Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Biz de önümüzdeki günlerde gideceğiz,resim sergisi diye biliyordum ben

Herkese günaydın
İyi haftalar.
Beyaz Zambaklar Ülkesi bitti. Finlandiya'nın bir çok alandaki gelişimlerini konu alan bir kitap. İnsan okurken kendi ülkesine bakıp ne kadarını uygulayabildik, uyguluyoruz ve uygulayacağız diye bakıyor. Değişim insanın kendisinden başlıyor. Beğendiğim ve tavsiye edeceğim kitaplar arasına girdi.

Yeni kitabım
Zülfü LİVANELİ - Kardeşimin Hikayesi.

Ben de kitabı bitirdigimde
Önemli olan nüfus çokluğu değil, nitelikli insan çokluğu olduğunu bir kez daha anlamistim

Günaydın mutlu haftalar
Aşk bitti. Yine okumayı çok istediğim ama bir yandan okuyamazsam diye korktuğum bir kitaptı.İyi ki okumuşum, keşke bu kadar bekletmeseymişim çok sevdim, okudukça okuyasım geldi.
yeni kitabıma henüz karar veremedim çok kararsızım akşam bakıcam ne okusam diye

Ama ama modernlestirilmis hali çok tatlıydı bence gitmelisin :)
koray beyler st petersbugda orjinalini izlediler o sebeple burun kıvırdılar
şaka bir yana orjinal metin türk oyuncu olsa daha sıcak bakabilirdim ama ne bilim bana da sıcak gelmedi
ama sen beğendiysen şan verebiliriz

koray beyler st petersbugda orjinalini izlediler o sebeple burun kıvırdılar
şaka bir yana orjinal metin türk oyuncu olsa daha sıcak bakabilirdim ama ne bilim bana da sıcak gelmedi
ama sen beğendiysen şan verebiliriz
O zaman bilemiycam koray beyler sevmezse sorumluluk kabul etmem :)) ben öyle yerlerde izlemedim param yetmedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…