- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.801
Umarım..
Teşekkür ederim, sağolun.
Hoşbuldum.
Eski randımanı sağlamak biraz uğraştıracak beni.
Acaba Kürk Mantolu Madonna'yı mı bir kez daha okusam. Bir çırpıda okuyorum onu, çok seviyorum.Belki işe yarar.
Merhaba, yeni gelen olarak üzerime alındım. Hoşbulduk.
bak o bende işe yarıyor meselâ. okuyamıyorsam çok sevdiğim bi kitabı alıp hoşuma giden yerleri yeniden okuyorum
yaa profil foton my blueberry valentine filminden di mi
o filmi ne zaman hatırlasam bi değişik olurum
çok etkilenmiştim ya
şarkılarını da arada açar dinlerim, dur açıp dinliyim hattaEvet Blue Valentine :) Ben de çok etkilenerek izlemiştim, en sevdiğim filmlerden biri.
şarkılarını da arada açar dinlerim, dur açıp dinliyim hatta
ryan gosling'i de pek bi severim zaten
Evet Blue Valentine :) Ben de çok etkilenerek izlemiştim, en sevdiğim filmlerden biri.
şarkılarını da arada açar dinlerim, dur açıp dinliyim hatta
ryan gosling'i de pek bi severim zaten
ben de ikinci cilte başlamadan okusam mı acaba elimde var az sayfalı kitaplar çok etkiledi beniİyi geceler kızlar
Sabah minik kızımla randevumuz vardı, sonrasında da işe gitmedim
Savaş ve barış da okuyasım gelmesi, genç bir doktorun anılarına başladım baya okudum, yarın biter sanırım
yorumlarınızdan çok merak ettim kitabı ama elimde 50den fazla okunacak kitabım var almak istemiyorum ama çok da merak ediyorumSavaş ve Barışı yarım bıraktım. Pek tatsızım bu ara keyif almayınca elimde heba olmasın dedim. Son zamanlarda ortak okumalarda çok yarım bırakıyorum. Bu ara keyifli kitaplar okumaya karar verdim. Yine ortak okumamız Hakkari'de Bir Mevsim bitirdim. Ne kadar naif harika bir kitaptı._asmunikal_ teşekkür ederim bizi bir senedir bu kitapla besleyip bu okumayı bize sunduğun için.
Yeni kitabımı seçmedim. Yarın hastaneye gideceğim sıra beklerken okurum acaba ne okusam
listeme ekledim :)Bulacağıma eminim, şimdiden çok beğendim valla ne kadar teşekkür etsem az. :)
1.cilt mi? ağır ilerliyor ben de ikinciye başlamaya cesaret edemedimSelamlar. Savaş ve barış sayfa 570. Çok okuamıyorum.
Evet 1. ciltteyim daha. Aslında kitap güzel ilerliyor ama zamansizliktan çok okuyamıyorum.1.cilt mi? ağır ilerliyor ben de ikinciye başlamaya cesaret edemedim
ben de geç alıştım kitaba sonları çok akıcı birinci cildin olsyları unutmadan haftasonu başlıycam ıkınci cilteEvet 1. ciltteyim daha. Aslında kitap güzel ilerliyor ama zamansizliktan çok okuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?