- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.181
ne guzeldi aaah ahFareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım. Bu sene yine okuyacaklar listeme ekleyecegim,
bu bir skendaaaaaallllBen de hiç okumadım
sacma bir psikolojiye giriyor insanlar is hayatinda ucunda ölüm varmis gibi bireyleri yipratmak zorlamak hele bunu bir de hirsindan vs yapan isveren harici is "arkadaslari" ysa aptalca buluyorum ya. Isg hic disardan anlatildigi gibi degil ozellikle uzmanlari ustundeki sorumluluk ve yogunluklari baya fazla ve malesef hakkettikleri kadar da alamiyorlar.İsg riskli geliyor bana o yüzden hiç niyetlenmedim sınavlarına. Cesaret edemiyorum sanırım. SPK sınavına girdim ben, geçebilirsem gayrimenkul değerleme uzmanı olacağım ama ilk deneme başarısızönümüzdeki sınava inşallah.
Tabi rapor işini suistimal edenler de var ama benim zamanımda ofiste tekim, ben gidersem işler aksar diye patron istemedi rapor verilmesini. Sonunda ben 1 hafta gelemeyince işleri gayet de yürütmüşler ama işte hastalığın başında veremediler o raporu.
benim cok cok sevdigim bir yazardir. Gazap Uzumlerini genclik zamani okumustum ama okadar etkilenmistim ki ... sonu kalbimi titretmisti. Yapis yapis dram degil cok sade ve net anlatir. Fareler ve Insanlar ile Inciyi okudum diger kitaplarinda beraber okuyabiliriz.
Fareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım. Bu sene yine okuyacaklar listeme ekleyecegim,
Ben de hiç okumadım
Dostoyevski, Peyami Safa tabi bir de Agatha Christie'nin yazdıkları her kitabı okumam gerekiyor gibi bir takıntım var. Sanırım bu takıntıma yeni bir yazar daha eklendi. Gazap Üzümleri ile Fareler ve İnsanlar listemde var. Önümüzdeki aylarda okumayı düşünüyorum. Elimdeki kitaplar bitince yazarın diğer kitaplarını da alıp okumayı düşünüyorum. Ortak okuma yapmayı düşünürseniz ben varım.ne guzeldi aaah ah
bu bir skendaaaaaallllbilsem onlari da gonderirdim yaaaa
sacma bir psikolojiye giriyor insanlar is hayatinda ucunda ölüm varmis gibi bireyleri yipratmak zorlamak hele bunu bir de hirsindan vs yapan isveren harici is "arkadaslari" ysa aptalca buluyorum ya. Isg hic disardan anlatildigi gibi degil ozellikle uzmanlari ustundeki sorumluluk ve yogunluklari baya fazla ve malesef hakkettikleri kadar da alamiyorlar.
Canimsin:))ne guzeldi aaah ah
bu bir skendaaaaaallllbilsem onlari da gonderirdim yaaaa
sacma bir psikolojiye giriyor insanlar is hayatinda ucunda ölüm varmis gibi bireyleri yipratmak zorlamak hele bunu bir de hirsindan vs yapan isveren harici is "arkadaslari" ysa aptalca buluyorum ya. Isg hic disardan anlatildigi gibi degil ozellikle uzmanlari ustundeki sorumluluk ve yogunluklari baya fazla ve malesef hakkettikleri kadar da alamiyorlar.
Bir kitap aşığı olarak, sanırım mesken tutacağım başlığı buldum :)
Öncelikle uzun bir okunması gereken kitaplar listesi vereceğim, birçoğunu kendim okudum, bazılarını da en kısa zamanda okuyacağım.
1. Franz Kafka- Dönüşüm (şu an okuyorum/ sayfa 83)
6 aylık süreçte sırayla okuyacaklarım da aşağıda:
2. Albert Camus – Yabancı
3. Antoine de Saint-Exupery – Küçük Prens
4. Gabriel Garcia Marquez – Yüzyıllık Yalnızlık
5. Sun Tzu – Savaş Sanatı
6. George Orwell – 1984
7. Paolo Coelho – Simyacı
8. Stefan Zweig – Satranç
9. Jean Paul Sartre – Bulantı
Okuma isteğimizin asla bitmemesi dileği ile :)
Bu site kimin acaba ? Merak ettim deDönüşüm an itibari ile bitti :)
Sırada Albert Camus – Yabancı var.
sonrasında sırayla okuyacaklarım ise şurada
Baktım ben ona. İşleri güçleri yok kk analizi yapmışlar.Türkiye AR-GE leri pek sıkı çalışıyormuş!
Aşk bakanligi:))Korkma Ben Varım
Sayfa 81 deyim.
İsimler karman çorman ama çok güzel ilerliyor
Evet onu gördüm ama atlayarak okudum. Üzerimizden anket yapmışlar.
Duymadigim bir kitap daha bitirmeni bekliyorum pusuya yattim.Selam
Güneşin Altın Elmaları 105 teyim. Çok sevdim fırsat bulup uzun uzun okusam keşkee
Baktım ben ona. İşleri güçleri yok kk analizi yapmışlar.Türkiye AR-GE leri pek sıkı çalışıyormuş!
Savaş ve barış ilk kitap bitti ama ben ara vereceğim. Anladım ki tek seferde kendimi vererek okuyamayacağım. Artık yavaş yavaş okurum.
kaynanalar ayaklanmasa bari kk kapatilsin diyeEvet onu gördüm ama atlayarak okudum. Üzerimizden anket yapmışlar.
Agatha kitaplari arasinda pek bir baglanti yoktur. Her kitapta farkli bir olay ve konu var. Ana karakterler degisiyor genelde en cok hercule poirot gecer kitaplarinda. Bir de jane marple kitaplari var, yasli bir teyze dedektiflige soyunmustur bu romanlarinda. Ajanlikla ilgili kitaplari da var tommy ve tupence karakterlerinin yer aldigi. bunlarda konu biraz daha karisik gelebilir. Ben hercule poirot kitaplarini seviyorum en cok. Hercule poirot iz uzerinde kitabi baslangicta iyi olabilir yazara alismak icin. Bu kitap poirotun birbirinden bagimsiz 10-11 kucuk hikayecigi var.Selam kızlar
Agatha Christine nın yeni başlayanlar için okunacak ilk kitabı ne olmalı? Bir arkadaşım soruyor.
Merhaba iyi okumalarDönüşüm an itibari ile bitti :)
Sırada Albert Camus – Yabancı var.
sonrasında sırayla okuyacaklarım ise şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?