- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.121
Benim aklimin almadigi bir durum bu. Insan nasil cocugu az sey ogrensin ister anlamiyorum.Ders kitaplarının içi bomboş bu yüzden ek kitap aldırıyor öğretmenler ama mecbur tutmuyoruz biz söylüyoruz sadece diyorlar çünkü onları da şikayet ediyorlar.
Insan beynini esnemeyen bir kutu saniyorlar herhalde cok yazik.Fazla bilginin beyni boşuna doldurduğunu düşünen bir toplumda yaşıyoruz ne yazıkki,
Bir bilselerdi,bilgiler derya deniz, insan beyni kapasitesi, allahın bir lütfü, ogrendikce dolmayacağı.
Bir de reklam yapmasa övdüğü telefonlar şu anda takoz konumunda:)
ben de katiliyorum ve hepimize koca bir maasallah diyorum. Iyi ki buradayiz.Kızlar hepiniz ayrı ayrı birer değersiniz o kadar iyi geliyorsunuz ki bana :)
Birimiz bir kitap seviyor diğeri ona alıyor o ona söylüyor derken aynı satirlar ruhumuzu doyuruyor:)
Arkadaşlar soruyor bu kitabı nerden buldun diye kaynak sizlersiniz:) gizin bir kitap yorumunun ekran görüntüsünü alıp arkadaşa atmıştım. Sitenin ismi kalmış nasıl yani dedi kadınlar kulübünde kitap mi konuşuluyor:) ben orda kadınlar dert anlatıyor sanıyordum:) zor da olsa buranin kaliteli bi yer olduğunu ikna ettim:)
Kızlar hepiniz ayrı ayrı birer değersiniz o kadar iyi geliyorsunuz ki bana :)
Birimiz bir kitap seviyor diğeri ona alıyor o ona söylüyor derken aynı satirlar ruhumuzu doyuruyor:)
Arkadaşlar soruyor bu kitabı nerden buldun diye kaynak sizlersiniz:) gizin bir kitap yorumunun ekran görüntüsünü alıp arkadaşa atmıştım. Sitenin ismi kalmış nasıl yani dedi kadınlar kulübünde kitap mi konuşuluyor:) ben orda kadınlar dert anlatıyor sanıyordum:) zor da olsa buranin kaliteli bi yer olduğunu ikna ettim:)
Kızlar hepiniz ayrı ayrı birer değersiniz o kadar iyi geliyorsunuz ki bana :)
Diziyi seyrettigim için olabilir aklıma okurken dizi geliyorAa gerçekten mi ben kitaplara bayildim diziyi sevmiyorum kitabın ruhu yok acayip sarmisti kitap beni
Cok guzel bir yorumlama olmus tesekkurler. Kitabi alonacaklar listeme ekliyorum
Sen ne güzel yorumlamışsın öyle güzellik:))Işte bende de aynı bu hisler uyandı:)
Lavincim sağ olsun o aldı bana günümde:) ve öykü okumak çok hoşuma gitti şu siralar
Son kitabında da uber tasima nin reklamını yapmışBir de reklam yapmasa övdüğü telefonlar şu anda takoz konumunda:)
Işte 10 sene sonra uber diye bisi olmayacak kitap gündelik zaman için yazilmaz ki . Itici geliyor bana artık yazar . Çok severdim eskidenSon kitabında da uber tasima nin reklamını yapmış
Bildigjn reklam metin yazmış.
O kısmı rahatsız etti beni.
Çok okunan bir yazarsan, ondan gelen gelire ne gerek var reklam yapıyor
Bir de reklam yapmasa övdüğü telefonlar şu anda takoz konumunda:)
soylemiyim diyordum o neydi yahu iphonenu aldi mesajlara bakti. Blackberrysini cikarip alo dedi tarzinda cumleler sinir olmustum. Kendisi boykot listeme girmis bir yazardir.
Benim için de öyle. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kızlar hepiniz ayrı ayrı birer değersiniz o kadar iyi geliyorsunuz ki bana :)
Blue Daisy teşekkür ederim.Filozof__Prenses canım çok geçmiş olsun
buralardayım inşallah artık :)
tüm hastalara çok geçmiş olsun
iyi haftalar..
Her kitapta yok canim, çok az sayıda kitaplarda denk geldim bendeHic dikkatimi cekmemisti kitaplarinda bu tarz reklam yaptigi. Markalara, modellere vs. karsi hic ilgim olmadigi icin:) Tuketim toplumunu tesvik etmenin yeni yollarindan biri de kitaplari kullanmak olmus desenize:) Buna ragmen kitaplarindan pek cok farkli bilgi edindim. Kitapta okudugum daha once bilmedigim bilgileri arastirirken de pek cok farkli bilgiler edindim. Sanirim sirf bunun icin biraz reklama maruz kalacagim:))
neleri izledin?ejderin tutkusu syf 143. kitap akıcı ama ben fena halde hint filmlerine sardım. hunharca film izliyorum 4 gündür
Darisi basima :))Savaş ve Barış bitti benim.
Yorumumu daha sonra yapacağım inşallah.
Okuyan arkadaşlarım var, ağzımdan kaçırırım falan ipuclarını, her ne kadar dikkat etsem de riske girmeyeyim.
Darisi basima :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?