Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam Kızlar

Havva'nın üç kızı daha başlardayım.

Sanki Gelibolu kitabı bende de vardı ama hatırlayamadım akşam bakacağım var ise bende başlarım hemen ortak okuma yapmış oluruz :)))

iki çocukla maşallah bence çok güzel okuyorsun bir de işe başlamışsın Allah kolaylıklar versin

Okuyacaklar listeme ekledim

Bende nar ahacini cok severek okudum ardindan hemen mucella yi aldim, onu da cok begendim.

Şimdi sırada yusuf la zuleyha ve sonsuzluk hecesi la kitapları kitapligimda bekliyor, onları da okumak için heycanlaniyorum

merhabalar
beş sevim apartmanı bitti. farklı bir şeyler okuyayım dediğim bir dönemdeyim aradığımı buldum bu kitapla:) kurgusu çok iyiydi, sürükleyiciydi, her an bir merak ve hiç beklemediğim bir son vardı. yazarın başka kitaplarını da uzun aralarla okuyabilirim sanırım.
yeni kitabımı seçtim; Sabahattin Ali Değirmen fakat henüz başlamadım.
herkese keyifli bir gün diliyorum, sevgiler

Şimdi sırada yusuf la zuleyha ve sonsuzluk hecesi la kitapları kitapligimda bekliyor, onları da okumak için heycanlaniyorum
İkisini de çok sevdim ama özellikle Yusuf ile Züleyha'yı ayrı bir sevdim ben

ben Kırmızı Zaman Kitabını çok sevmiştim

Gunaydin,
Yeni kitabim en sevdigim yazarlardan biri olan yeralti edebiyatinin krali Chuck Palahniuk' dan Lanetli.
elenaferrante ben araya kitap almadan okumustum galiba seriyi ve hic sıkılmamıstım sadece 3. Kitapf miydi bir ara off bunlarin da kiskancliklari diye hussettitmisti ama hikaye cok hareketli olunca cok kisa surdu o hissim. Ben de buradaki her arkadasimin begenecegini dusunuyorum.

Natsume ile ortak okuyacagimiz kitaba minik bir giriş yaptım.
Yard. Doç. Dr. Ali Güler - Benim Ailem (Atatürk'ün Saklanan Ailesi)
Natsume sen ne yaptın? Baslayabildin mi?
Hakkari'de Bir Mevsim çok güzel herhalde herkes onu okuyor. Merak ettim ben de okuyayım. :)
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?

Merhaba
Gülsen Kılıçaslan - Deli Kız okuyorum
aramıza hoş geldiniz.

reddedildi. Sensiz olmaz.
Kitabı cuma gününe kadar bitiremesen bile gitme

Sabine geçmiş olsun
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla en kisa zamanda hamile kalır sağlıklı bir (ya da iki ) bebek dünyaya getirir. Şahane bir anne olursun

ooo Lavin biraz erken olmamış mi? gerçi kızın eylül ayında doğmuştu sanırım ama bana birden erken geldi.

İki çocukla çalışma hayatında Allah kolaylık versin canım.

Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?

Yaaa görmedim canım, bildirimler arasında gözümden kaçmış olabilir özür dilerim. İyiyim 1 aylık bir ara vermiştim kitap okuyamayacağımı bildiğim için şu an daha rahat okuyabiliyorum. Sen nasılsın :)

Sağol canım eksik olma

Sen de kap gel o zaman kitabını. Tekrar okuyalım.

Ah varsa beklerim valla. Güzel bir heyecan olacak bu kitap.

Okuyacaklar listeme ekledim

Kesinlikle tavsiye ederim

Beş Sevim Apartmanını ben de merak ediyorum

Lanetli yi geçen sene okumuştum ve çok beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…