- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.601
Aaaaa ne çabuk bitti....biz de istiyoruz ama bu sene Olmaz aetık.Günaydınlar biten tatil yapmışlarkarsa bayildim , doğu ekspresi treni şahane bir deneyimdi. Herkese öneririm
Ben de çok diyorum bu sıralarGünaydınlar biten tatil yapmışlarkarsa bayildim , doğu ekspresi treni şahane bir deneyimdi. Herkese öneririm
Akıyor mu kitap,erteleyip duruyorum tedirgin olduğum için :)
HoşgeldinGünaydınlar biten tatil yapmışlarkarsa bayildim , doğu ekspresi treni şahane bir deneyimdi. Herkese öneririm
Selam herkese gunaydin,
Gun Olur Asra Bedel syf 28 okurken hatirliyorum ama okumasi hala cok zevkli.
__giz__ tesekkur ederim canim ama senin ifade etme seklin cidden cok hos. Son bolum gercekten harika ara ara okunmali gibi geliyor bana.
minerva1988 isinma sorunu oluyo mu benim 1 soguk 2 uykusuzluk korkum bir de kac saat suruyirdu 24 muydu hatirlayamadim?
sen başgan yardımcısısın, hangi çılgın seni listeden çıkaracakmış şaşarımSelamlar herkese
Savaş ve Barış’tan sonra Marquez Yaprak Fırtınası’na başladım
Tatil için memleketteyim günlerim bayağı yoğun,bilen arkadaşlarım var,
Bildirim falan hak getire, listeden çıkarmayın beni
Selamlar herkese
Savaş ve Barış’tan sonra Marquez Yaprak Fırtınası’na başladım
Tatil için memleketteyim günlerim bayağı yoğun,bilen arkadaşlarım var,
Bildirim falan hak getire, listeden çıkarmayın beni
sen başgan yardımcısısın, hangi çılgın seni listeden çıkaracakmış şaşarım
ahaha aklıma sen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi
Her güzel şey gibi bitti canim yaGünaydınlar
Aaaaa ne çabuk bitti....biz de istiyoruz ama bu sene Olmaz aetık.
Canim vagonlarda işi ayarı var kendin ayarliyorsun . Odada kısa kollu ile oturduk 27 dereceye kadar çıkarabiliyorsun. Hiç üşümedim ve alışınca uyuyorsun sadece sık sık uyku bölünüyor:) 25 saat kadar sürdü bizde rötar yapmadı bizden sonraki bi grupta rötar olmuş daha uzamış .Selam herkese gunaydin,
Gun Olur Asra Bedel syf 28 okurken hatirliyorum ama okumasi hala cok zevkli.
__giz__ tesekkur ederim canim ama senin ifade etme seklin cidden cok hos. Son bolum gercekten harika ara ara okunmali gibi geliyor bana.
minerva1988 isinma sorunu oluyo mu benim 1 soguk 2 uykusuzluk korkum bir de kac saat suruyirdu 24 muydu hatirlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?