- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.141
Tebrik ederimSavaş ve Barış bitti benim.
Yorumumu daha sonra yapacağım inşallah.
Okuyan arkadaşlarım var, ağzımdan kaçırırım falan ipuclarını, her ne kadar dikkat etsem de riske girmeyeyim.
Tebrik ederim
Ben de Serenad bitirdim.
Yeni kitabım
Marlo Morgan
Bir Çift Yürek - Sayfa 48
AlcakkkSavaş ve Barış bitti benim.
Okuyan arkadaşlarım var, ağzımdan kaçırırım falan ipuclarını, her ne kadar dikkat etsem de riske girmeyeyim.
Evet bende farkettim :) valla kitap sardı beni ama başında oturup okuyamıyorum bi zaman sonra kopuyorum ara vermem gerekiyor o yüzden yavaş ilerliyor. Sende nasıl gidiyor :) bu gidişle Mart ayını bulmasa iyidir
Kitaplarda reklam olmasından nefret ederim. Bütün dikkatim dağılır. Buz gibi soğurum kitaptan.Bir de reklam yapmasa övdüğü telefonlar şu anda takoz konumunda:)
Savaş ve Barış bitti benim.
En sevdiklerimdendirGünaydın :)
Nar Ağacı çok güzel gidiyor, sayfa 357
Tozun toprağın içinde kaldıkSavaş ve Barış bitti benim.
Darısı başıma artıkSavaş ve Barış bitti benim.
Alcakkk
Vay arkadaş. Ben de iki aya mı yaysam diye düşünüyordum. 15 günde bitirmişisin. Tebrikler.
Tozun toprağın içinde kaldık
Darısı başımıza
Birkaç güne kadar ben de bitirim, ilk kitabı
Darısı başıma artıkseverek okuyorum ama hızlı ilerlemiyor
rab ne bana di jodi, PK, Jab Tak Hai Jaan, mere brother ki dulhan adlı filmleri izledim. gayet hoş. bollywood iyiye gidiyor gibi.neleri izledin?
ben hint filmi çok severim en son English Vinglish ve Pink filmlerini izledim ikisini de çok sevdim
Günday okumanın kaçınılmaz ikilemiİyi akşamlar ani bir kararla Hakan Günday Az kitabına başladım, hem psikolojim bozuldu hem elimden bırakamıyorum
bende de aynı canım evde okumam zor fırsat buldukça okuyorum oturup iki saat kalkmamak lazım sanırım ben biraz yavaş okuyorumEvet bende farkettim :) valla kitap sardı beni ama başında oturup okuyamıyorum bi zaman sonra kopuyorum ara vermem gerekiyor o yüzden yavaş ilerliyor. Sende nasıl gidiyor :) bu gidişle Mart ayını bulmasa iyidir
ben de çok seviyorum hint filmlerini dizileri ne kadar saçmaysa filmleri de aksine çok güzelneleri izledin?
ben hint filmi çok severim en son English Vinglish ve Pink filmlerini izledim ikisini de çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?