- 14 Temmuz 2013
- 388
- 636
- 303
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.641
Aslında titizlikden değil de korkudan önlem alıyorum,liken diye birşey çıktı genital bölgede geçirene kadar akla karayı seçtim,o yüzden 2 kat dikkat ediyorum kendimesabine cok titizsen ama yine de gitmek istiyosan rossmanda sprey dezenfektan var al onunla git canta tipi
Kızıl kraliçe seri dimi?kızıl kraliçe bitti. yaşanan olaylar ve entrikalar tabii ki tahmin edilebilirdi ama beni en çok etkileyen karakterlerin amaçları uğruna hissettiklerini çok güzel yansıtmasıydı. yazar çok iyi anlatmış vermek istediği duyguları. fantastik-distopya sevenler bir şans verebilir.
evet seri. basılı 4 kitabı var 5. si de mayısta çıkacaktı sanırım ama yurtdışındaKızıl kraliçe seri dimi?
Kuzum benim çok sevindim . Belki bir gün daha da çok gaza getiririm seni :) yazın bir daha buluşunca bu iş tamam :)
Günaydın herkese dün okuyamadım
Günaydınlar
2 gündür bildirim yapamıyorum tatildeyim evlenmeden önce /Doğan Cüceloğlu syf 100
Kitap güzel evlilik nedir evlilikten beklentiler vb evlenmeyi düşünenlere bekarlara evli olanlara tavsiyeler var yazar okuyuculardan gelen mektuplarla konuları açıklamışBu kitap nasıl? Ne anlatıyor?
merak ettiğim bir kitap :)evet seri. basılı 4 kitabı var 5. si de mayısta çıkacaktı sanırım ama yurtdışında
karakter yaşları 17-20 arası ama konu olarak çok iyi bir kitap. denemelisin bence :)merak ettiğim bir kitap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?