Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aslında duygu ve düşüncelerimle ilgili değişimle için çaslışıyorum aynı zaman da diyet ve spor da yapıyorum

Kızlar selam, herkese günaydın :)

Sindrella Kompleksi: Çağdaş Kadının Bağımsızlık Korkusu isimli bir kitap arıyorum (yazarı C. Dowling) ancak hangi siteye baktıysam bulamadım. Satılıyor olduğunu gördüğünüz bir yer varsa bana haber verirseniz çok sevinirim.

Merhaba kitapsever hatunlar

Yard. Doç. Dr. Ali Güler
Benim Ailem ( Atatürk'ün Saklanan Ailesi )
Sayfa ... 42
Astoria senin gözünden kaçma durumu yok çünkü etiket çıkmamış çıkmadığı için de sana bildirim gitmemiş.

Ben de iyiyim
Yeniden burada olmana sevindim
Gitmem zaten ya, kendime blöf yapıyorum kitabı okuyayım diye
Biliyorum ama bırakmayız , bunu bil istedim

Eki Görüntüle 2106971 Sevgililer günü hediyelerim ve sevindirik olan ben
Güle güle oku.
Filozof__Prenses ben de bugün giriş yaptım Benim Ailem’ e
Hakkari’de Bir Mevsim de bitti. Bu konu sayesinde çok güzel bir kitap daha okumuş oldum :)
Ben de yavaş gidiyorum. İki gündür fazla okuyamiyorum
günaydın arkadaşlar
çok yoğunum hem de hastayım okuyamıyorum
Yolun Sonundaki Okyanus sayfa 25
Savaş ve Barış 2 sanırım 250 falan
melinda geçmiş olsun.

Ayrıca renkli ultrasona kadar diken üstünde olduğunu bilmiyordum. Su anda da erken doğumu düşünüyormussun.

Olmaz ama olumsuz düşünmek olumsuz ihtimali düşünmek yok.
Tamam mı?

Melinda nasıl annesine sağlıklı bir şekilde tutundu ise sağlıklı bir şekilde de kolaylıkla doğacak inşallah kızın karnında , içli dışĺı 40 haftayı doldurmanizi diliyorum

Selam Kızlar

Havva'nın üç kızı ve Uzun Beyaz Bulut Gelibolu na ufak bir giriş yapmış bulunuyorum.
Önceliğimi Gelibolu'ya verip bu hafta bitirmek istiyorum

Ah varsa beklerim valla. Güzel bir heyecan olacak bu kitap.

Akşam buldum kitabımı ufak bir giriş yaptım canım :)

Ah çok sevindim. Ben de giriş yaptım. 50. sayfadayım.

senin için öteki yayınevine elektronik posta gönderdim.
eğer ders , araştırma vs için acil lazımsa kütüphanelere de bakabilirsin. (akıl vermek gibi olmasın ama...)

ben de merak ettim kitabı kişisel gelişimin dini yönüyle mi anlatmış kişisel gelişim çok severim

Evet onun gibi, Allah'la olan ilişkimiz, peygamberlerin sabrı ve dua etmeyi nasıl sevdikleri ama bizim duaya bakış açımızın farklılığı, insanlarla ilişkimizin nasıl olması gerektiği ve bunun gibi konular..

senin için öteki yayınevine elektronik posta gönderdim.
eğer ders , araştırma vs için acil lazımsa kütüphanelere de bakabilirsin. (akıl vermek gibi olmasın ama...)

Yaa canım benim niye zahmet ettin? Çok mahcup oldum teşekkür ederim. Ne kadar naziksin.

Merhaba,

Buraya girmekle ilgili bir sıkıntım var bu ara. Hakkını veremiyorum kusura bakmayın. Umarım önemli bir haber yoktur:)

Hakkari'de Bir Mevsim 100'lerdeyim.

Eylül'ün Gölgesinde Bir Yazdı'yı pek beğenmemiştim ama bu kitabı severek okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…