- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.041
aslında duygu ve düşüncelerimle ilgili değişimle için çaslışıyorum aynı zaman da diyet ve spor da yapıyorumAslında hayatım da değişimler yaşadım buna alışamıyorum o yüzden kendimce yeni yollar açmaya çalışıyorum. Ne tarz değişimler peşindesin kendine dair mi yoksa tamamiyle radikal değişimler mi?
Yarım bırakmıştım bu kitabıİyi geceler
Da Vinci Şifresi sayfa 25
Geçmiş olsungünaydın arkadaşlar
çok yoğunum hem de hastayım okuyamıyorum
Yolun Sonundaki Okyanus sayfa 25
Savaş ve Barış 2 sanırım 250 falan
Astoria senin gözünden kaçma durumu yok çünkü etiket çıkmamış çıkmadığı için de sana bildirim gitmemiş.Yaaa görmedim canım, bildirimler arasında gözümden kaçmış olabilir özür dilerim. İyiyim 1 aylık bir ara vermiştim kitap okuyamayacağımı bildiğim için şu an daha rahat okuyabiliyorum. Sen nasılsın :)
Biliyorum ama bırakmayız , bunu bil istedimGitmem zaten ya, kendime blöf yapıyorum kitabı okuyayım diye
Güle güle oku.Eki Görüntüle 2106971 Sevgililer günü hediyelerim ve sevindirik olan ben
Ben de yavaş gidiyorum. İki gündür fazla okuyamiyorumFilozof__Prenses ben de bugün giriş yaptım Benim Ailem’ e
Hakkari’de Bir Mevsim de bitti. Bu konu sayesinde çok güzel bir kitap daha okumuş oldum :)
melinda geçmiş olsun.günaydın arkadaşlar
çok yoğunum hem de hastayım okuyamıyorum
Yolun Sonundaki Okyanus sayfa 25
Savaş ve Barış 2 sanırım 250 falan
Ah varsa beklerim valla. Güzel bir heyecan olacak bu kitap.
Selam Kızlar
Havva'nın üç kızı ve Uzun Beyaz Bulut Gelibolu na ufak bir giriş yapmış bulunuyorum.
Önceliğimi Gelibolu'ya verip bu hafta bitirmek istiyorum
Akşam buldum kitabımı ufak bir giriş yaptım canım :)
Buket Uzuner'in Gelibolu kitabından mı bahsediyoruz ?Ah çok sevindim. Ben de giriş yaptım. 50. sayfadayım.
Buket Uzuner'in Gelibolu kitabından mı bahsediyoruz ?
Buket Uzuner'in Gelibolu kitabından mı bahsediyoruz ?
nickelanjelo adı mı değişti kitabın yoksa yeni mi çıktı. Bende var ama Gelibolu diye sadece
nickelanjelo adı mı değişti kitabın yoksa yeni mi çıktı. Bende var ama Gelibolu diye sadece
senin için öteki yayınevine elektronik posta gönderdim.Kızlar selam, herkese günaydın :)
Sindrella Kompleksi: Çağdaş Kadının Bağımsızlık Korkusu isimli bir kitap arıyorum (yazarı C. Dowling) ancak hangi siteye baktıysam bulamadım. Satılıyor olduğunu gördüğünüz bir yer varsa bana haber verirseniz çok sevinirim.
Bence aynı kitap. Baksana başka kitap çıkmadı
ben de merak ettim kitabı kişisel gelişimin dini yönüyle mi anlatmış kişisel gelişim çok severim
senin için öteki yayınevine elektronik posta gönderdim.
eğer ders , araştırma vs için acil lazımsa kütüphanelere de bakabilirsin.(akıl vermek gibi olmasın ama...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?