- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.021
evet yaHarika aa
Sağol canımSelam Kızlar
Havva'nın üç kızı daha başlardayım.
Sanki Gelibolu kitabı bende de vardı ama hatırlayamadım akşam bakacağım var ise bende başlarım hemen ortak okuma yapmış oluruz :)))
iki çocukla maşallah bence çok güzel okuyorsun bir de işe başlamışsın Allah kolaylıklar versin
İznim aralıkta bitti hatta. Kızım 11 şubatta 5 aylık olacakNatsume ile ortak okuyacagimiz kitaba minik bir giriş yaptım.
Yard. Doç. Dr. Ali Güler - Benim Ailem (Atatürk'ün Saklanan Ailesi)
Natsume sen ne yaptın? Baslayabildin mi?
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?
aramıza hoş geldiniz.
reddedildi. Sensiz olmaz.
Kitabı cuma gününe kadar bitiremesen bile gitme
Sabine geçmiş olsun
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla en kisa zamanda hamile kalır sağlıklı bir (ya da iki) bebek dünyaya getirir. Şahane bir anne olursun
ooo Lavin biraz erken olmamış mi?gerçi kızın eylül ayında doğmuştu sanırım ama bana birden erken geldi.
İki çocukla çalışma hayatında Allah kolaylık versin canım.
İznim aralıkta bitti hatta. Kızım 11 şubatta 5 aylık olacakNatsume ile ortak okuyacagimiz kitaba minik bir giriş yaptım.
Yard. Doç. Dr. Ali Güler - Benim Ailem (Atatürk'ün Saklanan Ailesi)
Natsume sen ne yaptın? Baslayabildin mi?
Astoria geçen gün de yazdım. Seni merak ettim. Nasılsın?
aramıza hoş geldiniz.
reddedildi. Sensiz olmaz.
Kitabı cuma gününe kadar bitiremesen bile gitme
Sabine geçmiş olsun
İnşallah hayırlısı ile sağlıkla en kisa zamanda hamile kalır sağlıklı bir (ya da iki) bebek dünyaya getirir. Şahane bir anne olursun
ooo Lavin biraz erken olmamış mi?gerçi kızın eylül ayında doğmuştu sanırım ama bana birden erken geldi.
İki çocukla çalışma hayatında Allah kolaylık versin canım.
Herkese Günaydın,
2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
Pek odaklanıp kitap okuyamadım."Anna Karenina"sayfa 352..
Sağol canım,süreci sağlıkla geçirmeni diliyorum sana..Geçmiş olsun. Allah sabır versin sana ve eşine.
Bu konu ile ilgili diken üstündeyim ben de bu aralar
bu tedirginlik hiç geçmiyoGeçmiş olsun. Allah sabır versin sana ve eşine.
Bu konu ile ilgili diken üstündeyim ben de bu aralar
ben de merak ettim kitabı kişisel gelişimin dini yönüyle mi anlatmış kişisel gelişim çok severimMerhaba baykuş dostlar,
Dirilt Kalbini - Nouman Ali Khan sf.68'deyim.
Kitap bana şifa gibi geldi, çok beğendim. Hayatımda iki kere okuduğum nadir kitaplar vardır ama sanırım kendime arada hatırlatmam gereken konular için bu kitabı ara ara okuyacağım...
Son zamanlarda da ne zaman gelecek diye bekliyorsun. Artık gelsin yeter diyorsunbu tedirginlik hiç geçmiyo
ben detaylı ultrasona kadar hep diken üstündeydim kızlar bilir, çok şükür bi süredir rahatım
şimdi de erken doğum korkusu yaşıyorum
Allah herkese sağlık versin inşallah, sen yine de hep güzel düşünmeye çalış
hayatında değişiklikler yapmak istiyorsun sanırım ben de böyle bi yoldayım bu aralarGünaydın..Evde Yoga kitabını bitirdim. Hergün güneşi selamlayacağım artıkİleri seviyelere geçmek ümidiyle..
Dün akşam da Duygusal Zeka kitabına başlamıştım. bitirdim ama pek sevmedim. Yeni kitabım da Koşuyorum Öyleyse Varım, sporu hayatıma katacağım hala kararlıyımYanında da Evinizdeki Terapist kitabına başlayacağım.
Aslında hayatım da değişimler yaşadım buna alışamıyorum o yüzden kendimce yeni yollar açmaya çalışıyorum. Ne tarz değişimler peşindesin kendine dair mi yoksa tamamiyle radikal değişimler mi?hayatında değişiklikler yapmak istiyorsun sanırım ben de böyle bi yoldayım bu aralar
aslında duygu ve düşüncelerimle ilgili değişimler için çaslışıyorum aynı zaman da diyet ve spor da yapıyorumAslında hayatım da değişimler yaşadım buna alışamıyorum o yüzden kendimce yeni yollar açmaya çalışıyorum. Ne tarz değişimler peşindesin kendine dair mi yoksa tamamiyle radikal değişimler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?