Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim Ailem Ve Bir psikiyatrin gizli defteri isimli kitaplar bende de var. Dilerseniz ortak okuma yaparız.

...

Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?

...
Natsume
Ortak okuma planımız lafta kalmasın.
Şimdi 29 ocak gibi "Hakkari'de Bir Mevsim" ortak okuması başlıyor.

Seninle de 5 Şubat 'ta "Ali Güler _ Benim Ailem ( Atatürk'ün Saklanan Ailesi) " ni ortak okuyalım mı?
O tarihte uygun olur musun?
Sayet o tarihte uygun olmazsan ne zaman uygun olursun?

Günaydınlar

En uzun gece 150. sayfadayım. Evde okumak zorlaştı oğlum uyumamak için direniyor dün ondan önce sızmışım sonra bi baktım dibime tüm arabalarını yığmış oynuyor saat 11 olmuş hadi uyuyalım artık diyorum "benim uyku hiç vok anne" diye kızıyor bir de

Pdf olarak Marissa Meyer - Cinder 'e başlıyorum seriyi bu şekilde tamamlarım inşallah bu yıl

Herkes günaydın kızlar ,
O kitabı henüz anlayanla karşılaşmadım desem. Sorun sen de değil bilge de :)
Sonunda beni anlayan biri çıktı
Bu kitabı 1000kitap buluşması için seçmiştik,oylama yaparak.Lakin watsap grubunda yazışmalara bakıyorum,herkesin bayağı ilgisini çekmiş.Ben ise zorla okudum,okuduğumdan hiç bir şey anlamadım,her bölümde yeni kitaba başlıyormuşum gibi hissettim.Bölümler (bir kaç bölüm hariç)birbirinden kopuk.Bazı karakterlerden bahsediyor,tam onlara konsantre oluyorum,sonra yazar diyor ki "ben öyle demiş bulundum ama aslında öyle biri yok"
Bir de bu kitabı kesinlikle istediğin zaman okumalısın bence,ben buluşmaya yetiştireceğim diye seri okumaya çalıştım,zaten anlam veremediğim kitap kafamda allak bullak oldu.Zaten yazar da ne yaptığının farkında,buyurun işte;

"Her neyse..Bu kitabı bitirip bitiremeyeceğini bilmem.Bu durumda kaldıkça,sen de bilemezsin.İstesen de bitiremezsin belki.Belki bitirirsin gene de ...Ne olacağına daha kimse karar verememiş durumda."
Yeni bir deneyim yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan

Bildirime gelince ; Şubat ayı için Anna Karenina demiştik,ben kaplumbağa hızında ilerdiğim için başlıyorum arkadaşlar,zaten siz beni geçersiniz bir kaç güne

Pek okuyamıyorum bu ara. Yarın arkadaşım gelecek şehir dışından, yarın akşam annemleri yemeğe alıyorum, cumartesi sabah da kuzenlerim gelecek kahvaltıya. Tek temizlikle tüm misafirler çıkartayım aradan diye baya zorladım kendimi
Fırsat bulursam Hakkari’de Bir Mevsim’e başlayacağım. Niyetim önümüzdeki hafta evimde keyif yaparak ve bol bol kitap okuyarak geçirmek. Havalar da tam sevdiğim gibi tatlı bir kar yağıyor. İnşallah böyle olur haftaya da, elimde kahvem kar manzarası eşliğinde güzelce okurum

Cevap için tşkler
Suan 131. Sayfadayım 417 sayfalık kitap daha yarıya bile ulaşmamısım
valla bu şekilde giderse baykuş değil kuş bile olmaz benden hehehe

Merhaba Herkese,

Havvanın üç kızı bitti, Avucuma Konan Yıldızları okudum oda bitti
Şu an Okuduğum Yazar Debbie Macomber Çiçeklerimi rüzgara verdim 50.sayfasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…