- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.441
Başınız sağolsun.selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
Tamam ben de alıyorum o zaman.Siz bilirsiniz. Ben geçte olsa bu sene nisana kadar falan okumayı düşünüyorum.
Basiniz sağolsunselamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
Teşekkürlerbugün de idefix de bedava
O zaman subatta sen de okuyor musun ?baslayalim beraberTeşekkürler
Böyle kitap sitelerinde kargo bedava ve kampanyaları haber verelim birbirimize
okuduklarımızla uyumlu olsun diye ben iş bankasını 1. ve 2. cilt olarak ayrı ayrı kaydetmiştim vikitabaVikitap ta Savaş ve Barış ayrı olarak görünüyor. ben bildirim olarak tek kitap olarak yapacağım ama
Evet okurum insallahO zaman subatta sen de okuyor musun ?baslayalim beraber
Bende hep, elimdeki kitaplar bitmeden yenisini almayacağım diyorum, ama stokları bir türlü eritemiyorum, alıyorum sürekli. 10 kitap var elimde bunda gerçekten almayalım dedim, yine duramayacagimyezdaasya Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin Rabbim.
Kayıp Zamanın İzinde ve Anna Karenina ortak okumalarında ben yokum. Kitaplar yok elimde, okunacak kitap sayımda yeterince çok. Bir yandan ders de çalışacağım için maalesef katılamayacağım. Okumayan arkadaşlarla birlikte ileride küçük ortak okuma yaparız belki biz de. Okunacak kitap çok hepsine yetişmek mümkün değil, kabullendim artık
Arkadaşlar vikitap nedir,Vikitap ta Savaş ve Barış ayrı olarak görünüyor. ben bildirim olarak tek kitap olarak yapacağım ama
Bende hep, elimdeki kitaplar bitmeden yenisini almayacağım diyorum, ama stokları bir türlü eritemiyorum, alıyorum sürekli. 10 kitap var elimde bunda gerçekten almayalım dedim, yine duramayacagim
Kpss çalışıyorum, okumaya çok zamanım yok ama akşamları yatmadan inç 50-60 sf okuyarak bitiriyorum gunu
Arkadaşlar vikitap nedir,
Cahilligime verin burda duydum ilk
Vikitap bi nevi kütüphane gibi okuduğumuz ve okuyacağımız kitapları takip ettiğimiz site. Çoğumuz kullanıyoruzArkadaşlar vikitap nedir,
Cahilligime verin burda duydum ilk
Allah rahmet eylesin.selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?