Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Vikitap ta Savaş ve Barış ayrı olarak görünüyor. ben bildirim olarak tek kitap olarak yapacağım ama
okuduklarımızla uyumlu olsun diye ben iş bankasını 1. ve 2. cilt olarak ayrı ayrı kaydetmiştim vikitaba
bildirimi de 1. ve 2. cilt diye ayrı ayrı yapçam

yezdaasya Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin Rabbim.
Kayıp Zamanın İzinde ve Anna Karenina ortak okumalarında ben yokum. Kitaplar yok elimde, okunacak kitap sayımda yeterince çok. Bir yandan ders de çalışacağım için maalesef katılamayacağım. Okumayan arkadaşlarla birlikte ileride küçük ortak okuma yaparız belki biz de. Okunacak kitap çok hepsine yetişmek mümkün değil, kabullendim artık

Bende hep, elimdeki kitaplar bitmeden yenisini almayacağım diyorum, ama stokları bir türlü eritemiyorum, alıyorum sürekli. 10 kitap var elimde bunda gerçekten almayalım dedim, yine duramayacagim

Kpss çalışıyorum, okumaya çok zamanım yok ama akşamları yatmadan inç 50-60 sf okuyarak bitiriyorum gunu

10 kitapsa bekleyen yine iyiymiş, benim 50’yi geçti geçen hafta aldıklarımla
O yüzden kendimi sakinleştiriyorum hepsini aynı anda okuyamazsın bi sakin ol diye
Şimdiki planım Sefiller ortak okuması için mecburen kitap alana kadar yeni kitap almamak. Zaten arkadaşlarım da saolsun hediye ediyorlar, o yüzden kendim almayıp en azından sayıyı 30a düşürmeliyim. İnşallah yani öyle planlıyorum ama bakalım ne kadar uyacağım bu plana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…