- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.141
Teşekkür ederimmbu tedirginlik hiç geçmiyo
ben detaylı ultrasona kadar hep diken üstündeydim kızlar bilir, çok şükür bi süredir rahatım
şimdi de erken doğum korkusu yaşıyorum
Allah herkese sağlık versin inşallah, sen yine de hep güzel düşünmeye çalış
İki gün okuyamadım başladığIM yerdeyim halaGünaydın
Benim Ailem ( Mustafa Kemal Atatürk un saklanan ailesi )
Sayfa 68
Natsume senin nasıl gidiyor?
Baykuşlar sağolsun :) evet kitaba başladığım anda içine aldı beni. Uzun zaman sonra cümlelerin altını çizmek istedimBen cok sevmistim o kitabi
İyi akşamlar iki gündür ne okuyabiliyorum ne de foruma girebildimilk hafta yorgunluğu.
Teşekkür ederimminşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini
İki gün okuyamadım başladığIM yerdeyim hala
Yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz
Merhaba okuyamiyorum.. Çok yorgunum ve kafam almıyor.
Sevgiler, iyi hafta sonları baykuşlar
Anladim cok tesekkurlerOkuduğun kitabın kaçıncı sayfasında olduğunu 2 güne 1 bildiriyorsun, kitap bittiğinde istersen yorum ve tavsiye yazıyorsun. Grupta bazen ortak okumalar planlıyoruz, onlara da katılabilirsin. Bitirdiğin kitapları bildirim topiğine yazıyorsun 2 ay düzenli bildirim olunca da ilk sayfadaki baykuşlardan oluyorsun
Hosbuldum tamam okudum.Hoşgeldiniz. Gelen kurallar ilk sayfada yazıyor
Hosbuldum arkadasim. Deniycem insallah devam edebilirim. Sizin kdr yogun okuyamam tabi de 1 kitap bile okusam kar sayarim.Merhaba canım hoşgeldin
Kasım annelerinden yoldaşım
Okudugun kitabı ara ara kaçıncı sayfada olduğunu buraya yazıyorsun.
Kitap bitince istersen yorumlayabilirsin.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.978057/page-191#post-54570088
Biten kitaplarımız için bildirim sayfası var ay bazında bittikçe yazıyoruz.kalinkaselin arkadaşımız da ay sonunda kim kaç kitap okumuş listeyi rahatca yapıyor bu sayede.
Daimi olmanı dilerim.
Evet elimdeki bitmek uzere zaten buyuk puntolu yazilmis bi kitap cok hizli gitti. Ins daimi olurum. Tesekkurler hosbuldumGunaydinlar
Yeni kitabim Ari Kovanina Comak Sokan Kiz . Lisbeth' i ozlemistim biraz surukleyici heyecanli birseyler de okumak istedim. Syf 65.
fermante hosgeldin. Ilk sayfamizi okumussundur sanirim elindeki kitaba devam edip bizimle kalirsan okuma hizin artar diye dusunuyorum. Daimi olman dilegiyle.
Hosbuldum cnm saolfermante canimcim hoşgeldin.
Akrep bebelerinin yaramazliklarindan sonra burası nefes alacağın bir nokta olacak eminim
Cancazım noldu sana yaa. İnşallah en kısa sürede eski formuna ulaşırsın Selamlar.
Önce memleket tatili sonra hastalık derken subat ayinda daha bir kitap bile okuyamadım.
Böyle devam etmemesini ümit ediyorum.
Mutlu haftasonu dilerim herkese
@The Black PearlAstoria TUNA80 Truman Show @__Dalida__ melekeskisi
kızlar ocak ayı için bildirii yapmamışsınız ?? izinli miydiniz? listeden silinip tüm yıl listeye giremeyeceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?