- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.481
Ben de varımCanım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
29 Ocakta başlayayım mi? Herkes kendini uydurabilir mi?
__giz__ DonukPudra @kalinkaselin @N-A-R @cesmi_naz @Skosnob @Filozof__Prenses @Papatya
Başınız sağolsun canım.selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
Özel bir sebebi yok. Merak etmiştim.Neden şili darbesi
Okumak için cezbeden görüntüler bunlar.
Yolun sonundaki okyanus bende de mevcut. Okumasını öne alayım ben de kitaplığımda duruyor öyle.Günaydın mutlu haftalar
Cuma akşamı Mezarlık Kitabını bitirdim çok beğendim. Gaiman'ın tarzını Yolun Sonundaki Okyanus'ta da çok sevmiştim bu kitapla daha çok sevdim yavaş yavaş diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Hafta sonu hiç kitap okuyamadım sayılır sadece Hakkari'de Bir Mevsim'in ön sözünü okudum, devam edeyim mi bilemedim ne zaman okuyacağız kızlar başlayayım mı ben ?
Kitap ve film yorumun nedir ?Aynen öyle. Ben böyle bir pislik adam görmedim. Oyunculuğu müthişti.
Yalnız o evin pisliği beni bitirdi ya.
Ayda 1 kitap anca okurum ben zaten . Bu sene hedefi fln unutup zor kitaplar okuycam:)Gel başganım, bence hep beraber serin sulara atlayalım.
Ben her ay 1 kitap diye biliyorum, arka arkaya çok ağır olur diye düşünüyorum, hepsini birden temin edemem zaten. Her ay alıp okurum diye düşündüm.
DonukPudra sevdicek aydınlat bizi.
Ayda 1 kitap anca okurum ben zaten . Bu sene hedefi fln unutup zor kitaplar okuycam:)
Filmini de oneririmmerhabalar
Pİ/Azra Kohen bitti
yeni kitap Kurtlar İmparatorlupu/ Jean,C.Grange
Kitap ve film yorumun nedir ?
Ya ben varya Yolun sonundaki okyanusa başladım uykum var ama kızı sallarken başlayayım dedim sonra bir uykum açıldı kitabı bitirip öyle bıraktım elimden hatta arkadaşa yollamıştım epub ını birlikte okuyalım diye çok kızdı bana hemen okuyacaksan neden bana yolladın diyeYolun sonundaki okyanus bende de mevcut. Okumasını öne alayım ben de kitaplığımda duruyor öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?