- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.081
Bu kitapta ben de çok üzülmüştüm çocuğa, safliginaGünaydın
Yakıcı Sır bitti, Zweigcığım bu kez bir çocuk, annesi ve annesini baştan çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesini ve çocuğun hissetiklerini, düşündüklerini anlatmış. Çoğunlukla kızarak ve çocuk için üzülerek okudum. Zweig'a bir kez daha hayran oldum.
Yeni kitabım Yanılsamalar Kenti sayfa 106.
Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların900 civarı ikisi de.
Çok sevenler de var aslında bana bakıp da okumayacağım deme. Kafam çok doluydu kitabın başlarında adapte olmakta çok zorlandım. Şimdi de onun ceremesini çekiyorum hala.
Yoksa bakma sen bana Dünya Klasiklerinin okunması gerektiğini düşünüyorum ama bu huysuzluk yapmamı engellemiyor
Aaa harika acelesi yok o zaman basmalarını bekleyeyim. Çok teşekkür ederim canım benim ilgine, çok sağ ol var ol.
Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların
Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların
Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurumSavaş ve Barış’ı bitirince ince memed’e başlayacağım. Her ay 1 kitap şeklinde okumayı planlıyorum. Herhalde mart nisan gibi olur. Eğer istersen ortak okuma yapabiliriz
Günaydın
Kalenderiye bitti, serinin son kitabı en güzeli olmuş bence de
Son 60-70 sayfanın eski Anadolu Türkçesiyle yazılması okumayı yavaşlatsa da bayıla bayıla okudum,
Türkçenin en sevdiğim dönemidir EAY
Savaş ve Barış 2. cildi okumaya başlayacağım
1 öyle bir yerde bitti ki ay çok merak ediyorum neler olacak
xyzt-5544 a inanmayın kitap çok güzel
Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurumTamamdır yazışırız o zaman
Günaydın
Kalenderiye bitti, serinin son kitabı en güzeli olmuş bence de
Son 60-70 sayfanın eski Anadolu Türkçesiyle yazılması okumayı yavaşlatsa da bayıla bayıla okudum,
Türkçenin en sevdiğim dönemidir EAY
Savaş ve Barış 2. cildi okumaya başlayacağım
1 öyle bir yerde bitti ki ay çok merak ediyorum neler olacak
xyzt-5544 a inanmayın kitap çok güzel
Size yetişemem ama geliyorum iştebaşgannnn loliste başladı
Kazana düşmedim yarı yolda bırakıldımm a dostlarTamamdır anlaştık
Sen sus sen kazana düştün
Kazana düşmedim yarı yolda bırakıldımm a dostlar
duygu tasvirilerinin beni benden aldigi bir kitapti.Günaydın
Yakıcı Sır bitti, Zweigcığım bu kez bir çocuk, annesi ve annesini baştan çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesini ve çocuğun hissetiklerini, düşündüklerini anlatmış. Çoğunlukla kızarak ve çocuk için üzülerek okudum. Zweig'a bir kez daha hayran oldum.
Yeni kitabım Yanılsamalar Kenti sayfa 106.
Ben de Efrasiyabın hikayeleri var ama sıkıcıdır diye bir türlü elim gitmiyorÇok pis adam satarım
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil
Çok pis adam satarım
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil
Ben de Efrasiyabın hikayeleri var ama sıkıcıdır diye bir türlü elim gitmiyor
O zaman bir süre onu da erteliyorumHımm Efrasiyab’ın Hikayeleri ihsancığımın en sıkıcı demeyeyim de en durağan kitabı(bana göre)
Ben de Efrasiyabın hikayeleri var ama sıkıcıdır diye bir türlü elim gitmiyor
Aa bana sorun sende değil diyen ilk kişi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?