- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.821
Okuduğunuz hikayeyle ilişkili olarak ben de Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu size önerebilirim. O da gayet güzel bir hikayeydi. Zweig şu psikoloji işinde gerçekten çok başarılı. Sevgiler :)merhaba arkadaşlar üç gündür migrenle uğraşıyorum okuyamadım ama bugün bir kadının yaşamından 24 saati bitirdim inanılmaz etkilendim satranç ta güzeldi ama kadın olduğumdan mıdır bilemem düşünceler kitap boyunca çok etkiledi bir solukta biten bir kitap ama çoğu kalın kitapların veremediği duyguyu çok güzel bir dille tattırdı bana iyi ki okudum tavsiye ederim okumayanlara
Hoş geldin :)Merhaba, geceniz güzel geçsin.
Isınma turlarını Kürk Mantolu Madonna ile yapıyorum. Bugün başladım 47. sayfadayım. Çok seviyorum.
İnşallah yeni başlayacağım kitapta da bu hızımı korurum.
Hoş geldin :)
Kürk Mantolu Madonna yı ben de sevmiştim yazarın diğer kitaplarını da seversin diye düşünüyorum. Özellikle Kuyucaklı Yusuf’un yeri ayrıdır bende.
Zümrüdüanka Yoldaşlığı sabah bitti. İlk Harry Potter kitabımı ortaokuldayken okumuştum. Bazen sabaha kadar uyuyamazdım kitabın başından ayrılamadığım için. Yaşım olmuş 27 ama bu seri filmlerini defalarca izlemiş olmama rağmen uykularımın önüne geçiyor hala
Gerçekten de duygulanmamak mümkün değil. Paylaşımın için teşekkür ederim.Hakkari'de bir mevsim kitabını bitirdim.
Bende çook beğendim.
Şiirsel anlatımlı bir kitap.Duygulanmamak elde değil.
"Hoca, benim kardeş hasta, diyor.
Nesi var? diyorum.
Ateşi var çok,diyor. Ölecek.
İlaç vereyim mi? diyorum.
Hayır, portakal ver, diyor. Portakal yememiştir hiç..."
------------------------------
“Sonra yağan karın fotoğrafını çektim.
Ve eriyen karın fotoğrafını çektim.
Ve karın üstünde yalınayak yürüyen çocukların fotoğraflarını çektim
(renkli /mosmor).
Kanayan yaraların fotoğraflarını çektim (Kan ve irin rengi).
Ölen bebelerin (Ölmeden önce, ölürken ve öldükten sonra) fotoğraflarını çektim ( renkli ve siyah- beyaz).
Satılan kızların fotoğrafların çektim ( satılmadan önce, satılırken ve satıldıktan sonra).
Karın altında açılan, içine çıplak bir bebe ölüsünün bırakıldığı, ıslak, soğuk toprağın fotoğrafını çektim.
Ot bitmez, kar tutmaz kayalarını fotoğrafını çektim.
Karın üstünde yansıyan ay ışığının fotoğrafını çektim. Gün doğumunun fotoğrafını çektim (bu ikisinden mutlaka uluslararası bir ödül bekliyorum).
Donan gözyaşının fotoğrafını çektim.
Zazi’nin dik başının fotoğrafını çektim.
Muhtarın umursamazlığının fotoğrafını çektim.
Bitlerin fotoğrafını çektim.
Ellerin fotoğrafını çektim.
Yalnızlığın fotoğrafını çekemedim.
Türkülerin, ağıtların fotoğrafını çekemedim.
Çaresizliğin fotoğrafını çekemedim.
Çılgınlığın fotoğrafını çekemedim.
Ya da çektiklerim yalnız bunlardı.
Ozan dostum, bakalım bu fotoğrafları görünce ne diyeceksin?
Ve sen filozof dostum, bunları gördükten sonra niçin yazmadığımı anlayabilecek misin?”
nacizane melekler ve şeytanlarla başlasan daha iyi olur, Robert Langdon serisinin ilk kitabı oİyi geceler
Başlangıç bitti.
Okuyan arkadaşım var çok yorum yapmayayım, çok akıcı heyecanlıydı.
Kitapta sunumu bekleyen milyonlarca insanlardan biri de bendim sanki..
sonucundan hoşnut oldum mu? Hayır
Ama kitap harikaydı, tam bitmek üzereyken bile yeni heyecanlar eklemiş, şaşırtmayı başarmış yazar.
Daha önce melekler ve şeytanlara başlamıştım ama pek okuyamadan bırakmıştım.
Dan Brown kesinlikle bahsedildiği kadar iyi bir yazarmış. Bugüne kadar okumadığım için çok pişmanım.
Da Vinci’nin Şifresiyle başlayıp tüm kitaplarını okuyacağım..
Günaydın baykuşlar.
Savan Barış sf 300.
__giz__ ciğim ne güzel yorumlamışsın yine Sarı yazma kitabı bende de var. Yakın zaman da okurum :)
Eeee biz döndük. Çok güzeldi çok. Her güzel şeyin bir sonu var işte.
Bugün biraz temizlik yemek vs ile geçecek. Kitap okuyabilir miyim bilmiyorum
başgan bana günümde alır mısın.nacizane melekler ve şeytanlarla başlasan daha iyi olur, Robert Langdon serisinin ilk kitabı o
melekler ve şeytanlar
da vinci'nin şifresi
kayıp sembol
cehennem
başlangıç
sıralama bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?