Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de varım Elimdeki kitap bitince başlarım inşallah

selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
Başınız sağolsun canım.

Neden şili darbesi
Özel bir sebebi yok. Merak etmiştim.

Okumak için cezbeden görüntüler bunlar.

Yolun sonundaki okyanus bende de mevcut. Okumasını öne alayım ben de kitaplığımda duruyor öyle.

Herkese çok selamlar. Eve dönmenin yolları bitti. Kitap hakkında konuşmak istemiyorum. Hiç sevmedim.

Savaş ve barışa devam edeceğim ama uygun sakin zamanı kolluyorum bu sebeple Anna Karenina'ya katılamayacağımı düşünüyorum. Yine de şubat'a yetişebilirsem katılırım.

Kayıp zamanın izinde gözümü korkuttu benim. Belki bahar aylarında okunabilir.

Yeni kitabıma daha karar veremedim. Okumaya başlayınca bildiririm.

Ayda 1 kitap anca okurum ben zaten . Bu sene hedefi fln unutup zor kitaplar okuycam:)

Kitap ve film yorumun nedir ?

Kitabı çok beğenmiştim. Zaten ben de en az senin kadar Hakan Gündaycıyımdır. Bu topiğe katılmadan önce hepsini okumuştum. Kitap harika ve çok çarpıcıydı.

Film de çok güzeldi esasen. Kitabını okumasaydım filmi aşırı beğenebilirdim ama kitabı okuyup beğendiğim için film kitap kadar etkileyici değildi diyebilirim.

Kitaptaki son filmde yoktu. Ama gene de güzel bitti.

Ve Gaza'nın film boyunca kişiliğinin değişmesi çok etkileyiciydi. Başta farklı sonda farklı bir karakterdi Gaza. Müzikler harikaydı, kamera açıları çok güzeldi.

Kitapa 10 üzerinden 10, filme de 10 üzerinden 9 veriyorum

Yolun sonundaki okyanus bende de mevcut. Okumasını öne alayım ben de kitaplığımda duruyor öyle.
Ya ben varya Yolun sonundaki okyanusa başladım uykum var ama kızı sallarken başlayayım dedim sonra bir uykum açıldı kitabı bitirip öyle bıraktım elimden hatta arkadaşa yollamıştım epub ını birlikte okuyalım diye çok kızdı bana hemen okuyacaksan neden bana yolladın diye

Ama yine de Mezarlık kitabı daha güzel tabi

Benim Adım Leon bitti ..
Duygusal dönemde okumamanizi öneririm.

9yaşında zenci bir çocuğun ,rehabilitasyon merkezinde kalan annesi ve beyaz olan bebek kardeşi için endişesi..
Kardeşinin evlatlık verilip ona ve annesine özlemi.
Hayat bazen hiç adil değil gerçekten de . ve o yaştaki çocukların dünyasını değerlendirme adına güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…