Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Fareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım. Bu sene yine okuyacaklar listeme ekleyecegim,
ne guzeldi aaah ah

Ben de hiç okumadım
bu bir skendaaaaaallllbilsem onlari da gonderirdim yaaaa

sacma bir psikolojiye giriyor insanlar is hayatinda ucunda ölüm varmis gibi bireyleri yipratmak zorlamak hele bunu bir de hirsindan vs yapan isveren harici is "arkadaslari" ysa aptalca buluyorum ya. Isg hic disardan anlatildigi gibi degil ozellikle uzmanlari ustundeki sorumluluk ve yogunluklari baya fazla ve malesef hakkettikleri kadar da alamiyorlar.

Fareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım. Bu sene yine okuyacaklar listeme ekleyecegim,

Ben de hiç okumadım

ne guzeldi aaah ah

bu bir skendaaaaaallllbilsem onlari da gonderirdim yaaaa
Dostoyevski, Peyami Safa tabi bir de Agatha Christie'nin yazdıkları her kitabı okumam gerekiyor gibi bir takıntım var. Sanırım bu takıntıma yeni bir yazar daha eklendi. Gazap Üzümleri ile Fareler ve İnsanlar listemde var. Önümüzdeki aylarda okumayı düşünüyorum. Elimdeki kitaplar bitince yazarın diğer kitaplarını da alıp okumayı düşünüyorum. Ortak okuma yapmayı düşünürseniz ben varım.

İsg çok büyük bir sorumluluk. Vicdani yükü de fazla Allah mecbur bırakmasın ama tercihim olmaz sanırım.
İşveren çalışanlarını sonuna kadar sömürüyor, çalışanlar da iş kaybetme korkusuyla herşeye eyvallah diyorlar. Mobing zaten her alanda var.
Önce patronların zihniyetlerini değiştirmek lazım maalesef.

Canimsin:))

Dönüşüm an itibari ile bitti :)

Sırada Albert Camus – Yabancı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazen ' in c ile baslayan siyah gazoz ile ilgili yazisini okudunuz mu? Arastirilmisiz..
Baktım ben ona. İşleri güçleri yok kk analizi yapmışlar.Türkiye AR-GE leri pek sıkı çalışıyormuş!

Savaş ve barış ilk kitap bitti ama ben ara vereceğim. Anladım ki tek seferde kendimi vererek okuyamayacağım. Artık yavaş yavaş okurum.

Selam
Güneşin Altın Elmaları 105 teyim. Çok sevdim fırsat bulup uzun uzun okusam keşkee
Duymadigim bir kitap daha bitirmeni bekliyorum pusuya yattim.

Evet onu gördüm ama atlayarak okudum. Üzerimizden anket yapmışlar.
kaynanalar ayaklanmasa bari kk kapatilsin diye

Selam kızlar
Agatha Christine nın yeni başlayanlar için okunacak ilk kitabı ne olmalı? Bir arkadaşım soruyor.
Agatha kitaplari arasinda pek bir baglanti yoktur. Her kitapta farkli bir olay ve konu var. Ana karakterler degisiyor genelde en cok hercule poirot gecer kitaplarinda. Bir de jane marple kitaplari var, yasli bir teyze dedektiflige soyunmustur bu romanlarinda. Ajanlikla ilgili kitaplari da var tommy ve tupence karakterlerinin yer aldigi. bunlarda konu biraz daha karisik gelebilir. Ben hercule poirot kitaplarini seviyorum en cok. Hercule poirot iz uzerinde kitabi baslangicta iyi olabilir yazara alismak icin. Bu kitap poirotun birbirinden bagimsiz 10-11 kucuk hikayecigi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…