Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba baykuşlar

Ana Tanrıça'dan Mevlana'ya 72. sayfadayım, çok güzel gidiyor ama yavaş okuyorum, bilgileri sindireyim.
Yabancı'da 38. sayfadayım, dışarı çıkarken yanıma aldım okurum diye ama minibüste okuyamadım, çok sarstı, kendime yeni geldim. Vapurda şansımı deneyeceğim bakalın.

İyi akşamlar kitapsever canlar

Başlamayı düşündüğüm kitap

Tess Gerritsen - Sessiz Kız
selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
YezdaAsya Anneanneye Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
Kütüphaneye üye oldum :)))
Şahane
Instagramdan kitap alışverişi yapan var mı sizlerden ?
pas ben hiç ig den alışveriş yapmadım.

@minerva1988 iyi tatiller.

Herkese Günaydın ,

"Gece"sayfa 159..
Kitaba konsantre olamıyorum,ne anlatmak istediğini ise hiç anlayamıyorum,okurken yoruluyorum,bakalım 80 sayfa kadar kaldı,bitirmeye çalışacağım.
Bilg e karasu mu?

Iyi aksamlar piraye bitti aslinda cok duz olduğu için sevmiyorum tarzini ama etkilendim yine de ask bi insana kabul edemeyecegi seyleri kabul ettiriyor asla yapmam dediklerini yaptırıyor sonu hüzünlü bitti
Canan tan'in dili çok basit
Kitapları güzel kurgu ve konudan prim yapıyor.

Iyi geceler kizlar bugun ya da dun girebildim mi buraya hatirlamiyorum isler biraz yogun vs .
yezdaasya basiniz sagolsun canim.

Gecen gun gereksiz fotograflari silerken farketttim telefonum burdaki onerilerinizin ekran goruntusuyle dolmus. :)) cok hosuma gitti.
Savas ve Baris 829dayim. Umuyorum yarina bitirip Gun Olur Asra Bedel' e baslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…