- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.501
Evde oturmak cazip gelmedi kuzumHedefi unutuyoruz derken, beni geçme fikri n'oldu ? Benden vazgeçiş bu kadar mı kolay ?
Başlayacaksak eğer perşembe falan başlasak olur mu ? Şuan okumakta olduğum 2 tane kitap var, anca bitiririm.
ben de çok kıskanıyorum
Olur.Başlayacaksak eğer perşembe falan başlasak olur mu ? Şuan okumakta olduğum 2 tane kitap var, anca bitiririm.
hic belli olmuyo ama :)))Claude farrere olmez adamlarin evi sayfa40, jules Verne iki yil okul tatili sayfa 20, Gustave Flaubert Bir Delinin Anilari sayfa 20. Hangi kitabi okuyayim diye o kadar kararsiz kaldim ki elimdeki butun kitaplari okumak istiyorum hem de ayni anda
yorumlarini takipteyim gezegen kiz.Iyi geceler sizlere bu satırları doğu ekspresi treninden yazıyorum:) karsa gitmeyeni dövüyorlar diye duydukta:) yolda kitap okumak istemedim yolu seyrediyorum ,arkadaşlarla sohbet ediyorum , Yan vagonlarla kaynaşıyorum şükür şimdilik her şey çok yolunda imkanınız varsa öneririm farklı bir deneyim:)
Başlayacaksak eğer perşembe falan başlasak olur mu ? Şuan okumakta olduğum 2 tane kitap var, anca bitiririm.
persembe ben de umuyirum Savas ve Barisi bitiririm.
Doğu ekspresinde battaniyenin altında, arkasını nehirlere yaslamiş kitap okuyan bir güzellik varmış.Iyi geceler sizlere bu satırları doğu ekspresi treninden yazıyorum:) karsa gitmeyeni dövüyorlar diye duydukta:) yolda kitap okumak istemedim yolu seyrediyorum ,arkadaşlarla sohbet ediyorum , Yan vagonlarla kaynaşıyorum şükür şimdilik her şey çok yolunda imkanınız varsa öneririm farklı bir deneyim:)
Geçen sene okumuştum, katılıyorum gereksiz uzatmalar olduğunaSelamlar.
Havva'nin Üç Kizi bitti.
En vasat Elif Şafak kitabiydi.
Kurgu basit, içerikle başlık uyumsuz, sonuç tatminsiz, gereksiz uzatmalar...
Farklılıklara saygı duymayı,yeni fikirlere açık olmayı, araştırıp öğrenmeyi, rant adına şehirlerin silüetlerinin değiştirilmemesi gerektiği, Allah'i bilme,anlama,tanıma.. O'nu korkuyla eslestirmektense sevmeyi bilmeyi.. Bunları çok sevdim.
Herkese iyi okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?