Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

öğlen arasında Mecburiyet'e başladım eve giderken bitiririm muhtemelen

çok canım istedi

Benim de çok katılasım var.

her ay bir kitap okunursa bende katılabilirim belki

selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
başınız sağolsun, mekanı cennet olur inşallah

bende 60 küsür kitap var ama hala alıyorum

Evet okurum insallah
Hangi yayını alsam, şimdi baktım 10 dan fazla yayının baskısı var.

Artemis mi, iş bankası mi
Ben bugün kitapyurdundan sipariş ettim. Hasan Ali Yücel Klasikler dizisini beğeniyorum, ordan aldim. 40 lirayi geçince kargo bedava oluyor onun için Germinal'i de aldım. Bir de Zweig'den bir kitap aldim.

Bana uyar. Savaş ve Barışa aa verir Hakkariye başlarım 29 ocakta.

Yuffi çok mutlu oldum sevdicek

kaşınıp ben de mi katılsam acaba
bende de yok kitaplar
her ay 1 kitap mı okucaz yoksa arka arkaya 7 cilt mi
Hala kaşınmadın mı?

benim hevesim gitti N-A-R sor istersen.

bende kitaplar yok kuzum.

Ben anlayamadım.

Sen de gel mavi huylum.

Skosnob seni de alalım aramıza, birer birer alır okuruz, olmaz mı ?

Herkesi heveslendirip katılmazmışım.

benim hevesim gitti N-A-R sor istersen.

bende kitaplar yok kuzum.

Elimde okunmayı bekleyen 30 kitap var. Bitmeden yeni kitap almak istemiyorum. Bitene kadar da gün sırası bana gelir.Yine alamam:)

Herkese iyi haftalar ,

Hafta sonu biletini 1 ay önce aldığım bir oyuna gittik eşimle "Oyunun Oyunu"Bileti almadan şöyle bir Ekşiye bakayım dedim,hakkında neler yazılmış neler çizilmiş..Yorumlar yarı yarıya görünüyordu,beğenenler çok beğenmiş,beğenmeyenler ise; hiç gülmedim komik değildi falan yazmışlar.Bileti aldıktan sonra biraz içten içe pişman olmadım değil.
Oyunculara ise hiç dikkat etmemiştimOyun esnasında farkettim ki başrol oyuncusu "Ahmet Saraçoğlu"Vatanım Sensin dizisindeki İsmet Paşa yaniBen oyunun ortasında farkettim tabi,Paşammm diye sarılasım geldi kendisine
Oyuncular çok başarılı,oyun hiç kolay değil,çok zekice kurgulanmış ve izleyiciyi merakla izletiyor.
Seyirciyi ağlatmak kolaydır,genelde aynı şeylere duygulanırız ama güldürmek çok zordur,herkes aynı şeylere gülmez.
Oyundan çıkarken hem güldüm,hem şaşırdım.Aynı zamanda bu başarı karşısında duygulandım
%50 Ekşiciye inat ben gitmenizi tavsiye ediyorum

Sanırım çok konuştum,bildirimimi yapıp kaçıyorum.

"Gece"sayfa 60..

kardelen_08 Yakın zamanda Aytmatov'a başlayalım inşallah.
yezdaasya Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…