Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bugün de içimden sana seni çok seviyorum demek geldi

merhaba kızlar
bugün baya duruşmam vardı, çok beklerim bol bol okurum diyordum ama arka arkaya bitiverdi hepsi
Savaş ve Barış yük olmasın diye Hakkari'yi almıştım yanıma ama çok az okudum
şimdi biraz okumaya çalışayım çünkü çalışasım yok, acele işim de yok
alışveriş sitelerinde kafayı yemek üzereyim dikkatimi dağıtmam lazım

Hakkari’de Bir Mevsim kitabı elimde yok benim
Ama Benim Ailem (Atatürk’ün Saklanan Ailesi) okumasında varım. Çok da mutlu olurum .

Savas ve Baris bitti. Evet bitti.
Duygu ve dusuncelerimi sakin kafayla paylasacagim.
Welldone0 sen naptin Gun Olur Asra Bedel' e basladin mi? Ben aksama basliyorum insallah.
tebrik ederim
Demek ki azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyormuş
Ben bu ay hızlı bir giriş yaptım kitaplara ama son zamanlarda üstüme bir ağırlık çöktü
Okuduğum iki kitabı inşaAllah ay sonuna kadar bitirebilirim.
Mutluluk
Bir Çift Yürek

Hakkari’de Bir Mevsim kitabı elimde yok benim
Ama Benim Ailem (Atatürk’ün Saklanan Ailesi) okumasında varım. Çok da mutlu olurum .
Seninle okuyacak olduğumuz zaten "Benim Ailem" ve "Bir psikiyatrın gizli defteri" idi...
Hakkari'de bir mevsim i bitirince başlarız manasında yazdım.

O zaman el netice 05 ŞUBAT tarihinde Benim Ailem e başlıyor muyuz?

Seninle okuyacak olduğumuz zaten "Benim Ailem" ve "Bir psikiyatrın gizli defteri" idi...
Hakkari'de bir mevsim i bitirince başlarız manasında yazdım.

O zaman el netice 05 ŞUBAT tarihinde Benim Ailem e başlıyor muyuz?
Ben yanlış anlamışım o kısmı o zaman
Tamamdur bana uygun

DIKKAT DIKKAT SAVAS VE BARIS YORUMU ICERIR!!!
Spoiler vermemeye calisacagim ama yine de okumakta olan arkadaslari uyarmak istedim.
Buyuk bir açlıkla okumaya baaladigim Savas ve Baris okudugum 2. Tolstoy kitabi ilki Dirilis' ti ve gercekten bayilarak okumustum.
Buyuk bir şevkle baslamama ragmen uzun sure ilerleyemedim ilk 300 sayfaya kadar. Bunun sebebi karakterlerin okura sirayla sunulmasi degildi nitekim Tolstoy kitabindaki jarakterleri bir anda gozumuze sokup bir bir tanitmak yerine kitabin buyuk bir bolumune yaymis. Bu yuzden kim kimdi acikcasi cok karistirmadim.
Savasin anlatimi savas gibi degildi. Savasa elestirel bir yaklasim sundugunu dusundugum Tolstoy da Zweig' in Clarissa'sin da hissettigim antimilitarizmi hissedemedim. Yaklasimini daha kaderci buldum ben; tarihin olmasi gerektigi gibi mi yasandigi sorusunun veyahut "Napolyon/ Aleksander / a/ b /c sahislari baska turlu davransaydi ne olurdu"yu dusunup tartismanin manasizligini veriyor bence okuyucuya. Kelebek etkisi gibi her olayin; gorunurde cok basit de olsa birbirine sonsuz kere bagli oldugunu ifade ediyor.
Antik caglardan gunumuze kadar kahramanlik, secilmislik vb. meziyetleri olduguna inandigimiz insanlarin nasil da pesinden gidip esasinda ne geregi vardi ki dedirten eylemlerde bulundugumuzu harika bir dille anlatmis ve elestirmis.
Tek elestiri elbette bu degil savasi tum gercegiyle gozlerimin onune seren simdiye kadar okudugum en OBJEKTIF ve saniyirum gercekci yapit bu kitap bana gore.

Kitabin son bolumu benim icin bir hazine degerinde ileride tekrar tekrar okumak istiyorum o bolumu.
Kafam o kadar dolu ki icimdekilerin helsini yazabilmem icin birazcik yetenegim olsa azicik sevgili __giz__ gibi olsam diye gecirdim icimden.
Kitap kesinlikle cok kiymetli. Tam metin olarak heekesin okumasini dilerim.
Hepinize sevgiler

sorma gercekten azmetmek gerekiyordu. Tesekjyr ederim. 2018'e bomba gibi basladigimi dusunuyorum bu kitapla. :)))

günaydınlar kızlar
Dün Hakkari'de bir mevsimi bitirdim, canım _asmunikal_ ime çok teşekkür ederim bize bu güzel kitabı kazandırdığı için
ben kitaba bayıldım, çok etkilendim, çok güzel duygular hissettirdi bana
Ferit Edgü'yü ilk okuyuşum, bakalım neler yazmış başka inceleyeceğim
Savaş ve Barış 2- syf 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…