Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşlar

Savaş ve barış devam:)

Gün Olur Asra Bedel'i sonunda bitirdim. Okurken o kadar çok sıkıldım ki anlatamam.
Ortak okuma için çok teşekkürler Cicoretti kardelen_08 .
Cicoretti kitabı bitirdiniz mi?
Ben beğenerek okumuştum. Hele ki uzaylı kısımları acayip dikkatimi çekmişti.

Gunaydin herkese,
Cengiz Han'a Kusen Bulut syf 120 dun bitireyim diye kastim ama olmadi. Bu kitap gercekten cok guzelmis.
Günaydın herkese,
Gün Olur Asra Bedel bitti. @Welldone1331 açıkçası okurken sıkılmadım, keyifli bile geldi diyebilirim :)
Yeni kitabım Gün Olur Asra Bedel'in devamı niteliğindeki Cengiz Han'a Küsen Bulut.
gene ortak okuyoruz

Günaydın baykuşlar

Savaş ve barış devam:)

Ben beğenerek okumuştum. Hele ki uzaylı kısımları acayip dikkatimi çekmişti.
bana da o kisimlari absurd geldi asmu.

Günaydınnnn.
Ya beni de itekleyin lütfen. Kitapları bütün bütün yutan bana 1 senedir haller geldi okuyamıyorum.
hosgeldin. Burada kalici olman ilk birkac gun adapte olmani saymazsak faydana olur diye dusunuyorum. Surukleyici hafif birseyler ivme kazanmana yardimci olabilir bence.

hosgeldin. Burada kalici olman ilk birkac gun adapte olmani saymazsak faydana olur diye dusunuyorum. Surukleyici hafif birseyler ivme kazanmana yardimci olabilir bence.

Merhaba, hoşbuldum teşekkür ederim. Zaten beni bu hallere düşüren, bana hitap etmeyen kitap oldu sanırım. "Eyvallah" elimde atalandı durdu. Huyum gereği yarıda bırakamıyorum, o varken 2. kitaba geçemiyorum. Çok zorlandım. İncecik kitap aylarca uzadı gitti, sonra da içim soğudu sanırım.

benimde oyle bir huyum var ama cok yıldıysam birakirim iki gun ara verir yeni bir bebegi elime alirim bosver sana hitap etmiyorsa zorlama zaten o donguyu kirarsan kurtulursun. Neler okuyorsun peki?

yaa profil foton my blueberry valentine filminden di mi
o filmi ne zaman hatırlasam bi değişik olurum
çok etkilenmiştim ya

benimde oyle bir huyum var ama cok yıldıysam birakirim iki gun ara verir yeni bir bebegi elime alirim bosver sana hitap etmiyorsa zorlama zaten o donguyu kirarsan kurtulursun. Neler okuyorsun peki?

Evet o döngüyü kırmak gerek haklısın.
Dünya klasiklerini tamamlamak üzereyim, onları araya alıyorum ama genelde popüler kültür ve aşk romanları okuyorum.

Dünya klasiklerini tamamlamak üzereyim, onları araya alıyorum ama genelde popüler kültür ve aşk romanları okuyorum.
Dünya klasiklerini okuma bir süre. Modern klasikleri okuyabilirsin.
Kalıcı olmanız dileğiyle.

hoşgeldin
demek aşk romanları ben de senin tarzına yakın okuyorum sanırım. cico söylemiş zaten elinde çabucak okunabilecek bir kitap varsa onu al. hele akıcıysa tamam bu iş. birkaç gün de burda olursan eskisi gibi olacağını düşünüyorum

merhaba sevgili arkadaşlar
yeni gelenler hoş gelmiş
ben evde savaş ve barış 2 ye devam, 190 dayım sanırım
dün genç bir doktorun anılarını bitirdim, çok sevdim, zaten bulgakov ben
bugün de yanıma Giovanni'nin Odası kitabını alım, kalinkaselin cim okuyup beğenmişti, şöyle bir giriş yaptım ben de

Selamlar
Mücella sayfa 182 Nazan Bekiroğlu'nun dili yine muhteşem.
Kitabı okurken sürekli şunu soruyorum. Acaba Mücella (ve Yusuf Ziya) anneleri onları sürekli baskıladığı için böyleler yoksa içeriden gelen bir şey mi? Çocuklarımızı korumak için hayatlarına ne kadar müdahil olmalıyız, nereden sonra zarar veririz ?
Ben nasıl bir anneyim, manyak mıyım neyim?
Peki konu nasıl buraya geldi?
Kafamda deli sorular

Ondan sonra gelsin kitaplar gitsin kitaplar :)

Ondan sonra gelsin kitaplar gitsin kitaplar :)

Umarım..

Dünya klasiklerini okuma bir süre. Modern klasikleri okuyabilirsin.
Kalıcı olmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim, sağolun.

Hoşbuldum.
Eski randımanı sağlamak biraz uğraştıracak beni.
Acaba Kürk Mantolu Madonna'yı mı bir kez daha okusam. Bir çırpıda okuyorum onu, çok seviyorum. Belki işe yarar.

Merhaba, yeni gelen olarak üzerime alındım. Hoşbulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…