- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.461
çok canım istedi
Benim de çok katılasım var.
başınız sağolsun, mekanı cennet olur inşallahselamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
Bende hep, elimdeki kitaplar bitmeden yenisini almayacağım diyorum, ama stokları bir türlü eritemiyorum, alıyorum sürekli. 10 kitap var elimde bunda gerçekten almayalım dedim, yine duramayacagim
Kpss çalışıyorum, okumaya çok zamanım yok ama akşamları yatmadan inç 50-60 sf okuyarak bitiriyorum gunu
Okuduğumuz ve okumak istediğimiz kitapları kaydettiğimiz bir internet sitesi. Bİr girip göz at istersen, çoğumuzu buradaki nicklerimizle bulabilirsin orada.
Tesekkur ederimVikitap bi nevi kütüphane gibi okuduğumuz ve okuyacağımız kitapları takip ettiğimiz site. Çoğumuz kullanıyoruz
Ben bugün kitapyurdundan sipariş ettim. Hasan Ali Yücel Klasikler dizisini beğeniyorum, ordan aldim. 40 lirayi geçince kargo bedava oluyor onun için Germinal'i de aldım. Bir de Zweig'den bir kitap aldim.Evet okurum insallah
Hangi yayını alsam, şimdi baktım 10 dan fazla yayının baskısı var.
Artemis mi, iş bankası mi
Yanina aldı lakin yollar cok guzel :)minerva1988 cığım yolculukta yanına alacak.
Bana uyar. Savaş ve Barışa aa verir Hakkariye başlarım 29 ocakta.Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
29 Ocakta başlayayım mi? Herkes kendini uydurabilir mi?
__giz__ DonukPudra @kalinkaselin N-A-R @cesmi_naz Skosnob @Filozof__Prenses @Papatya
Yuffi çok mutlu oldum sevdicekDonukPudra N-A-R minerva1988 kayıp zamanın izindeye ben de varım diyorum, marta kadar ilk kitabı temin ederim, başlangıç yaparsam devamı da gelir zaten.
Kaçmaya çalışırsam, tutun beni.
Hala kaşınmadın mı?kaşınıp ben de mi katılsam acaba
bende de yok kitaplar
her ay 1 kitap mı okucaz yoksa arka arkaya 7 cilt mi
kaşındım, alcam galiba ben de gizim gibi her ay 1 kitabınıBana uyar. Savaş ve Barışa aa verir Hakkariye başlarım 29 ocakta.
Yuffi çok mutlu oldum sevdicek
Hala kaşınmadın mı?
Ben anlayamadım.
bende mi yapsamkaşındım, alcam galiba ben de gizim gibi her ay 1 kitabını
bende mi yapsam
Sen de gel mavi huylum.
Skosnob seni de alalım aramıza, birer birer alır okuruz, olmaz mı ?
Herkesi heveslendirip katılmazmışım.
Çok mutlu oldum s3çiçek sen de gel.. Baştanım sen de
Asmum ve skonoskob sen de ...büyük bir grup olalım..
Donanımlı kitaplar olduğu için bence ayda 1 okuyalım. Sindirip idrak etmek adına ard arda yorucu olur ..
Selam arkadaslar guzel bir haftasonu diliyorum hava guzel girunuyor ama cikamadik disari .
Savas ve Baris 396'dayim. Bu hafta bitiririm umarim.kardelen_08 Welldone0 Aytmatov okumaniza yetisecegim insallah.
@cesmi_naz__giz__ _Cassandra_ Sefiller'e ben de katilirim. Elimde duruyor isin acigi ortak okuma bekliyordum :))) am sabredemeyip erken baslarim belki emin olamadim kendimden. :")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?