- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.781
Savaş ve Barışı yarım bıraktım. Pek tatsızım bu ara keyif almayınca elimde heba olmasın dedim. Son zamanlarda ortak okumalarda çok yarım bırakıyorum. Bu ara keyifli kitaplar okumaya karar verdim. Yine ortak okumamız Hakkari'de Bir Mevsim bitirdim. Ne kadar naif harika bir kitaptı._asmunikal_ teşekkür ederim bizi bir senedir bu kitapla besleyip bu okumayı bize sunduğun için.
Yeni kitabımı seçmedim. Yarın hastaneye gideceğim sıra beklerken okurum acaba ne okusam
Ben beğenerek okumuştum. Hele ki uzaylı kısımları acayip dikkatimi çekmişti.Gün Olur Asra Bedel'i sonunda bitirdim. Okurken o kadar çok sıkıldım ki anlatamam.
Ortak okuma için çok teşekkürlerCicoretti kardelen_08 .
Cicoretti kitabı bitirdiniz mi?
gene ortak okuyoruzGünaydın herkese,
Gün Olur Asra Bedel bitti. @Welldone1331 açıkçası okurken sıkılmadım, keyifli bile geldi diyebilirim :)
Yeni kitabım Gün Olur Asra Bedel'in devamı niteliğindeki Cengiz Han'a Küsen Bulut.
bana da o kisimlari absurd geldi asmu.Günaydın baykuşlar
Savaş ve barış devam:)
Ben beğenerek okumuştum. Hele ki uzaylı kısımları acayip dikkatimi çekmişti.
hosgeldin. Burada kalici olman ilk birkac gun adapte olmani saymazsak faydana olur diye dusunuyorum. Surukleyici hafif birseyler ivme kazanmana yardimci olabilir bence.Günaydınnnn.
Ya beni de itekleyin lütfen.Kitapları bütün bütün yutan bana 1 senedir haller geldi okuyamıyorum.
hosgeldin. Burada kalici olman ilk birkac gun adapte olmani saymazsak faydana olur diye dusunuyorum. Surukleyici hafif birseyler ivme kazanmana yardimci olabilir bence.
benimde oyle bir huyum var ama cok yıldıysam birakirim iki gun ara verir yeni bir bebegi elime alirim bosver sana hitap etmiyorsa zorlama zaten o donguyu kirarsan kurtulursun. Neler okuyorsun peki?
Merhaba, hoşbuldum teşekkür ederim. Zaten beni bu hallere düşüren, bana hitap etmeyen kitap oldu sanırım. "Eyvallah" elimde atalandı durdu. Huyum gereği yarıda bırakamıyorum, o varken 2. kitaba geçemiyorum. Çok zorlandım. İncecik kitap aylarca uzadı gitti, sonra da içim soğudu sanırım.
yaa profil foton my blueberry valentine filminden di miMerhabaaa, nasılsınız güzel baykuşlar?
1 ay kitap okuyamadığım için izninizi istemiştim geri geldim. Melek Özlem Sezer'in aynı zamanda ödüllü tezi Masallar ve Toplumsal Cinsiyet isimli kitabına başladım. Sevgili @turuncupijama önermişti, onun sayesinde. Teşekkürlerimi tekrar ileteyim. :)
benimde oyle bir huyum var ama cok yıldıysam birakirim iki gun ara verir yeni bir bebegi elime alirim bosver sana hitap etmiyorsa zorlama zaten o donguyu kirarsan kurtulursun. Neler okuyorsun peki?
Dünya klasiklerini okuma bir süre. Modern klasikleri okuyabilirsin.
Evet o döngüyü kırmak gerek haklısın.
Dünya klasiklerini tamamlamak üzereyim, onları araya alıyorum ama genelde popüler kültür ve aşk romanları okuyorum.
hoşgeldin
Evet o döngüyü kırmak gerek haklısın.
Dünya klasiklerini tamamlamak üzereyim, onları araya alıyorum ama genelde popüler kültür ve aşk romanları okuyorum.
Ondan sonra gelsin kitaplar gitsin kitaplarhoşgeldin
demek aşk romanlarıben de senin tarzına yakın okuyorum sanırım. cico söylemiş zaten elinde çabucak okunabilecek bir kitap varsa onu al. hele akıcıysa tamam bu iş. birkaç gün de burda olursan eskisi gibi olacağını düşünüyorum
Ondan sonra gelsin kitaplar gitsin kitaplar:)
Dünya klasiklerini okuma bir süre. Modern klasikleri okuyabilirsin.
Kalıcı olmanız dileğiyle.
hoşgeldin
demek aşk romanlarıben de senin tarzına yakın okuyorum sanırım. cico söylemiş zaten elinde çabucak okunabilecek bir kitap varsa onu al. hele akıcıysa tamam bu iş. birkaç gün de burda olursan eskisi gibi olacağını düşünüyorum
merhaba sevgili arkadaşlar
yeni gelenler hoş gelmiş
ben evde savaş ve barış 2 ye devam, 190 dayım sanırım
dün genç bir doktorun anılarını bitirdim, çok sevdim, zaten bulgakovben
bugün de yanıma Giovanni'nin Odası kitabını alım,kalinkaselin cim okuyup beğenmişti, şöyle bir giriş yaptım ben de
evetOndan sonra gelsin kitaplar gitsin kitaplar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?