- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.001
Şermin Yaşar nam-ı diğer Oyuncu Anne'den başlarım şimdi anneliğe kitabını okuyorum bu aralar bir de. Sohbet edercesine samimi bir dil kullanmayı tercih etmiş. Ama ben beğenmedim, dilini zorlama buldum.
Yalnız pişil tedavisi için zeytinyağı kullanıyormuş, onu biz de biliyorduk ama uygulaması pratik değildi, kadın kozmetikçiden sprey şişesi almış içine zeytinyağı koymuş ve kullanmış, böyle daha pratik oluyormuş, gittim bugün sprey şişesi aldım.
Yarın da Buket Uzuner
Uzun Beyaz Bulut Gelibolu kitabına başlıyorum.
Lisedeyken okumuştum
Selamlar
Günaydınlar.
Dün yazma fırsatım olmadı kızlarımı bırakıp işe başladım ben de. Biraz sancılı geçiyor ama düzelecek inşallah zamanla her şey.
Güneş in Altın Elmaları-280 deyim. Muhteşem bir öykü kitabı ancak ben vakitsizlikten maalesef böyle yavaş okuyorum.
Okuyacaklar listeme ekledimBenden mutlusu yok.
Napoli romanları bitti. Araya kitaplar alarak 2 ay gibi bir sürede bitirdim. Aslında aralıksız peşisıra da okunabilirdi. Hiç sıkmazdı.
Kitaplar çok iyiydi, çok keyifle okudum. Sürekli merak ettim.
İtalya nın Napoli şehrinde biraz varoş bir mahallede büyüyen iki kız çocuğundan bahsediyor kitap. Lila ve Lenu, tabi zamanla büyüyorlar, evleniyorlar, çocukları oluyor, yaşlanıyorlar.
Ama aralarındaki sevgi, kıskançlık, bağlılık çok iyiydi.
Sonu biraz hüzünlüydü.
Ay ben bayıldım. Keşke hepiniz okusanız.
Cicoretti
Bende nar ahacini cok severek okudum ardindan hemen mucella yi aldim, onu da cok begendim.Günaydın
Mücella bitti. Okuduğum süre boyunca hep Mücella da kendi hayatı adına bir şeyler yaşasın istedim ama olmadı. Yine de güzeldi. Zaten Nazan Bekiroğlu ne yazmışsa bence okunur, dili her zaman çok güzel
Yeni kitabım Yakıcı Sır dün minik bir giriş yaptım bugün vaktim olursa bitiririm muhtemelen şimdiden çok güzel.
İkisini de çok sevdim ama özellikle Yusuf ile Züleyha'yı ayrı bir sevdim benŞimdi sırada yusuf la zuleyha ve sonsuzluk hecesi la kitapları kitapligimda bekliyor, onları da okumak için heycanlaniyorum
merhabalar
beş sevim apartmanı bitti. farklı bir şeyler okuyayım dediğim bir dönemdeyim aradığımı buldum bu kitapla:) kurgusu çok iyiydi, sürükleyiciydi, her an bir merak ve hiç beklemediğim bir son vardı. yazarın başka kitaplarını da uzun aralarla okuyabilirim sanırım.
yeni kitabımı seçtim; Sabahattin Ali Değirmen fakat henüz başlamadım.
herkese keyifli bir gün diliyorum, sevgiler
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?Hakkari'de Bir Mevsim çok güzel herhalde herkes onu okuyor. Merak ettim ben de okuyayım. :)
aramıza hoş geldiniz.Merhaba
Gülsen Kılıçaslan - Deli Kız okuyorum
Araya kitap almayı da denedim, bitirip buna döndüğümde hala aynı şekilde okumak istemiyordum
Cuma gününe kadar şansım var, ilk kitabı bitirdim bitirdim bitirmezsem bu topiğe layık değilim diyerek buraları terk edeceğim
Sabine geçmiş olsunHerkese Günaydın,
2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
Pek odaklanıp kitap okuyamadım."Anna Karenina"sayfa 352..
ooo Lavin biraz erken olmamış mi?Selamlar
Günaydınlar.
Dün yazma fırsatım olmadı kızlarımı bırakıp işe başladım ben de. Biraz sancılı geçiyor ama düzelecek inşallah zamanla her şey.
Güneş in Altın Elmaları-280 deyim. Muhteşem bir öykü kitabı ancak ben vakitsizlikten maalesef böyle yavaş okuyorum.
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?
Sağol canım eksik olmaNatsume ile ortak okuyacagimiz kitaba minik bir giriş yaptım.
Yard. Doç. Dr. Ali Güler - Benim Ailem (Atatürk'ün Saklanan Ailesi)
Natsume sen ne yaptın? Baslayabildin mi?
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?
aramıza hoş geldiniz.
reddedildi. Sensiz olmaz.
Kitabı cuma gününe kadar bitiremesen bile gitme
Sabine geçmiş olsun
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla en kisa zamanda hamile kalır sağlıklı bir (ya da iki) bebek dünyaya getirir. Şahane bir anne olursun
ooo Lavin biraz erken olmamış mi?gerçi kızın eylül ayında doğmuştu sanırım ama bana birden erken geldi.
İki çocukla çalışma hayatında Allah kolaylık versin canım.
Merhaba, günaydın. ☺
Uzun Beyaz Bulut Gelibolu kitabını bende lisedeyken okumuştum. Okuma kurasından çıkmıştı. O zamanlar kura çekerdik sınıfta, çıkan kitabı okurduk. Tarih diye çekinerek okumuştum ama tek kelimeyle bayılmıştım. Hatta uzunca bir süre çocuklarımın adını Beyaz ve Bulut koyma hayalini kurmuştum. Yeniden hatırlattınız bana o günlerimi. ☺
Selam Kızlar
Havva'nın üç kızı daha başlardayım.
Sanki Gelibolu kitabı bende de vardı ama hatırlayamadım akşam bakacağım var ise bende başlarım hemen ortak okuma yapmış oluruz :)))
iki çocukla maşallah bence çok güzel okuyorsun bir de işe başlamışsın Allah kolaylıklar versin
Okuyacaklar listeme ekledim
merhabalar
beş sevim apartmanı bitti. farklı bir şeyler okuyayım dediğim bir dönemdeyim aradığımı buldum bu kitapla:) kurgusu çok iyiydi, sürükleyiciydi, her an bir merak ve hiç beklemediğim bir son vardı. yazarın başka kitaplarını da uzun aralarla okuyabilirim sanırım.
yeni kitabımı seçtim; Sabahattin Ali Değirmen fakat henüz başlamadım.
herkese keyifli bir gün diliyorum, sevgiler
Gunaydin,
Yeni kitabim en sevdigim yazarlardan biri olan yeralti edebiyatinin krali Chuck Palahniuk' dan Lanetli.
elenaferrante ben araya kitap almadan okumustum galiba seriyi ve hic sıkılmamıstım sadece 3. Kitapf miydi bir ara off bunlarin da kiskancliklari diye hussettitmisti ama hikaye cok hareketli olunca cok kisa surdu o hissim. Ben de buradaki her arkadasimin begenecegini dusunuyorum.
Harika aaEki Görüntüle 2106971 Sevgililer günü hediyelerim ve sevindirik olan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?