Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sağol canım

İznim aralıkta bitti hatta. Kızım 11 şubatta 5 aylık olacak

İznim aralıkta bitti hatta. Kızım 11 şubatta 5 aylık olacak

Geçmiş olsun. Allah sabır versin sana ve eşine.
Bu konu ile ilgili diken üstündeyim ben de bu aralar

Günaydın..Evde Yoga kitabını bitirdim. Hergün güneşi selamlayacağım artık İleri seviyelere geçmek ümidiyle..
Dün akşam da Duygusal Zeka kitabına başlamıştım. bitirdim ama pek sevmedim. Yeni kitabım da Koşuyorum Öyleyse Varım, sporu hayatıma katacağım hala kararlıyım Yanında da Evinizdeki Terapist kitabına başlayacağım.

Geçmiş olsun. Allah sabır versin sana ve eşine.
Bu konu ile ilgili diken üstündeyim ben de bu aralar
bu tedirginlik hiç geçmiyo
ben detaylı ultrasona kadar hep diken üstündeydim kızlar bilir, çok şükür bi süredir rahatım
şimdi de erken doğum korkusu yaşıyorum
Allah herkese sağlık versin inşallah, sen yine de hep güzel düşünmeye çalış

ben de merak ettim kitabı kişisel gelişimin dini yönüyle mi anlatmış kişisel gelişim çok severim

Son zamanlarda da ne zaman gelecek diye bekliyorsun. Artık gelsin yeter diyorsun
Hele ki benimki gibi 40 haftayı doldurunca bugün yarın diye diye bekliyorsun

hayatında değişiklikler yapmak istiyorsun sanırım ben de böyle bi yoldayım bu aralar

hayatında değişiklikler yapmak istiyorsun sanırım ben de böyle bi yoldayım bu aralar
Aslında hayatım da değişimler yaşadım buna alışamıyorum o yüzden kendimce yeni yollar açmaya çalışıyorum. Ne tarz değişimler peşindesin kendine dair mi yoksa tamamiyle radikal değişimler mi?

aslında duygu ve düşüncelerimle ilgili değişimler için çaslışıyorum aynı zaman da diyet ve spor da yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…