Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Arkadaşlar hizli okuma icin bildiginiz denenebilir kolay metodlar var mi bi oturusta 100 sayfa okuyamiyorum

Bir kitap aşığı olarak, sanırım mesken tutacağım başlığı buldum :)

Öncelikle uzun bir okunması gereken kitaplar listesi vereceğim, birçoğunu kendim okudum, bazılarını da en kısa zamanda okuyacağım.

1. Franz Kafka- Dönüşüm (şu an okuyorum/ sayfa 83)

6 aylık süreçte sırayla okuyacaklarım da aşağıda:

2. Albert Camus – Yabancı
3. Antoine de Saint-Exupery – Küçük Prens
4. Gabriel Garcia Marquez – Yüzyıllık Yalnızlık
5. Sun Tzu – Savaş Sanatı
6. George Orwell – 1984
7. Paolo Coelho – Simyacı
8. Stefan Zweig – Satranç
9. Jean Paul Sartre – Bulantı

Okuma isteğimizin asla bitmemesi dileği ile :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ilk sese kulak verirdim çünkü ikinci tam benim fikrimi belirten bir ses
Bakayım sen hangisini dinlemişsin
Ikinci sese kulak verdim...

Aylardir uyandiramadigim güneşi uyandirmaya gidiyorum..

3. Bolum sayfa 119. Yaklasik 20 sayfa geriden aldim. Muhtemelen hatirlamiyorum zeze yi en son kim uzduydu...

Bi kismini okudum digerleri de elimde var ben de bu yıl okumayi planliyorum ocak ve subat klasikler ancak martta baslarim

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese

Pedagog Tansu Oskay dan Uykusuz Anne Kalmasın Ağlamadan Uyku Eğitimi kitabını bitirdim. İlk fırsatta deneyeceğim. O değil de koca danaya emzik nasıl bıraktıracağım bilmiyorum
Kaç yasinda
Benim kızım da bu hafta 3 yaşında oluyor
Uykuya dalarken erzik kullanıyor.!

çok geçmiş olsun, tez zamanda atlatsın inşallah

günaydınlar iyi haftalar herkese
cumartesi DaVinci Expo' ya gittik.. İtalya'daki müzeden sonra çok tatmin etmedi, daha çok mimarlık mühendislik eserleri ön plandaydı, onlar da çok ilgimi çekemedi maalesef
ben resim, heykel aşığıyım
sonra akşam sayılı yerde gösterime giren 'daha' ya gittik. Hakan Gündaycığımın kitabından biliyorsunuz
Çok sevdim, hele Ahmet Mümtaz Taylan'ı çok severim ama kitaptaki o pislik babayı harika canlandırmış
Gaza rolündeki çocuk da çok başarılıydı
Tavsiye ediyorum

Savaş ve Barış 400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…