Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin.

Muslumanin diyeti 70. Sayfadayim.
Hakkaride bir mevsimi merak ettim. ben de listeme ekleyecegim.
Gizcim, elestirmen olmak icin dediklerinin olmasi gerekli tabiki. Ama bunu profesyonel olarak da yapmana gerek yok. Bu kadari da gayet yeterli bence. Ben de yabanci yorumunu cok begenenlerdenim eger hesap acmayacaksan da yil sonunda su word dosyasini rica edebilirim belki. Yalniz verir misin onu bilmem.

Ben gizin menejeriyim biz giz hanimla baska projeler içindeyiz:) telif hakları nedeniyle paylaşmıyoruz şu anda. Lütfen takipte kalınız sizi sürprizlerimiz bekliyor olacak sevgiler

@Geveze_kelebek çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, birçok kitabı ben de burdaki arkadaşlar sayesinde okumuş oluyorum, paylaşımı bol, sevgi dolu bir kitapsever topluluğu olduk. Hep böyle de devam eder umarım.

chentiq çok teşekkürler, burada paylaştıklarımı kopyalıyorum zaten, bakalım kaç gün sürecek bu düşüncem, çok gel-gitli bir yapım var, yorumlarım bile bazen üst üste olurken bazen tek cümle bile yazasım gelmiyor.

minerva1988 ay ne güzel menejerim oldu benim, severim seni, yorumun beni benden aldı, hala gülüyorum. Gezgin ruhlum benim.

Selamlar
Ocak ayının 3. kitabını bitirdim.
Bu ay çok verimsiz oldu benim için. Nerede ayda 10-11 kitap okuduğum dönemler.

Murat Menteş - Korkma Ben Varım
Bitti.

Okuduğum diğer iki kitabı gibi harikaydı. Ama gene de favorim Dublörün Dilemması

Sıradaki kitabım.

Pascal Mercier - Lizbon'a Gece Treni

Ben gizin menejeriyim biz giz hanimla baska projeler içindeyiz:) telif hakları nedeniyle paylaşmıyoruz şu anda. Lütfen takipte kalınız sizi sürprizlerimiz bekliyor olacak sevgiler
o zaman gaza getirmek icin seni daha cok sahalarda gormek isteriz.. :)))

İyi akşamlar..

Damızlık kızın öyküsü sayfa 170 ler.

3 günde 70 sayfa okumuşum verim sıfır.

Ama kitap güzel gidiyor. Dizisini de yapmışlar. Bitirince onu da izleyeyim.
Ben de kitabını okuduktan sonra dizisini izlemek istiyorum. Çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…