yasadiklari konusma sekilleri sinirlerimi bozuyor; bir de savas da savas gibi degil ben bu kitapla bag mi kuramiyorum? Bu kadar hevesle baslamisken bu kadar basarisiz bir okur performansi sergiliyor olmak da canimi sıktı.
Çok geçmiş olsunSelamlar.
Bana uygun olur. Beklerim hep birlikte okuyalım.Ben 10 gün daha bekleyebilirim. 10 gün sonra okusak üçümüzü de uygun olur mu acaba?kardelen_08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?