Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar biten tatil yapmışlar karsa bayildim , doğu ekspresi treni şahane bir deneyimdi. Herkese öneririm
Ben de çok diyorum bu sıralar
Ablam erzurum da yaşadığı için bir kaç kez deneyimleri yolculuğunu trenle
Ama benim yolculukta mide bulanma problemim var, ilaçla yolculuk yapıyorum, ondan trenin tadını cikararmam diye korkuyorum

Cicoretti çok güzel yorumlamışsın canım, daha ne olsun. Ben de yorum yaptım unutmadan ama paylaşmadım, her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da belki ağzımdan bir şey kaçırırım diye kızları bekledim. Dediğin gibi o sondaki Tolstoy'un düşünceleri başlı başına kitap olabilirmiş, her satırı dolu doluydu.

Akıyor mu kitap,erteleyip duruyorum tedirgin olduğum için :)

Hic akmiyor cunku ben ezberlemeye calisiyorum yine cunku bana ders kitabi gibi geldi; ama ablam bitireyim diye gozumun icine bakiyor.Ilgi alaniyla alakali sanirim.

Selam herkese gunaydin,
Gun Olur Asra Bedel syf 28 okurken hatirliyorum ama okumasi hala cok zevkli.

__giz__ tesekkur ederim canim ama senin ifade etme seklin cidden cok hos. Son bolum gercekten harika ara ara okunmali gibi geliyor bana.
minerva1988 isinma sorunu oluyo mu benim 1 soguk 2 uykusuzluk korkum bir de kac saat suruyirdu 24 muydu hatirlayamadim?

minerva1988 ben de hijyen durumunu merak ettim,herşey olması gerektiği gibi temiz mi ?

sen başgan yardımcısısın, hangi çılgın seni listeden çıkaracakmış şaşarım
ahaha aklıma sen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi

sen başgan yardımcısısın, hangi çılgın seni listeden çıkaracakmış şaşarım
ahaha aklıma sen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi

Torpilimiz yok. Bildirmen iyi oldu loliss ciğim

Canim vagonlarda işi ayarı var kendin ayarliyorsun . Odada kısa kollu ile oturduk 27 dereceye kadar çıkarabiliyorsun. Hiç üşümedim ve alışınca uyuyorsun sadece sık sık uyku bölünüyor:) 25 saat kadar sürdü bizde rötar yapmadı bizden sonraki bi grupta rötar olmuş daha uzamış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…