- 30 Nisan 2016
- 4.352
- 10.947
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.581
Bugün başlayacağım inşallah.Savas ve Baris bitti. Evet bitti.
Duygu ve dusuncelerimi sakin kafayla paylasacagim.
Welldone0 sen naptin Gun Olur Asra Bedel' e basladin mi? Ben aksama basliyorum insallah.
Akıyor mu kitap,erteleyip duruyorum tedirgin olduğum için :)Günaydınlar
Sapiens 290'dayım. Bu ay gerçekten tek kitapla bitecek. Sabah metroda fark ettim ki kitabı ezberlemeye çalışıyorum. O yüzden de bitmiyor.
bugün de içimden sana seni çok seviyorum demek geldiPek okuyamıyorum bu ara. Yarın arkadaşım gelecek şehir dışından, yarın akşam annemleri yemeğe alıyorum, cumartesi sabah da kuzenlerim gelecek kahvaltıya. Tek temizlikle tüm misafirler çıkartayım aradan diye baya zorladım kendimi
Fırsat bulursam Hakkari’de Bir Mevsim’e başlayacağım. Niyetim önümüzdeki hafta evimde keyif yaparak ve bol bol kitap okuyarak geçirmek. Havalar da tam sevdiğim gibi tatlı bir kar yağıyor. İnşallah böyle olur haftaya da, elimde kahvem kar manzarası eşliğinde güzelce okurum
bugün de içimden sana seni çok seviyorum demek geldi
Hakkari’de Bir Mevsim kitabı elimde yok benimNatsume
Ortak okuma planımız lafta kalmasın.
Şimdi 29 ocak gibi "Hakkari'de Bir Mevsim" ortak okuması başlıyor.
Seninle de 5 Şubat 'ta "Ali Güler _ Benim Ailem ( Atatürk'ün Saklanan Ailesi) " ni ortak okuyalım mı?
O tarihte uygun olur musun?
Sayet o tarihte uygun olmazsan ne zaman uygun olursun?
Savas ve Baris bitti. Evet bitti.
Duygu ve dusuncelerimi sakin kafayla paylasacagim.
Welldone0 sen naptin Gun Olur Asra Bedel' e basladin mi? Ben aksama basliyorum insallah.
Seninle okuyacak olduğumuz zaten "Benim Ailem" ve "Bir psikiyatrın gizli defteri" idi...Hakkari’de Bir Mevsim kitabı elimde yok benim
Ama Benim Ailem (Atatürk’ün Saklanan Ailesi) okumasında varım. Çok da mutlu olurum .
Ben yanlış anlamışım o kısmı o zamanSeninle okuyacak olduğumuz zaten "Benim Ailem" ve "Bir psikiyatrın gizli defteri" idi...
Hakkari'de bir mevsim i bitirince başlarız manasında yazdım.
O zaman el netice 05 ŞUBAT tarihinde Benim Ailem e başlıyor muyuz?
sorma gercekten azmetmek gerekiyordu. Tesekjyr ederim.tebrik ederim
Demek ki azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyormuş
Ben bu ay hızlı bir giriş yaptım kitaplara ama son zamanlarda üstüme bir ağırlık çöktü
Okuduğum iki kitabı inşaAllah ay sonuna kadar bitirebilirim.
Mutluluk
Bir Çift Yürek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?