- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.101
Martta da dünya klasiklerinden Germinal okuyalım mı? Kızlar ne dersiniz ?Mart ayında ortak okumayı düşündüğünüz bir kitap var mı? Kitapçıya gireceğim birazdan
guzel olabilir ben okumak istiyordum zaten.Martta da dünya klasiklerinden Germinal okuyalım mı? Kızlar ne dersiniz ?
tamam o zaman bende var, sizlerle başlarım okumaya.guzel olabilir ben okumak istiyordum zaten.
Buralarda annelik, çocuk gelişimi, psikoloji, şade yaşam/minimalizm konularında kitaplara ilgi duyan, okuyan, memnun kalan, tavsiye eden birileri var mı :)
Eki Görüntüle 2108308 Eki Görüntüle 2108309 Eki Görüntüle 2108310 Eki Görüntüle 2108311 Eki Görüntüle 2108312
Bşlamaya düşündüklerim bunlar :) okuyan fikrini, ilgi duyan birlikte okuma keyfini paylaşırsa çok mutlu olurum :)
Kitapları 3-5 gün içinde edinebileceğim :)
Martta da dünya klasiklerinden Germinal okuyalım mı? Kızlar ne dersiniz ?
Sen bilirsin canım. Bir grup da proust okuyacaktı.Germinal mi? Eskiden çok klasik okurdum. Bu aralar pek gözüm kesmiyor nedense
Pek yakında yepyeni tavsiyelerle aranızda olacağım efendim
Bende var katılırımMartta da dünya klasiklerinden Germinal okuyalım mı? Kızlar ne dersiniz ?
Pek yakında yepyeni tavsiyelerle aranızda olacağım efendim
Birkaç kişi kayıp zamanın izinde serisinin ilk kitabini okuyacağız.Mart ayında ortak okumayı düşündüğünüz bir kitap var mı? Kitapçıya gireceğim birazdan
Buralarda annelik, çocuk gelişimi, psikoloji, şade yaşam/minimalizm konularında kitaplara ilgi duyan, okuyan, memnun kalan, tavsiye eden birileri var mı :)
Eki Görüntüle 2108308 Eki Görüntüle 2108309 Eki Görüntüle 2108310 Eki Görüntüle 2108311 Eki Görüntüle 2108312
Bşlamaya düşündüklerim bunlar :) okuyan fikrini, ilgi duyan birlikte okuma keyfini paylaşırsa çok mutlu olurum :)
Yıllar öncr Yavaşla yı okumuştum. O zamanlar sevmiştim. Keyifli okumalar.Buralarda annelik, çocuk gelişimi, psikoloji, şade yaşam/minimalizm konularında kitaplara ilgi duyan, okuyan, memnun kalan, tavsiye eden birileri var mı :)
P PembePaltolu canım ben uzun zamandır yoktum sen 2. yi almışsın kucağına.
çok sevindim, sağlıklı hayırlı evlat olsun, inşallah.
Ben neden kitap okurken cümleyi anlamadığımı farkedip başa dönüyorum? Bu neden sürekli oluyor ?
Okuduğun kitabın kaçıncı sayfasında olduğunu 2 güne 1 bildiriyorsun, kitap bittiğinde istersen yorum ve tavsiye yazıyorsun. Grupta bazen ortak okumalar planlıyoruz, onlara da katılabilirsin. Bitirdiğin kitapları bildirim topiğine yazıyorsun 2 ay düzenli bildirim olunca da ilk sayfadaki baykuşlardan oluyorsunMerhaba
Ara ara sizi uzaktan takip ediyorum. Sizin kadar cok ve hizli okuyamam heralde ama bi denemek istiyorum. Suan okudugum bi kitap var. Tam olarak nasil ilerliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?