- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.161
bulmana gerek yok cnm ocak ayında çok aktif değildim görmemiş olabilirim:) izinli yazarım listeyeBen yazmıştım Ocak ayı için izin istediğimi ama gözden kaçmış olabilir. Bulmaya çalışayım.
Kızlar ben Ocak ayı için affınızı istiyorum. Çok yoğun bir dönemdeyim hiç kitap okumaya vakit bulamayacağım sanırım hatta buralara da pek uğrayamayacağım. Hepinize güzel, mutlu bir 2018 diliyorum. Tüm dilekleriniz gerçek olsun :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
bulmana gerek yok cnm ocak ayında çok aktif değildim görmemiş olabilirim:) izinli yazarım listeye
Cancazım noldu sana yaa. İnşallah en kısa sürede eski formuna ulaşırsın 
Şimdi sana bir ortak okuma teklif ederdim amaEline saglıkkalinkaselin cim.
Dereceye girenler tebrikler
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Bildirim de yapayım.Hakkari’yi bitirdim.Gerçekten Eylül’ün Gölgesindr Bir Yazdı’dan çok daha etkileyici bir kitaptı.Teşekkürler_asmunikal_
Okumak için sabırsızlandığım Başlangıç’a başlayacağım.Çok heyecanlıyım
Canim eline saglik. Bir ara musait olunca tepeye de 2018 yazar misin. Yanlislikla 2017 duruyor._asmunikal_ bu ay yeni bakuşumuz yok:)
Tamam cnm önümüzdeki ay listesine eklerim:)Yazmışım ama sizi etiketlememişim tamamen benim hatam görmemeniz normal kusura bakmayın. Okuma hedefimi de yazmıştım ama o da gözden kaçmış herhalde yazışma trafiğinde. 50 benimkisi. :)
Bende çok severek okudum bu seriyi hatta ilk çıktığı dönemlerde okumuştum bayilmistim son iki kitabını da çok merak ediyorum aslında eski bir dostla karşılaşmak gibi olabilir benim için:)Ari Kovanina Comak Sokan Kiz syf 293. Okuma temposu yavasladiginda boyle kitaplar okumak gercekten guzel oluyor. Ama ben cerez diyemem Millenium serisi icin gercekten mukemmel bir kurgusu var. 4. Ve 5. Kitaplari da cok merak ediyorum.
Cidden hiç dikkat etmemisim:) önümüzdeki ay düzeltirim:)Canim eline saglik. Bir ara musait olunca tepeye de 2018 yazar misin. Yanlislikla 2017 duruyor.
Tanri daima tebdili kiyafet gezer e basladim. 17. Sayfadayim
Muslumanin diyetinde 150. Sayfadayim.
10 gundur kitap okuyamadim. Bol bol gezdim. Netin cektigi az bir kisimda da foto cek foto yukle duzenle vs. Ile ugrastim.
Opuldunuz
Şimdi sana bir ortak okuma teklif ederdim ama
Kendime guvenemeyip kenara çekiliyorum
Selamlar
Sağlık sıkıntılarım sebebiyle gelemedim birkaç gün
Daha iyiyim çok şükür
Bugün hastanede beklerken dan brown başlangıç a başladım
İyi haftasonları
Kanımda çok fazla enfeksiyon çıktıNeden ki
Dan Brown çok akıcı yazıyor bence başla sen de
Noldu kuzu hayırdır
Çok geçmiş olsun, bol su içmeye çalış, röntgen çektirmemekle çok iyi yapmışsın.Kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
Canım benim, kıyamamKanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
Çok geçmiş olsun canım. Hamileyken okumak daha kolaydı şimdi çok zor
Sorma canım biraz uykusuz gecelerimiz biraz benim tembelliğim derken..
Oğlumun geniz etinden ameliyat olma ihtimali var bir ay ilaç kullanicaz ise yaramazsa bakalım.
Seni ne hamilelik durdurabildi ne taze annelik masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?