Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gecmis olsun. Allah şifa versin.

Düşüncelerime tercüman olmuşsun
Bence, salt bilgiyi düz mantıkla çok kişi yazabilir ama hem bir olay örgüsü oluşturup, hem de satır aralarında bilgiyi sunmak marifet ister.
Ne yazık ki çevremizde, kültür seviyesi düşük insanlar roman okurmuş gibi bir algı var. Oysa ki önyargılarımızdan bir kurtulsak; bir Ömer Seyfettin ya da Tolstoy hikâyesinin ve hâttâ bir Nasreddin Hoca fıkrasının bile okuyanda ne derin mânâlar ve izler bırakabileceğini müşahede edebilirdik.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Yarın misafirim var , bugün ve yarın pek okuyabileceğimi sanmıyorum. Selamlar

Çok geçmiş olsun. Babanıza acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

Selam gun boyu evdeydim ama 100 sayfa bile okuyamadim. Suan 400 de falanim. Klasik eserlerdeki sosyete insanlarinin yasadiklari konusma sekilleri sinirlerimi bozuyor; bir de savas da savas gibi degil ben bu kitapla bag mi kuramiyorum? Bu kadar hevesle baslamisken bu kadar basarisiz bir okur performansi sergiliyor olmak da canimi sıktı.

" Gün Olur Asra Bedel" e ne zaman başlayalım ? Sadece bu ay rahat rahat okuyabilirim. O yüzden çok sabırsızım.
kardelen_08 Cicoretti
Aslinda birlikte okumak istiyorum ama ben sizi geciktirecegim boyle giderse. Bu Savas ve Baris' ta istedigim hizda degilim malesef dilerseniz siz baslayin kizlar

Ankara'da canım Opera Sahnesi
ya sen Ankaradaydin evet benim kulturel faaliyetler sifir bu yil. Findikkiran mi varmis, denk getirirsrm ben de gideyim insallah. Hangi bolgede calisiyodun?

hepsind katiliyorum. Roman diyince de sanirim insanlarin aklina bos icerikli cerez kitaplar geliyor. Ah bir bilseler neler var

Ben 10 gün daha bekleyebilirim. 10 gün sonra okusak üçümüzü de uygun olur mu acaba? kardelen_08

Ben olsam ilk sese kulak verirdim çünkü ikinci tam benim fikrimi belirten bir ses
Bakayım sen hangisini dinlemişsin

Savaş kısmı bizim alıştığımız askerin tam gaz ileri gittiği topyekün bir savaş değil ya ondan böyle hissettin bence

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…