- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.041
Ben 10 gün daha bekleyebilirim. 10 gün sonra okusak üçümüzü de uygun olur mu acaba?kardelen_08
Bunlar ne yapiyo orda ya diye diye okuyorum resmen :)))Savaş kısmı bizim alıştığımız askerin tam gaz ileri gittiği topyekün bir savaş değil ya ondan böyle hissettin bence
@Welldone1331Bana uygun olur. Beklerim hep birlikte okuyalım.
Canım bi ince memed değil ama beğendim. Severek okuyorum benmerhabalar, mutlu pazarlar
T trustno_1 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
M maviduvar1 dağın öte yüzü serisi bende de var okumak için heyecanlanıyorum beğendin mi nasıl ?
minerva1988 burada yaptığın tiyatro reklamları sayesinde her ay bir oyun izliyorum teşekkür ederim sana
Yaa çok sevindim :)) Birbirimize destek olmamiz çok güzel:))merhabalar, mutlu pazarlar
T trustno_1 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
M maviduvar1 dağın öte yüzü serisi bende de var okumak için heyecanlanıyorum beğendin mi nasıl ?
minerva1988 burada yaptığın tiyatro reklamları sayesinde her ay bir oyun izliyorum teşekkür ederim sana
seri kitaplar bittiğinde boşluğa düşmüş gibi oluyorum ben :)Günaydın herkese
Napoli Romanlarının üçüncü kitabı Terkedenler ve Kalanlar
Bitti.
Harika bir kitaptı. Sonunda çok kızdım.
Yeni kitabımı henüz seçmedim
seri kitaplar bittiğinde boşluğa düşmüş gibi oluyorum ben :)
kesinlikleYaa çok sevindim :)) Birbirimize destek olmamiz çok güzel:))
O İnce Memed yani :) ben de severim inşallah keyifli okumalar Papatyacım :)Canım bi ince memed değil ama beğendim. Severek okuyorum ben
Çok teşekkür ederimO İnce Memed yani :) ben de severim inşallah keyifli okumalar Papatyacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?