Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yok canım ne zahmeti...

Cevap yazmışlar
Bu sene içinde kitabı yeniden basmayı planliyorlarmis. Şimdilik nadir kitap com sahaflar kismina bakabilirsiniz , demişler

Aaa harika acelesi yok o zaman basmalarını bekleyeyim. Çok teşekkür ederim canım benim ilgine, çok sağ ol var ol.

Günaydın

Yakıcı Sır bitti, Zweigcığım bu kez bir çocuk, annesi ve annesini baştan çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesini ve çocuğun hissetiklerini, düşündüklerini anlatmış. Çoğunlukla kızarak ve çocuk için üzülerek okudum. Zweig'a bir kez daha hayran oldum.

Yeni kitabım Yanılsamalar Kenti sayfa 106.

Sonunda Savaş ve Barış’ta 500. Sayfayı geçtim. Çok azimliyi bırakmıyorum da bitirmiyorum da
İlk kitap bitsin araya eğlenebileceğim kitaplar alacağım. Sanırım benzer konuyu okumaktan sıkıldım. Orda eğlence var hurraaaa hepsi oraya gidiyor, isimler de benziyor bir de. Yıldım

Ciltler kaçar sayfa halinde,sanırım ben bayağı bir erteleyeceğim Savaş ve Barış'ı

Anna Karanina devam. Meğer Anna görümceymiş ya. Bizim BDV dekiler gibi bir görümce mi kızlar ? ortak okumacılar nasıl gidiyor kitap ? Spoiler vermeden yorumlayın, ben daha başlarda sayılırım
Okuduğum kadarıyla naif bir görümce diyeyimKitap yormuyor,akıcı,dizi gibi sürekli devamını merak ediyorsun.İncelememi kitap bittikten sonra paylaşırım sizinle,lakin daha 600 sayfa var bitmesine,bu ay bitirebilirsem şampiyonum

Ciltler kaçar sayfa halinde,sanırım ben bayağı bir erteleyeceğim Savaş ve Barış'ı

900 civarı ikisi de.
Çok sevenler de var aslında bana bakıp da okumayacağım deme. Kafam çok doluydu kitabın başlarında adapte olmakta çok zorlandım. Şimdi de onun ceremesini çekiyorum hala.
Yoksa bakma sen bana Dünya Klasiklerinin okunması gerektiğini düşünüyorum ama bu huysuzluk yapmamı engellemiyor

Güzel kaygılar bunlar.
SAGLICAKLA kulağınıza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…