Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Savaş ve Barış bitti benim.
Yorumumu daha sonra yapacağım inşallah.
Okuyan arkadaşlarım var, ağzımdan kaçırırım falan ipuclarını, her ne kadar dikkat etsem de riske girmeyeyim.
Tebrik ederim
Ben de Serenad bitirdim.
Yeni kitabım
Marlo Morgan
Bir Çift Yürek - Sayfa 48

Allah razı olsun canım.

Evet bende farkettim :) valla kitap sardı beni ama başında oturup okuyamıyorum bi zaman sonra kopuyorum ara vermem gerekiyor o yüzden yavaş ilerliyor. Sende nasıl gidiyor :) bu gidişle Mart ayını bulmasa iyidir

Ben de çok yavaş okuyorum.

Bir de reklam yapmasa övdüğü telefonlar şu anda takoz konumunda:)
Kitaplarda reklam olmasından nefret ederim. Bütün dikkatim dağılır. Buz gibi soğurum kitaptan.

Benim için de öyle. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Blue Daisy teşekkür ederim.
Hoş geldin.

T trustno_1 tekrar geçmiş olsun. Baban iyi mi?

Teşekkür ederim canım. Çok şükür iyi. Felç riskinden kurtuldu şükür ki!

Okuyan arkadaşlarım var, ağzımdan kaçırırım falan ipuclarını, her ne kadar dikkat etsem de riske girmeyeyim.

Vay arkadaş. Ben de iki aya mı yaysam diye düşünüyordum. 15 günde bitirmişisin. Tebrikler.

Tozun toprağın içinde kaldık
Darısı başımıza
Birkaç güne kadar ben de bitirim, ilk kitabı

Selamlar
Bu aralar pek iştirak edemiyorum size.

Murat Menteş- Korkma Ben Varım okuyorum. Henüz çok başlardayım.
Hedefim bu hafta bitirmek.

Haftasonu da Daha filmine gitmek istiyorum. Hakan Günday favori yazarlarından birisi ve Daha kitabını da çok sevmiştim.

Darısı başıma artık severek okuyorum ama hızlı ilerlemiyor

Ben de seni seviyorum kuzum.

Vay arkadaş. Ben de iki aya mı yaysam diye düşünüyordum. 15 günde bitirmişisin. Tebrikler.

Senin okumaya zamanın yoktu canım, yavaş yavaş olsun, sıkmadan bitsin senin de.

Tozun toprağın içinde kaldık
Darısı başımıza
Birkaç güne kadar ben de bitirim, ilk kitabı

Yaparsın sen. Çoğu gitti, ne kaldı ki.

Darısı başıma artık severek okuyorum ama hızlı ilerlemiyor

Bazı yerler akıcı oluyor kimi kısımlar da durağan.
O kısımlara geldikçe anlamadan bir bakmışsın akıp gitmiş sayfalar.

Ve tufek duslerinin onundeki engellerin tumunu yikti. Olanaksiz birseyi, tufek satin almayi dusleyebilmisti; oyleyse daha neler dusleyecek isteyecekti....
Yetinmek, insana ozgu yuce! bir tutku. Insanin en onemli ozelliklerinden biri, onu elindekiyle yetinen hayvanlardan ustun kilan bir nitelik. John Steinbeck/ Inci

T trustno_1 babacığına çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifalar versin inşallah
Maalesef girdiğim sınavın sonuçları iyi gelmedi. Nisan ya da mayıs ayında yeniden girmem gerekiyor sınavlara o yüzden en geç 10 gün içerisinde yeniden ve daha düzgün bir şekilde sınavlara çalışmaya başlamam lazım. O zamana kadar da hem evimi düzene sokup hem de kafamı boşaltmak istiyorum.
Moral bozukluğu ile hiç okuyamadım bugün. Savaş ve Barış sayfa 33deyim daha. Aramızda bitiren arkadaşlar varmış
Biraz dizi izledik ama canım istemedi daha fazlasını. Çayımı aldım elime okuyacağım biraz. Mayıs’a kadar bu kitap elimde sürünmese bari

Evet bende farkettim :) valla kitap sardı beni ama başında oturup okuyamıyorum bi zaman sonra kopuyorum ara vermem gerekiyor o yüzden yavaş ilerliyor. Sende nasıl gidiyor :) bu gidişle Mart ayını bulmasa iyidir
bende de aynı canım evde okumam zor fırsat buldukça okuyorum oturup iki saat kalkmamak lazım sanırım ben biraz yavaş okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…