- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.081
Biz de önümüzdeki günlerde gideceğiz,resim sergisi diye biliyordum bengünaydınlar iyi haftalar herkese
cumartesi DaVinci Expo' ya gittik.. İtalya'daki müzeden sonra çok tatmin etmedi, daha çok mimarlık mühendislik eserleri ön plandaydı, onlar da çok ilgimi çekemedi maalesef
ben resim, heykel aşığıyım
sonra akşam sayılı yerde gösterime giren 'daha' ya gittik. Hakan Gündaycığımın kitabından biliyorsunuz
Çok sevdim, hele Ahmet Mümtaz Taylan'ı çok severim ama kitaptaki o pislik babayı harika canlandırmış
Gaza rolündeki çocuk da çok başarılıydı
Tavsiye ediyorum
Savaş ve Barış 400
resim azınlıkta, mühendislik mimarlık ürünleri çoook çoğunlukta canımBiz de önümüzdeki günlerde gideceğiz,resim sergisi diye biliyordum ben
Boşuna gitmeyeyim madem,komple resim sergisi sanmıştımresim azınlıkta, mühendislik mimarlık ürünleri çoook çoğunlukta canım
Ben de kitabı bitirdigimdeHerkese günaydın
İyi haftalar.
Beyaz Zambaklar Ülkesi bitti. Finlandiya'nın bir çok alandaki gelişimlerini konu alan bir kitap. İnsan okurken kendi ülkesine bakıp ne kadarını uygulayabildik, uyguluyoruz ve uygulayacağız diye bakıyor. Değişim insanın kendisinden başlıyor. Beğendiğim ve tavsiye edeceğim kitaplar arasına girdi.
Yeni kitabım
Zülfü LİVANELİ - Kardeşimin Hikayesi.
evet saçmalamışım
biz zorludakine gidecektik
Ama ama modernlestirilmis hali çok tatlıydı bence gitmelisin :)biz de gidecektik ama orjinaline sadık değilmiş, moderleştirilmiş diye vazgeçtik
gitsek karşılaşacakmışız
beğendin mi?
Ben süreya operasında izledim . Zorludakini bilmiyorumevet saçmalamışım
biz zorludakine gidecektik
koray beyler st petersbugda orjinalini izlediler o sebeple burun kıvırdılarAma ama modernlestirilmis hali çok tatlıydı bence gitmelisin :)
O zaman bilemiycam koray beyler sevmezse sorumluluk kabul etmem :)) ben öyle yerlerde izlemedim param yetmedi :))koray beyler st petersbugda orjinalini izlediler o sebeple burun kıvırdılar
şaka bir yana orjinal metin türk oyuncu olsa daha sıcak bakabilirdim ama ne bilim bana da sıcak gelmedi
ama sen beğendiysen şan verebiliriz
onunki de beleş kızzzO zaman bilemiycam koray beyler sevmezse sorumluluk kabul etmem :)) ben öyle yerlerde izlemedim param yetmedi :))
Ama hala fakirim benim iş seyahatim çocukları geziye götürmek oluyor aa bak o beleş:) en son bilim merkezine gittim ahahaonunki de beleş kızzz
iş seyahati sırasında götürmüşler
Nasıl gidiyor? diziyi izliyor musun ?Günaydınlar
Fi / Azra Kohen bitti
Yeni kitap Çİ /Azra Kohen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?