Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Buralarda annelik, çocuk gelişimi, psikoloji, şade yaşam/minimalizm konularında kitaplara ilgi duyan, okuyan, memnun kalan, tavsiye eden birileri var mı :)

Bşlamaya düşündüklerim bunlar :) okuyan fikrini, ilgi duyan birlikte okuma keyfini paylaşırsa çok mutlu olurum :)
Kitapları 3-5 gün içinde edinebileceğim :)

Derle Topla Rahatla yı okudum. Çok beğendim. Tam benim tarzım

İletişim Yayınları'nın psikoloji serisi genel olarak güzeldir. Keyifli okumalar. :)

Bu arada "Masallar ve Toplumsal Cinsiyet" kitabımın sonlarına geliyorum zaten ince bir kitaptı. Bu aralar biraz sosyolojik kitaplar okuyacağım. Yeni kitabım "Müslüman Toplumlarda Kadın ve Cinsellik". Müslüman toplumun çoğunlukta olduğu pek çok farklı ülkeden kadın araştırmacıların yaşadıkları toplumdaki eril şiddet, tecavüz, bekaret, namus, evlilik, cinsel haz gibi konular üzerine makalelerinin yer aldığı bir derleme kitap. İlgiyle okuyacağımı düşünüyorum.

Yıllar öncr Yavaşla yı okumuştum. O zamanlar sevmiştim. Keyifli okumalar.

P PembePaltolu canım ben uzun zamandır yoktum sen 2. yi almışsın kucağına.
çok sevindim, sağlıklı hayırlı evlat olsun, inşallah.

Tesekkür ederim

Herkese iyi aksamlar,
Zweig Mecburiyet bitti. Oykude Zweig' i ve esini gorur gibi oldum gozumde canlandirdigim karakterler onlardi ve hic unutamadigim son fotograflari... keske daha uzun olsaydi.
Zweig antimilitarist fikrinin on planda oldugu kitap karakterin ' vatana hizmet ' yukumlulugu hakkindaki hissiyatini net bir sekilde hissettiren enfes bir oyku idi.

Merhaba
Ara ara sizi uzaktan takip ediyorum. Sizin kadar cok ve hizli okuyamam heralde ama bi denemek istiyorum. Suan okudugum bi kitap var. Tam olarak nasil ilerliyorsunuz?
Okuduğun kitabın kaçıncı sayfasında olduğunu 2 güne 1 bildiriyorsun, kitap bittiğinde istersen yorum ve tavsiye yazıyorsun. Grupta bazen ortak okumalar planlıyoruz, onlara da katılabilirsin. Bitirdiğin kitapları bildirim topiğine yazıyorsun 2 ay düzenli bildirim olunca da ilk sayfadaki baykuşlardan oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…