Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu kitapta ben de çok üzülmüştüm çocuğa, safligina

Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların

Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların

Savaş ve Barış ı bilemiyorum ama İnce Memed zor bir kitap değil bence.

Günaydın herkese
Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
Sayfa 112 deyim

Savaş ve Barış’ı bitirince ince memed’e başlayacağım. Her ay 1 kitap şeklinde okumayı planlıyorum. Herhalde mart nisan gibi olur. Eğer istersen ortak okuma yapabiliriz

Savaş ve Barış’ı bitirince ince memed’e başlayacağım. Her ay 1 kitap şeklinde okumayı planlıyorum. Herhalde mart nisan gibi olur. Eğer istersen ortak okuma yapabiliriz
Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurumTamamdır yazışırız o zaman

Günaydın
Kalenderiye bitti, serinin son kitabı en güzeli olmuş bence de
Son 60-70 sayfanın eski Anadolu Türkçesiyle yazılması okumayı yavaşlatsa da bayıla bayıla okudum,
Türkçenin en sevdiğim dönemidir EAY

Savaş ve Barış 2. cildi okumaya başlayacağım
1 öyle bir yerde bitti ki ay çok merak ediyorum neler olacak

xyzt-5544 a inanmayın kitap çok güzel

başgannnn loliste başladı

Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurumTamamdır yazışırız o zaman

Tamamdır anlaştık

Sen sus sen kazana düştün

Kazana düşmedim yarı yolda bırakıldımm a dostlar

Çok pis adam satarım
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil

Selam
Lanetli bitti ama sonunda devam edecek yaziyor devam kitabi var mi bir bakacagim.
Yazar Chuck Palahniuk bilenler bilir dedigim gibi yeralti edebiyatinin bana gore krali. Okudugum diger kitaplari gibi bu da vondermeler, taslamalar hicivlerle dolu idi. Bu turu okumayan varsa bu yazari mutlaka okumali. Edepsiz cumlelerinden ragatsiz olmadan okumaniz dilegiyle...
sabine canim Savas ve Baris' in 4 ciltlik Yordam kitap basimi da var cevirisi guzrl demisti okuyan arkadasimiz

duygu tasvirilerinin beni benden aldigi bir kitapti.

Yeni kitabim daha dogrusu oykum Stefan Zweig Mecburiyet.

Çok pis adam satarım
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil
Ben de Efrasiyabın hikayeleri var ama sıkıcıdır diye bir türlü elim gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…